Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tesekkurler superi:) gercekten de sizin gibi ameliyat olanlari okurken birgun buraya benim de -ameliyatimi oldum-diye yazacagimi dusunmek bile hayal gibi geliyordu. Ama oldu iste. Ben birseyi cok isterseniz onu cagiracaginiza inanirim. Bende hep oyle olur. Gercekten inanarak isteyin oluyor arkadaslar. Butun engeller maddi manevi asiliyor. Bu sayfalari gulumseyerek ve heyecanlanarak okuyorsaniz inanin birgun siz de hayalinize kavusacaksiniz demektir(fazla romantik mi oldum be?)Ameliyat olmanin yarattigi mutluluk sarhoslugundan herhalde

sağol canıımmm atlattım evet.bu sabah direnler çıktı.dediğin gibi birden iğleştim ...iyi olmana sevindim.:))) caynııımmm ..öpüyoruumm..:))

çok sağol cevap için, kas altımıydı senin de?

canııımmmmm yarın giriceksin ameliyata.hiç stres yapıcak bir şey yok emin ol.bende çook heyecanlıydım çok fazla korkuyordum hatta dualarla girdim.stresten.doktorum da anlamıştı.ama şimdi diyorum ki ne gerek varmış o kadar da hiç gerek yokmuş.sende rahat ol canım gerçekten kolay atlatıcaksın.ağrıların olacak tabii ama zaten ağrı kesici veriyorlar.benim ameliyattan hiç bir sıkımtım olmadı hamdolsun.:))).inşallah seninde bu şekilde olur hiç ağrın sızın olmaz.bende sana yarın için dua edeceğim canım..geçmiş olsun şimdiden çoooook öpüyorumm .cıkmanı bende sabırsızlıkla beklicem...dualarımız seninle.inş.

canımm çooook teşekkür ederiimmm....

canımm doğumgünün kutlu olsunnn..:))) nice mutlu yıllaraa...:)))

darısı başıma, bakalım bende ağrı durumu ne olacak? inşallah ben de yarın burada seninle benzer şeyleri yazarım. umarım sen bundan sonrasını da çok çok kolay geçirirsin. evet nolur dua et benim için...

sağol canıımmm atlattım evet.bu sabah direnler çıktı.dediğin gibi birden iğleştim ...iyi olmana sevindim.:))) caynııımmm ..öpüyoruumm..:))

Gulbeyaz canim senin de gecen haftaydi degil mi ameliyatin?(su son ikihafta bayagi bir ameliyat olan oldu gozde sen ben ve ozdencan)kusura bakma canim seni atlamisim cok ta fazla giremedim bu ara. Neyse hayatim olduk bittik masallah diyelim ve darisi ozdencana olsun :)

umarım oyle olur canm cokk tesekkur ederım sınavlardan dolayı bir aksilik çıkamzsa 22 mayıs ameliyat günüm

hayırlı uğurlu olsun. hadi bakalım. geç olsun güç olmasın. sınavlar da önemli. bak ben aylardır bekliyorum. hala da beklemedeyim. yeter ki her şey istediğin gibi sonuçlansın. beklemesi bile öyle güzel ki... düşün, ben hayal bile edemiyorum. nasıl bir duygu olduğuna dair fikrim bile yok. nasıl hissedeceğim? sevinçten ağlar mıyım? mutluluktan uçar mıyım? hormonlarım da mutlu olur ve mens sancılarım azalır mı, düzene girer mi artık bundan sonra?
göğüssüzlük duygusu nedeniyle kendini yıllarca dişi gibi hissedememek, öyle hissetmek için bedenini yapay doldularla büyütmeye çalışmak, gece olduğunda omuzlarını ağrıtan dolguları yastık altına koyup sabah yine eski hale bürünmek, yıllarca denize gitmemek, evliliğe dair en ufak bir yakınlaşmaya bile meyil etmemek, kısaca hayata dair her şeyi ertelemek...
offf yine doldu içim.. bu yaz bir sel gibi taşsın sevincim.

bende olmak istiyorum gögüslerim kücük cekindigim için resim koyamadım sadece bir tane koyabildim resmime bakıpta yorum yaparmısınız kac cup taktırsam goguslerime daha dik ve güzel gözükür

geçmiş olsun kızlar, sorunsuz mutlu memeler diliyorum

bende olmak istiyorum gögüslerim kücük cekindigim için resim koyamadım sadece bir tane koyabildim resmime bakıpta yorum yaparmısınız kac cup taktırsam goguslerime daha dik ve güzel gözükür

tam anlaşılmıyor sadece ön profilin var. dokun az gibi. 300 aşağısını düşünme bence. fakaaat, doktoruna anlat nasıl bir boyut istediğini, foto göstermesini iste ...vb. (ben unutmuştum foto bakmayı örneğin, maalesef...) birlikte karar verin. daha sağlıklı olur. canım inş sen de istediğin göğüslere kavuşursun.

evet kızlar, çantamı hazırladım, oğlumu anneme bırakacağım için onun da çantasını hazırladım, uyku tutmuyor heyecandan...15 30'da girmiş olacağım. eşim biraz önce beni şok etti, ben "kas altı" hatırlıyorum, oysa "kas zarı altı" demiş doktorum. sanırım bur durumda ağrı biraz daha az oluyormuş. offf gerçi ne fark eder, her halükarda yarın bitecek, ama şu anda korkudan midem ağrıyor, bulanıyor ve uyku tutmuyor....yarın ilk iyi hissettiğimde mutlaka yazacağım. benim için dua edin.....

Uyku tutmayan birini yakaldım işte...Canım benim...Allah yardımcın olsun,herşey gönlünce gelişsin inşallah..Senin için hangi yöntem uygunsa o olsun Yatıp dinlenmeni öneririm.Çünkü yarın ameliyata uykusuz ve stresli girersen ameliyat sonrasındada o kadar yorgun olursun.Gözlerini kapat,herşey çok güzel olacak de ve uyumaya çalış bebegim(herne kadar zor olsada) En kıssa zamanda bize ya olurmu.Büyük bir heyecan ve merakla senden gelecek güzel haberleri bekliyor olacagız bebegim...Dualarımız seninle..

Ahh o drenler..O küçücük boruların bu kadar sıkıntı verecegini hiç düşünemeyiz öyle degilmi..Şükür çıkmış ve rahatlamışsın.Bundan sonrası daha hızlı bir iyileşme süreci olacak bebegim merak etme Bende seni öpüyorumm.Sevgiler...

Maşallah canım..Zatenbeni arayınca senin oldugunu ögrenince şok oldum..Ama yanına gelemedim,çok özür diliyorum.Sen aradıgında alışverişteydim,dogumgünü hediyelerinden oLmayanları magaza magaza dolaşıp degiştiriyordum canım.Arayamadımda kusura bakma,ama yarın arıycam seni.Yani bugün,saat 12 yi geçti..:44: Detaylı detaylı konuşuruz artık inşallah..Geçmiş olsun dileklerimi burayada yazmak istedim çünkü...GEÇMİŞ OLSUN BEBEGİMM....

Canim benimde 2 yasinda oglum var,kucagina almadigin surece problem olmaz bence.Cok cok gecmis olsun simdiden haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
hakkaten ya. herkesin ameliyat olacağı tuttu. ben yine en sondayım yaaa. ameliyat olacak herkese şimdiden acil şifalar ve yüz güldürecek göğüsler dilerim.

Kızlar ameliyattan once çekildigim bir iki resim vardı ve bandajlı halleriyle de resim koydum buyrun bakabilirsiniz

Arkadaşlar album yaptım ama herkese açık yaptıgımı zannettim odum koptu meger irtibat listemi duzenlememişim.Bu konuda biraz hassasım zaten tereddut ederek koydum resimleri anlayışla karşılayın lutfen kırılmayın.Sadece arkadaşlar gorsun lutfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…