Canım benim..Çok çok geçmiş olsunn...Kas zarı altı ameliyatının ameliyat sonrası çok rahat.Biran önce toparlarsın kendini merak etme Drenlerin verdigi rahatsızlıktan dolayı biraz sıkıntın olabilir.Drenler çıkınca kuş gibi hafifleyeceksin emin ol Sertlikleri geçecek tabi,hiçbirimizin gögüsleri öyle kalmadı.Dügüne gidersin bence :13: merak etme
Ben çok çok iyiyim..Dogumgünü kutlamam vardı.Bütün enerjimi,stresimi attım geldim.Bomba gibiyim bomba
çok sağol cevap için, kas altımıydı senin de?
gülbeyaz iyi olmana çok ama çokk sevindim. inşallah mutluluğun sevincin günden güne artar.
özdencan hadi darısı başına inşallah, sende diğer arkadaşlarımız gibi mutlu haberlerle dönersin aramıza. çok az kalmış seninde. ne mutlu sana , bundan sonrası eminimki daha rahat geçecektir. beklemek çok daha zordur kesin.
arzumcum doğumgünün kutlu olsun.ailenle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim canım.
Canım benim..Çok çok geçmiş olsunn...Kas zarı altı ameliyatının ameliyat sonrası çok rahat.Biran önce toparlarsın kendini merak etme Drenlerin verdigi rahatsızlıktan dolayı biraz sıkıntın olabilir.Drenler çıkınca kuş gibi hafifleyeceksin emin ol Sertlikleri geçecek tabi,hiçbirimizin gögüsleri öyle kalmadı.Dügüne gidersin bence :13: merak etme
Ben çok çok iyiyim..Dogumgünü kutlamam vardı.Bütün enerjimi,stresimi attım geldim.Bomba gibiyim bomba
darısı başıma, bakalım bende ağrı durumu ne olacak? inşallah ben de yarın burada seninle benzer şeyleri yazarım. umarım sen bundan sonrasını da çok çok kolay geçirirsin. evet nolur dua et benim için...canııımmmmm yarın giriceksin ameliyata.hiç stres yapıcak bir şey yok emin ol.bende çook heyecanlıydım çok fazla korkuyordum hatta dualarla girdim.stresten.doktorum da anlamıştı.ama şimdi diyorum ki ne gerek varmış o kadar da hiç gerek yokmuş.sende rahat ol canım gerçekten kolay atlatıcaksın.ağrıların olacak tabii ama zaten ağrı kesici veriyorlar.benim ameliyattan hiç bir sıkımtım olmadı hamdolsun.:))).inşallah seninde bu şekilde olur hiç ağrın sızın olmaz.bende sana yarın için dua edeceğim canım..geçmiş olsun şimdiden çoooook öpüyorumm .cıkmanı bende sabırsızlıkla beklicem...dualarımız seninle.inş.
sağol canıımmm atlattım evet.bu sabah direnler çıktı.dediğin gibi birden iğleştim...iyi olmana sevindim.:))) caynııımmm ..öpüyoruumm..:))
umarım oyle olur canm cokk tesekkur ederımsınavlardan dolayı bir aksilik çıkamzsa 22 mayıs ameliyat günüm
darısı başıma, bakalım bende ağrı durumu ne olacak? inşallah ben de yarın burada seninle benzer şeyleri yazarım. umarım sen bundan sonrasını da çok çok kolay geçirirsin. evet nolur dua et benim için...
Gulbeyaz canim senin de gecen haftaydi degil mi ameliyatin?(su son ikihafta bayagi bir ameliyat olan oldu gozde sen ben ve ozdencan)kusura bakma canim seni atlamisim cok ta fazla giremedim bu ara. Neyse hayatim olduk bittik masallah diyelim ve darisi ozdencana olsun :)
bende olmak istiyorum gögüslerim kücük cekindigim için resim koyamadım sadece bir tane koyabildim resmime bakıpta yorum yaparmısınız kac cup taktırsam goguslerime daha dik ve güzel gözükür
evet kızlar, çantamı hazırladım, oğlumu anneme bırakacağım için onun da çantasını hazırladım, uyku tutmuyor heyecandan...15 30'da girmiş olacağım. eşim biraz önce beni şok etti, ben "kas altı" hatırlıyorum, oysa "kas zarı altı" demiş doktorum. sanırım bur durumda ağrı biraz daha az oluyormuş. offf gerçi ne fark eder, her halükarda yarın bitecek, ama şu anda korkudan midem ağrıyor, bulanıyor ve uyku tutmuyor....yarın ilk iyi hissettiğimde mutlaka yazacağım. benim için dua edin.....
sağol canıımmm atlattım evet.bu sabah direnler çıktı.dediğin gibi birden iğleştim...iyi olmana sevindim.:))) caynııımmm ..öpüyoruumm..:))
Kizlar su an hastanede odamdayim. Telden yazdigim icin fazla uzun yazamayacagim. Ama cok mutluyum agri sizi hicbirsey yok :) aksamustu esim almaya gelcek evimize donecegiz. Su an yalnizim oturup kalkmada tuvalete gitmede hicbir sikinti yasamiyorum.kasustu yontemiyle saga 240 sola 260 cc eurosilicone yuvarlak protez takildi. Kendi meme dokum da vardi benim ama hafif sarkma mevcuttu su an bandajlarin altindan fuze gibi duruyorlar vallaha:) Lokal anestezi,sedasyon yontemiyle oldum ameliyatimi. Ne basagrisi ne bas donmesi ne de kusma hicbiri olmadi bende. Sevgili doktorum Tugrul Turan a beni boylesine konforlu bir ameliyatla mutlu sona ulastirdigi icin coook tesekkur ediyorum
çok sağol :) artık bu konuda o kadar düşündüm ki düşünmekten sıkıldım ve olsun bitsin artık diyorum. tabii perşembe günü ne yapacağım onu bilmiyorum:) bir de benim 4,5 yaşında bir oğlum var onun bakımı konusunda zorlanırmıyım arkadaşlar? yani işe giderken okula ben arabayla bırakıyorum sonra akşam alıyorum, sağolsun eşim çok yardımcıdır ama sonuçta bana çok bağımlı normal olarak kolumu kullanma konusunda nasıl sıkıntılar yaşarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?