çok sağol cevap için, kas altımıydı senin de?özdencan korkma fazla agrin olmuyo..sadece kollarini zorlama fazla..birde yataktan kalktiginda zorlaniyorsun..arabayida 1 hafta sonra kullanmaya basladim..benimde 2 cocugum var..hic zorluk cekmedim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol cevap için, kas altımıydı senin de?özdencan korkma fazla agrin olmuyo..sadece kollarini zorlama fazla..birde yataktan kalktiginda zorlaniyorsun..arabayida 1 hafta sonra kullanmaya basladim..benimde 2 cocugum var..hic zorluk cekmedim...
herkese selaammmm...kızlaaarr ALLAH a bin sükürler olsun atlattım.ALLAH tüm olacaklara yardım etsin inş.ilk günüm tabiki biraz sıkıntılı idi ama sonra geçti.çok başarılı bir ameliyat olmuş.doktorumdan yanada çok şanslıyım sanırım çünkü herkese ameliyata alan biri değilmiş.kas zarı altından ameliyat yapan sayılı doktorlardan biri imiş.çok yaptırmak isteyen olduğu için artık sadece ihtiyacı olanlara yapıyormuş.
ameliyattan çok sıkıntı çekmedim ama narkoz çok zorladı beni iki gün yemek yiyemedim mide bulantısından.sonra düzeldim tabii.şimdi direnler var daha çıkmadı bunlarla hareket sınırım azalıyor zorluyorlar beni o kadar.bu gün inş.alırlar.birde çok sertler gerildikçe acıyorlar.ameliyat geçiren arkadaşlar bu normaldir değil mi ?
ben birde troid hastası oldugum için çabucak toparlıyamadım kendimi ilaçlarımı kullanmaya başlayınca geldim.
şimdi ise çok bir şikayetim yok.ALLAH a şükür.sadece gerilme ağrıları ve diren..
ameliyatın kendisini atlattım ya gerisi yavaş yavaş düzelir diyorum artık...ameliyat olacak arkadaşlar sakın korkmayın.ameliyattan sonra iki gün sıkıntı var sonrası atlatılıyor zaten(inş).bende atlatmaya çalışıyorum :))).inş.da bir sıkıntı çıkmaz...
hepinizi çok ama çok öpüyorum....
arzumcuumm canıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm. destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.çok iyiyim inş.sadece direnler takılı ve biraz sertlikten ve gerginlikten ağrılarım var o kadar.bunlarda geçer inş.sadece ne zaman tam olarak iğleşirim merak ediyorum.mesela dügüne 22 sine kadar..:)))
seni kocamaaannnn öpüyorum.:
ayyyyyyyyyyyyy canımmm yaaaaaaaaaa çoook çoook geçmiiş olsun.nasıl oldun şimdi iyimisin şimdi?
Nice güzel yaşlar dilerim, doğumgünün kutlu olsun:)Canım benim..Çok çok geçmiş olsunn... Kas zarı altı ameliyatının ameliyat sonrası çok rahat.Biran önce toparlarsın kendini merak etme Drenlerin verdigi rahatsızlıktan dolayı biraz sıkıntın olabilir.Drenler çıkınca kuş gibi hafifleyeceksin emin ol Sertlikleri geçecek tabi,hiçbirimizin gögüsleri öyle kalmadı.Dügüne gidersin bence :13: merak etme
Ben çok çok iyiyim..Dogumgünü kutlamam vardı.Bütün enerjimi,stresimi attım geldim.Bomba gibiyim bomba
Nice güzel yaşlar dilerim, doğumgünün kutlu olsun:)
evet perşembe saat 15 30...Çok sağol iyi dileklerin için. Bakalım ne oalcak nasıl geçecek. akşam çantamı hazırlıcam neler alayım yanıma, ben 2 gece kalacağım kişisel kullanım haricinde neleri "aman unutma" dersin?Sagol canım benim..Senin ameliyatında perşembe günü sanırım..Herşey gönlünce olsun inşallah.En az benim kadar mutlu ol,agrısız sızısız,komplikasyonsuz günler,seneler,yıllar diliyorum sana
evet perşembe saat 15 30...Çok sağol iyi dileklerin için. Bakalım ne oalcak nasıl geçecek. akşam çantamı hazırlıcam neler alayım yanıma, ben 2 gece kalacağım kişisel kullanım haricinde neleri "aman unutma" dersin?
gülbeyaz iyi olmana çok ama çokk sevindim. inşallah mutluluğun sevincin günden güne artar.
özdencan hadi darısı başına inşallah, sende diğer arkadaşlarımız gibi mutlu haberlerle dönersin aramıza. çok az kalmış seninde. ne mutlu sana , bundan sonrası eminimki daha rahat geçecektir. beklemek çok daha zordur kesin.
arzumcum doğumgünün kutlu olsun.ailenle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim canım.
Hmm bakalım bakalım...:44: Ameliyattan sonra sporcu sütyenin olacak üzerinde.Başka birşey giyinmek zor olabilir o yüzden omuzlarını örtecek bir şal çok rahat olacaktır ,çorap al,pipet al yanına her seferinde tamemen dogrulup su içmen güç olabilir Islak mendil,peçete,su,bisküvi,meyve suyu,terlik,aşofman altı,yinede önden açılan fermuarlı yada dügmeli üst kıyafet..Yani özel hastane olacagı için genelde herşey olacak ama yiyecek ıvır zıvır..akşam insanın canı sıkılıyor,atıştırmak istiyor Çok birşeyede gerek olmuyor canım yaa..Bu kadarı yeterli sanırım..:13:
Bende şimdiden gün saymaya başladım bile hayırlısıyla Haziran'ın başında Allah izin verirse hayalime kavuşmuş olacam.Yanlız doktorum reklam yapmamam için beni uyardı çok nadir göğüs estetiği yapıyormuş.Ayarladığım doktorun hocası kendisi.Mayıs'ın sonunda tetkiklerini yapalım dedi.Protezi kendim alıyorum tabi.Allah'tan çok şükür işe başladım da en azından ameliyat masrafınıda çıkartırım böylece.Bilmiyorum işimden nasıl izin alacam kaç günde iyileşirim işime dönerim nasıl olacak şimdiden düşünmeye başladım bile.İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım.
Arzum cnm doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bir ömür geçirmeni dilerim.
akikaten memedaş olucaz:) ben de her an vazgeçebilir bir ruh halindeyim. çok karışık kafam ya offf...Yarin ameliyat gunum. Nedense olmamam gerektigi kadar rahatim sadece merak icerisindeyim nasil olacak diye?hwrhalde sabah heyecanim baslar. Ben hastanede kalmayacagim icin yanina hicbirsey almana gerek yok dedi doktorum hayirlisiyla atlatirim insallah...ozdencan senin de persembe ameliyatin canim memedas olacagiz senle desene:)sana da bol sans diliyorum. Arzumcugum bugun dogum gunun nice senelere canim yarin aksamustune kadar hastanede olacagim esim gelip alacak beni gelebilirsen seni tekrar gormekten mutlu olurum. Herkese sevgilerrrr
Yarin ameliyat gunum. Nedense olmamam gerektigi kadar rahatim sadece merak icerisindeyim nasil olacak diye?hwrhalde sabah heyecanim baslar. Ben hastanede kalmayacagim icin yanina hicbirsey almana gerek yok dedi doktorum hayirlisiyla atlatirim insallah...ozdencan senin de persembe ameliyatin canim memedas olacagiz senle desene:)sana da bol sans diliyorum. Arzumcugum bugun dogum gunun nice senelere canim yarin aksamustune kadar hastanede olacagim esim gelip alacak beni gelebilirsen seni tekrar gormekten mutlu olurum. Herkese sevgilerrrr
akikaten memedaş olucaz:) ben de her an vazgeçebilir bir ruh halindeyim. çok karışık kafam ya offf...
Sana şimdiden geçmiş olsun, güzel haberlerle dönmeni dilerim.
h
Kizlar su an hastanede odamdayim. Telden yazdigim icin fazla uzun yazamayacagim. Ama cok mutluyum agri sizi hicbirsey yok :) aksamustu esim almaya gelcek evimize donecegiz. Su an yalnizim oturup kalkmada tuvalete gitmede hicbir sikinti yasamiyorum.kasustu yontemiyle saga 240 sola 260 cc eurosilicone yuvarlak protez takildi. Kendi meme dokum da vardi benim ama hafif sarkma mevcuttu su an bandajlarin altindan fuze gibi duruyorlar vallaha:) Lokal anestezi,sedasyon yontemiyle oldum ameliyatimi. Ne basagrisi ne bas donmesi ne de kusma hicbiri olmadi bende. Sevgili doktorum Tugrul Turan a beni boylesine konforlu bir ameliyatla mutlu sona ulastirdigi icin coook tesekkur ediyorum
Kizlar su an hastanede odamdayim. Telden yazdigim icin fazla uzun yazamayacagim. Ama cok mutluyum agri sizi hicbirsey yok :) aksamustu esim almaya gelcek evimize donecegiz. Su an yalnizim oturup kalkmada tuvalete gitmede hicbir sikinti yasamiyorum.kasustu yontemiyle saga 240 sola 260 cc eurosilicone yuvarlak protez takildi. Kendi meme dokum da vardi benim ama hafif sarkma mevcuttu su an bandajlarin altindan fuze gibi duruyorlar vallaha:) Lokal anestezi,sedasyon yontemiyle oldum ameliyatimi. Ne basagrisi ne bas donmesi ne de kusma hicbiri olmadi bende. Sevgili doktorum Tugrul Turan a beni boylesine konforlu bir ameliyatla mutlu sona ulastirdigi icin coook tesekkur ediyorum