• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben meme estetiği öncesi ve sonrası resimleri görmek istiyorum ama site çok
karışık bi türlü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
ben 6 ay önce ameliyat oldum herşeyi dr bıraktım oda tam anlamıyla içine etti bıraktı
şimdi tekrar ameliyat olcam ona bi şekil göstermek istiyorum yardım lütfennnn

öncelikle çok geçmiş olsun, umarım çok kötü bir durum değildir.

aşağıdaki linkte binlerce önce/sonra resmi var
Breast Augmentation (Silicone Gel Implants) - Before and After Pictures

arkadaşlar ben meme estetiği öncesi ve sonrası resimleri görmek istiyorum ama site çok
karışık bi türlü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
ben 6 ay önce ameliyat oldum herşeyi dr bıraktım oda tam anlamıyla içine etti bıraktı
şimdi tekrar ameliyat olcam ona bi şekil göstermek istiyorum yardım lütfennnn

öncelikle çaresi olan bir şey için psikolojini bozmaya değmez, sağlığın yerindeyse çok şükür deyip mutlu olmak lazım.
ha göğüslerinden memnun değilsen de olursun ameliyatını, keyfin yerine gelir :52:

maalesef ameliyatlarından memnun kalmayan arkadaşlarımız da var, ama memnun olanlarla kıyaslayınca tek tük diyebiliriz. önemli olan acele etmeden doğru doktoru bulmak. hiç kimse ameliyat olup sonra da düzeltmek için tekrar tekrar ameliyat olmak istemez tabi. izleri dert ettiğin için de bir karar vermen lazım. iz mi? meme mi? hangisi seni daha mutlu edecekse kararını ona göre vermelisin. izler kişiden kişiye değişebiliyor, aynı doktorun aynı kesi ile yaptığı ameliyat birinde izsiz, diğerinde çok izli kalabiliyor. tamamen cildine bağlı. ameliyata karar verirsen umarım şansın bol olur, izsiz çıkıverirsin ameliyattan :16:

umarım oyle olur canm cokk tesekkur ederım :52: sınavlardan dolayı bir aksilik çıkamzsa 22 mayıs ameliyat günüm :52:

herkese selaammmm...kızlaaarr ALLAH a bin sükürler olsun atlattım.ALLAH tüm olacaklara yardım etsin inş.ilk günüm tabiki biraz sıkıntılı idi ama sonra geçti.çok başarılı bir ameliyat olmuş.doktorumdan yanada çok şanslıyım sanırım çünkü herkese ameliyata alan biri değilmiş.kas zarı altından ameliyat yapan sayılı doktorlardan biri imiş.çok yaptırmak isteyen olduğu için artık sadece ihtiyacı olanlara yapıyormuş.
ameliyattan çok sıkıntı çekmedim ama narkoz çok zorladı beni iki gün yemek yiyemedim mide bulantısından.sonra düzeldim tabii.şimdi direnler var daha çıkmadı bunlarla hareket sınırım azalıyor zorluyorlar beni o kadar.bu gün inş.alırlar.birde çok sertler gerildikçe acıyorlar.ameliyat geçiren arkadaşlar bu normaldir değil mi ?
ben birde troid hastası oldugum için çabucak toparlıyamadım kendimi ilaçlarımı kullanmaya başlayınca geldim.
şimdi ise çok bir şikayetim yok.ALLAH a şükür.sadece gerilme ağrıları ve diren..
ameliyatın kendisini atlattım ya gerisi yavaş yavaş düzelir diyorum artık...ameliyat olacak arkadaşlar sakın korkmayın.ameliyattan sonra iki gün sıkıntı var sonrası atlatılıyor zaten(inş).bende atlatmaya çalışıyorum :))).inş.da bir sıkıntı çıkmaz...
hepinizi çok ama çok öpüyorum....

Fıstık...:34: Büyük bir ihtimal ameliyatını olmuştursun..İnşallah herşey gönlüne göre olmuştur birtanem..:16: Agrılar geçicidir,yaşayacagın mutluluk ise kalıcı Allahın izniyle..Mutlu güzel haberlerle aramıza dönmeni bekliyoruz canım..Geçmiş olsunn.... :71:

arzumcuumm canıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm. destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.çok iyiyim inş.sadece direnler takılı ve biraz sertlikten ve gerginlikten ağrılarım var o kadar.bunlarda geçer inş.sadece ne zaman tam olarak iğleşirim merak ediyorum.mesela dügüne 22 sine kadar..:)))
seni kocamaaannnn öpüyorum.:

Son düzenleme:
hadi çok geçmiş olsun, zor kısmını atlatmışsın. bundan sonra güle güle kullanacaksın inşallah :16:

herkese selaammmm...kızlaaarr ALLAH a bin sükürler olsun atlattım.ALLAH tüm olacaklara yardım etsin inş.ilk günüm tabiki biraz sıkıntılı idi ama sonra geçti.çok başarılı bir ameliyat olmuş.doktorumdan yanada çok şanslıyım sanırım çünkü herkese ameliyata alan biri değilmiş.kas zarı altından ameliyat yapan sayılı doktorlardan biri imiş.çok yaptırmak isteyen olduğu için artık sadece ihtiyacı olanlara yapıyormuş.
ameliyattan çok sıkıntı çekmedim ama narkoz çok zorladı beni iki gün yemek yiyemedim mide bulantısından.sonra düzeldim tabii.şimdi direnler var daha çıkmadı bunlarla hareket sınırım azalıyor zorluyorlar beni o kadar.bu gün inş.alırlar.birde çok sertler gerildikçe acıyorlar.ameliyat geçiren arkadaşlar bu normaldir değil mi ?
ben birde troid hastası oldugum için çabucak toparlıyamadım kendimi ilaçlarımı kullanmaya başlayınca geldim.
şimdi ise çok bir şikayetim yok.ALLAH a şükür.sadece gerilme ağrıları ve diren..
ameliyatın kendisini atlattım ya gerisi yavaş yavaş düzelir diyorum artık...ameliyat olacak arkadaşlar sakın korkmayın.ameliyattan sonra iki gün sıkıntı var sonrası atlatılıyor zaten(inş).bende atlatmaya çalışıyorum :))).inş.da bir sıkıntı çıkmaz...

Son düzenleme:
Canım ben bir ay önce düştüm ve omuzumu kırdım.Röntgenim,mr ım çekildi.Hiçbir sorun yaratmıyor bu durumlar.Protezin kas üstünde olursa periyodik meme muayenesinde gerek görülürse yapılacak mamografide teşhis zor oluyor sadece.Çünkü meme dokusu altındaki protez gögsü incelemekte sıkıntı yaratabiliyor.Kas altı yönteminde bu sorun yok tabi..Allah korusun tabi,o duruma o tetkiklere gelmeyelim gerek görülmesin inşallah..

ayyyyyyyyyyyyy canımmm yaaaaaaaaaa çoook çoook geçmiiş olsun.nasıl oldun şimdi iyimisin şimdi?

sevgili gülbeyaz ve gözdecimm inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız merak içinde sonucunuzu bekliyor olacağım.şimdiden geçmiş olsun sağlıkla kalın heyecan yapmayın relax:ssz:biliyorum söylemesi kolay:1:allaha emanet olun....

sevgili diefee cim çooook iyiyiiim ALLAH ıma şükürler olsun.ilk narkozdan biraz sıkıntım vardı oda benim troid hastalığımla ilili bir şeydi ama şimdi çok iyiyim.direnler biraz sıkıntı yapıyor birde çoook gerginler biraz onlar acı veriyor o kadar :)) ama yavaş yavaş alışmaya başladım..

canım sabah uyandım ve direk aklıma geldin, inşallah herşey güzel geçmiştir, mutlaka yaz, meraktayım...

canımmm selaammm.çoook uzun uzun yazmıştım sana ama almadı sayfa neden bilmiyorum.sonra tekrar ayrıntıları yazarım sana yoruldum şimdi.
sadece şunu bilki canım korkacak hiç bir şey yokmuş..çoook öpüyorummm..

çok sevindim iyi haberlerini aldığım için. inşallah en kısa zmanada bahsettiğin sıkıntılar da biter. sonra nolursun bana detaylı yaz olur mu?
çok çok geçmiş olsun şimdi sıra bende:) perşembe gidiyorum, korkmayım dimi?

canımmm selaammm.çoook uzun uzun yazmıştım sana ama almadı sayfa neden bilmiyorum.sonra tekrar ayrıntıları yazarım sana yoruldum şimdi.
sadece şunu bilki canım korkacak hiç bir şey yokmuş..çoook öpüyorummm..

ay ne yazdın çok merak ettim:) detay istiyorum...

uyku durumun nasıl? rahat uyuyormusun?

geçmiş olsun. sen de atlattın, inş istediğin gibi olmuştur. :nazar: insan sevincini paylaşmak istiyor değil mi, daha tam toparlanmadan :8: darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına diyorum. :nazar:

çok sevindim iyi haberlerini aldığım için. inşallah en kısa zmanada bahsettiğin sıkıntılar da biter. sonra nolursun bana detaylı yaz olur mu?
çok çok geçmiş olsun şimdi sıra bende:) perşembe gidiyorum, korkmayım dimi?

korkma tabi ki. kendine dikkat et ameliyat sonrası. doktorunun dediklerini ihmal etme. her şey güzel olsun senin için de. :nazar:

mrb bayanlar bişi sorcam, göğüs çevrem 80, altı 71 250 cc düşünüyorum ama beden olarak ne kadar değişiyor , silikondan sonraki ve önceki bedenlerinizi yazabilir misiniz acaba:16: ben 90 olsun istiyorum:18:

korkma tabi ki. kendine dikkat et ameliyat sonrası. doktorunun dediklerini ihmal etme. her şey güzel olsun senin için de. :nazar:

çok sağol :) artık bu konuda o kadar düşündüm ki düşünmekten sıkıldım ve olsun bitsin artık diyorum. tabii perşembe günü ne yapacağım onu bilmiyorum:) bir de benim 4,5 yaşında bir oğlum var onun bakımı konusunda zorlanırmıyım arkadaşlar? yani işe giderken okula ben arabayla bırakıyorum sonra akşam alıyorum, sağolsun eşim çok yardımcıdır ama sonuçta bana çok bağımlı normal olarak kolumu kullanma konusunda nasıl sıkıntılar yaşarım?

arkadaslar ben ilk ameliyatimda 250 cc taktirdim ve hicte memnun kalmadim..meme dokum cok oldugundan pek bir degisiklik olmadi..kilom 57 boyum ise 168..ikinci ameliyatimi oldum gecen hafta daha büyük protez taktirdim ve simdi cok memnunum..ama dedigim gibi meme dokum coktu benim..ve toparlamak icin daha büyük protez gerekiyomus..

özdencan korkma fazla agrin olmuyo..sadece kollarini zorlama fazla..birde yataktan kalktiginda zorlaniyorsun..arabayida 1 hafta sonra kullanmaya basladim..benimde 2 cocugum var..hic zorluk cekmedim...:50:

Back