Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mayısta ameliyat olucam doktor bana 200 cc dedı göğüs dokum var diye ki bence çok ta yok :) 163 boyum kilom 54, 200cc ne ya çok küçük değil mi ben burda kimsede 270 ten aşağı duymadım

göğüs dokun ne kadar bilmeden bişi söylemek yanlış olur ama bence de boy ve kilona göre 200cc çok az

mayısta ameliyat olucam doktor bana 200 cc dedı göğüs dokum var diye ki bence çok ta yok :) 163 boyum kilom 54, 200cc ne ya çok küçük değil mi ben burda kimsede 270 ten aşağı duymadım

göğüs dokun ne kadar bilmeden bişi söylemek yanlış olur ama bence de boy ve kilona göre 200cc çok az

az baya dokum ya foto koymayı düşünüyorum hatta ameliyat öncesi ve sonrası olarak , 200cc ameliyat sonrası iyice küçülecek bişi kalmıcak ne anladım

canım benim kendi göğüs dokum 150-200cc kadardı, asimetri olduğu için birine 250, diğerine 275 takıldı ve hala da aman aman büyük değiller. benim boyum 1.70 kilom 54. bence karar vermeden başka doktorlarla da görüş. bakalım onlar ne diyecek.

az baya dokum ya foto koymayı düşünüyorum hatta ameliyat öncesi ve sonrası olarak , 200cc ameliyat sonrası iyice küçülecek bişi kalmıcak ne anladım

şimdiki halinin fotolarını görmeden yorum yapmak zor. dokun az ise (ki bu kişinin algısına bağlı, benim göğüslerim bana göre yok gibi ama azıcık da olsa var. benimkilerden çok daha fazla göğüs dokusu olan kişiler de hiç göğsüm yok diyebiliyor.) küçük durabilir canım. içine sinmiyorsa doktoruna anlat nasıl bir boyut istediğini. boyut çok önemli. üzülmeni istemem...

bendede asimetri var inşallah ameliyattan sonra düzelir yarın başka bir doktorla görüşcem ama ya kafam daha çok karışırsa diyede düşünüyorum. 250 cc olmasına rağmen aman aman büyük değiller demişsin bana 200 cc dedi ya şaka gibi bida konuşucam

haklısın canım göreceli bişi bu belkide :S ama az çok tahmin edebiliyorum 200 cc ile çok az bir fark olucak bence ufak bir değişiklik içinde bıçak altına yatmayı kim ister ki

ödemler inince küçülme yaşanıyormuş sanırım, bu konuda bilgi verebilecelk olan var mı acaba :18:

peki doktorun asimetri için bir şey demedi mi? bana görür görmez farklı yerleştiricez demişti.

ha ok o zaman
diğer doktorlarla da görüş bakalım onların görüşü ne olacak. tez zamanda ol ki ameliyatını yaza hazır olsunlar

dedi canım her bayanda asimetri olur ama seninki çok bariz dedi kucuk olana farklı olucak

peki doktorun asimetri için bir şey demedi mi? bana görür görmez farklı yerleştiricez demişti.

dedi canım her bayanda asimetri olur ama seninki çok bariz farklı yerleştirerek düzelticez dedi, bu arada sen ameliyat oldun mu yoksa olucak mısın

Silikon yaptırdıktan sonra silikonlu olduğu belli oluyor mu göğüslerin ?

ben 1,5 ay önce oldum canım. çok kolay atlattım ve her şey yolunda çok şükür.

dedi canım her bayanda asimetri olur ama seninki çok bariz farklı yerleştirerek düzelticez dedi, bu arada sen ameliyat oldun mu yoksa olucak mısın

canım silikonlar artık eskisi gibi değil, artık çok daha doğal duruyorlar ve bizim doktorlarımız da mucizeler yaratıyor. benimkileri henüz anlayan çıkmadı

Silikon yaptırdıktan sonra silikonlu olduğu belli oluyor mu göğüslerin ?

ben 1,5 ay önce oldum canım. çok kolay atlattım ve her şey yolunda çok şükür.

süpermiş canım darısı benim başıma , gerçi ben hala meme ucumu altı mı ona bile karar veremiyorum, mayısa kadar herşyi kafamda oturtmam lazım ama buradaki yorumlardan çok etkileniyorum hatta bazen ya yaptırmasammı bile geçiyor aklımdan, cc konusunda ve kesi yeri ile ilgili nasıl karar vericem bilmiyorum ameliyat sonu bana mutsuzluk getirecek gibi

canım bilmem okudun mu, bu da benim konumun linki.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/505600-alexus-meme-estetigi-ameliyati.html

merak etme hemen hemen hiç kimse hop diye karar verip ertesi gün ilk bulduğu doktora ameliyat olmuyor yani herkesin kafasında kesi yeri, büyüklük, doktor vs tereddütleri oluyor ameliyat öncesinde. yaptırmasam mı diye geçiyor aklımdan demişsin, öncelikle bunu gerçekten isteyip istemediğine karar vermelisin. benim kafamda ameliyat düşüncesinin oluşmasıyla ameliyatım arasında 4-5 ay var. 1-2 ay konuyu araştırmakla geçti, doktorumu tanıyordum zaten, aklımı daha karıştırmamak için başka doktorla görüşmedim ama doktorumun ameliyat ettiği bir kaç kişiyle konuştum, hepsi inanılmaz memnundu. hoşuma gitmeyen bir durum olsa tabi ki başka doktor arayışına girecektim. doktorumla konuşup anlaştık ama en zor kısmı 3 ay ameliyatı beklemekti benim için. bu arada kafanı büyüklük kesi yeri falan karıştırmasın, senin için doğru doktoru bulduğunda zaten o senin yerine karar verecek, sen ne dersen de, doktorların görüşüyle bizimki farklı oluyor. onlar neyin daha uygun olduğunu bizden iyi biliyorlar.

yaklaşık iki yıldan fazla ameliyat olmak istiyorum ama net karar aldığım bir seneyi buluyor çünkü bu şekilde kendime güvenim yok psikolojim kötü , herşeyi denedim okul birincisi oldum ama o bile yetmedi beni mutlu etmeye , eksik hissediyorum kendimi burda çok kötü yorumlar okuyunca onlar bazen bana acaba dedirtiyor , göğüslerim olmuş olsa bile altındaki belirgin izlerle yine eksik hisseder miyim diye düşünüyorum :18:

öncelikle çaresi olan bir şey için psikolojini bozmaya değmez, sağlığın yerindeyse çok şükür deyip mutlu olmak lazım.
ha göğüslerinden memnun değilsen de olursun ameliyatını, keyfin yerine gelir

maalesef ameliyatlarından memnun kalmayan arkadaşlarımız da var, ama memnun olanlarla kıyaslayınca tek tük diyebiliriz. önemli olan acele etmeden doğru doktoru bulmak. hiç kimse ameliyat olup sonra da düzeltmek için tekrar tekrar ameliyat olmak istemez tabi. izleri dert ettiğin için de bir karar vermen lazım. iz mi? meme mi? hangisi seni daha mutlu edecekse kararını ona göre vermelisin. izler kişiden kişiye değişebiliyor, aynı doktorun aynı kesi ile yaptığı ameliyat birinde izsiz, diğerinde çok izli kalabiliyor. tamamen cildine bağlı. ameliyata karar verirsen umarım şansın bol olur, izsiz çıkıverirsin ameliyattan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…