Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hepinize çoook teşekkür ederiiim :) ameliyat olduktan sonra müsait olur olmaz konu açacağım inş sorunsuz geçer... Çoook çoook öpüyorum dualarınıza ihtiyacım var

canım çoooook geçmiş olsunn.desene aramızda 1 gün olacak ben 5 şinde olacağım inş.dualarımız seninleee.öpüldün.:))))

sevgili arkadaşlarım ben perşembe günü ameliyat olacağııııııııııııııııııım:)))))))))))))))))))))))))) inşallah.griple ilgili bir sorun çıkmadı.:)atlatmışım şükür..şimdi sadece ameliyattan sonra krem kullanan varmı?.bana tavsiyeniz ne olur hangi kremi alayım.
sporcu atleti kullanan arkadaşlarım..herhangi bir sporcu atleti mi yoksa buna özel bir şey mi alıyoruz..
veeeeeeeee çoooooook heeeeeyeeeecanlıyıımmmmmmmmm.........
çoook öpüyorumm siziii..iyikiii varsınızzzzzzz.........:))))))))

canım bana ameliyat sonrası herhangi bir krem vermedi doktor ancak kurumalar oldugu için ben excipial adında eczanelerde satılan bir krem aldım su ve yağ emilsuyonu diye geçer zararsız müthiş bi nemlendirici. Sütyene gelince benm doktor onuda vermedi bantla askıya aldı sadece pansumana gittikçede değiştirdi ama ben şu an sporcu sütyeni takıyorum. Heryerde de satılıyor. Ön taraflarında dikiş olmasın yeter bu arada hayırlı olsun şimdiden..

hadi hayırlı olsun
bana doktorum contratubex verdi, onu kullanıyorum. sana da gerek varsa doktorun verir zaten.

sevgili gülbeyaz ve gözdecimm inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız merak içinde sonucunuzu bekliyor olacağım.şimdiden geçmiş olsun sağlıkla kalın heyecan yapmayın relaxbiliyorum söylemesi kolayallaha emanet olun....

contratubex kullanipda cok memnun kalanlarin tavsiyesi ile aldim bende bunu kullaniyorum

Sporcu atletide ay yildfizin siyahindan cok memnunum

Sevgili gozde ve gulbeyaz ikinize de bol sans insallah sıkıntısız atlatirsiniz ameliyat surecinizi ben de haftaya carsambaya gun aldimmm ama hic inanamiyorumsanki bir aksilik cikacakmis ve ertelencekmis gibime geliyor :18:

ayyyy çok heyecanlı, ama bence iyi oldu süre uzasa daha heyecan, daha zor olurdu. inan ben senin adına çok heyecanladım:) Demekki 1 hafta arayla memelerimize kavuşuyoruz...söz veriyorum perşembe senin için dua edeceğim ama git gide daha da emin oluyorum çok güzel oalcak ve yolunda gidecek:)

ay çok heyecanlı bu hafta ve önümüzdeki hafta ben dahil 4 kişi operasyona giriyoruz kızlar. bana sütyeni doktorum verecekmiş 2 tane, krem hiç aklıma gelmedi iyi ki varsınıznot alıyorum hemen.

canım çoooook geçmiş olsunn.desene aramızda 1 gün olacak ben 5 şinde olacağım inş.dualarımız seninleee.öpüldün.:))))

2 gün kaldı:)

Sevgili gozde ve gulbeyaz ikinize de bol sans insallah sıkıntısız atlatirsiniz ameliyat surecinizi ben de haftaya carsambaya gun aldimmm ama hic inanamiyorumsanki bir aksilik cikacakmis ve ertelencekmis gibime geliyor :18:
ben de perçembe olucam, aynen senin gibi ben de hala gerçek değilmiş gibi hissediyorum

Kizlar aklima takilan bikac sey var, bu baslik alinda daha uygu. Olur diye dusundun.
Birincisi bu kapsul olusumu...vucut mutlaka uretiyo bunlari sanirim silikon etrafinda.
Buyukce olursa alinmasi mi gerekiyo ne gibi bi sorun yaratir bu?Protezli arkadaslarda oldumu boyle bisey?

Ikinci konu ise protezlerin omru. Sanirim arzum77 arkadasimiz bahsetmisti, yenilememiz gerekecek demisti.
Doktorumun dedigine gore omurluk olacakmis, zaten bazi markalarda omur boyu garanti var sanirim.
Sarkma olursa yenilenmesi gerekir anlaminda mi dusunuyosunuz yoksa bi saglik sebebiyle mi? Ben hic boyle dusunmemistim.
Bu konularda deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim:)

arkadaşlar, hepinize iyi şanslar diliyorum. Yakın zamanda ameliyat olmuş biri olarak heyecanınızı paylaşıyorum:) Çok heyecanlı ama bir o kadar da güzel bir süreç. Umarım istediğiniz şekilde gerçekleşir her şey.. Şimdiden geçmiş olsun..

Canım kapsül oluşumu bu ameliyatı olan herkesde oluyor.Kiminde ince bir tabaka halinde oluyor,rahatsızlık vermiyor.Hatta gögüslerin daha dik durmasını saglıyormuş. Kimi vücutta bu kapsül kalınlaşıyormuş,masajla kapsül kırılmaya çalışılıyormuş.Eger kırılmazsa proteze yapacagı baskı itibariyle rahatsızlık veriyormuş.Gögüste şekil bozuklugu,sertleşme,baskı şikayetleri ile karşılaşanlar en yakın zamanda doktoruna gidip muayene olmalılar..Ameliyatla protezler çıkarılıyor,kapsül temizleniyor ve protezler tekrar takılıyor,gerekirse yenileniyor..
Protezlerin ömrüne gelince..Benim doktorumda protezler ömürlüktür,hiçbir sorun çıkarmadıgı sürece kalabilirler demişti..Fakat yaptıgım araştırmada protezlerin ortalama 15-20 yıl gibi bir ömürleri oldugu bilgisine ulaştım.Bazı kişilerde ömür boyuda kalabiliyormuş tabi..Erken yaşta protez ameliyatı olan bir kişinin ömür boyu kalacagını düşünmüyorum ben tabi.Hamilelik,emzirme gibi faktörler eklenince ilerki zamanda degiştirilebilecegini düşünüyorum mantıken...Ama ileri yaşta birinin bu ameliyatı oldugunda tabi dikleştirme ameliyatına gerek duyulmazsa degiştirilmesi gerekmez..Bence...Ben prtezlerin ömrü konusunda iki markanın firmasıyla mailleştim.Hatta nagor markasının Türkiye dagıtımını yapan firmayla telefonda görüştüm canım..Kafana takılıyorsa sende mail yazıp bilgi alabilirsin...

Saol arzum cvpladigin icin!!!

hepinize çoook teşekkür ederiiim :) ameliyat olduktan sonra müsait olur olmaz konu açacağım inş sorunsuz geçer... Çoook çoook öpüyorum dualarınıza ihtiyacım var

Canım kolaylıkla atlatırsın inşallah iyi olur olmaz yaz tatlım olurmu güzel haberlerini bekliyoruz.
gülbeyaz arkadaşımızın da aynı şekilde Allah yardımcınız olsun kızlar.

canımm inan çok heyecanlıyım,karnıma ağrılar girmeye başladı.Ameliyat sonrası ağrılardan korkuyorum,kimisi çok şiddetli diyor yaa..ALLAH yardımcımız olsun..ameliyattan çıktıktan sonra (inş.) hemen yazacağım sana nasıl geçtiği ile ilgili.canım o kadar çok ihtiyacım var ki dua ya..inşallah sorunsuz atlatırım...çoooook öpüyoruummm..:)

canım çok sağol bakalım doktor ne derse artık. çook öptüm..:)

canım stres yapma, kendini kasma. ameliyata ne kadar rahat girersen o kadar rahat çıkarsın. hepimizin duaları seninle

inşallah canım inşallah..ALLAH razı olsun..dualarınızı çok ihtiyacım var.

cnm dualarımız seninle inşallah çok güzel geçer herşey istediğin gibi olur
çıktıktan sonra '' aman kızlarrrr bu muydu zor dediğiniz allah iyiliğinizi versin '' demen dileğiyle sabırsızlıkla seni bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…