• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben kas altı yaptırdım, inanılmaz ağrılar yaşadım. İlk 15 gün onca ağrı kesiciye rağmen ölmeyi dilediğimi hatırlıyorum.
Bünyeye ve doktoruna gore değişiyo sanırım agrı. Buradaki çoğu arkadaşıma göre hafif atlatmama rağmen ben de neden böyle biseye kalkistim diye çok düşündüm özellikle sabah kendim kalkmaya çalıştığımda.. Sırt ağrısı ve baskı geçsin diye evde tur atıyodum:) Ama cok şükür benim katlanılmaz ağrım olmadı.

Ağrıya çok dayanıklı bir insanım ben, kolay kolay ağrı kesici de kullanmam. Göğüs kafesimde doğuştan olduğu düşünülen bir anomali var, sağ tarafım öne çıkık belli belirsiz. Protezi taktırmadan önce doktoruma bu durumu belirtmiştim, acaba daha mı küçük takılsa, ileride bir sıkıntı vermesin demiştim. O da sanmam deyip ikisine de aynı ölçüde silikon taktı. Sanırım öne çıkık olan taraf yüzünden yaşadım o ağrıyı, çünkü hala (7 yıldır) sağ tarafımda bir rahatsızlık var süregelen. Yakın zamanda tek taraflı bir operasyon daha geçirme ihtimalim var bu yüzden. Özellikle mens dönemlerimde sağdaki protez beni çok rahatsız ediyor, sıkışıyor :KK42:

Ağrıya çok dayanıklı bir insanım ben, kolay kolay ağrı kesici de kullanmam. Göğüs kafesimde doğuştan olduğu düşünülen bir anomali var, sağ tarafım öne çıkık belli belirsiz. Protezi taktırmadan önce doktoruma bu durumu belirtmiştim, acaba daha mı küçük takılsa, ileride bir sıkıntı vermesin demiştim. O da sanmam deyip ikisine de aynı ölçüde silikon taktı. Sanırım öne çıkık olan taraf yüzünden yaşadım o ağrıyı, çünkü hala (7 yıldır) sağ tarafımda bir rahatsızlık var süregelen. Yakın zamanda tek taraflı bir operasyon daha geçirme ihtimalim var bu yüzden. Özellikle mens dönemlerimde sağdaki protez beni çok rahatsız ediyor, sıkışıyor :KK42:
Canım cok geçmiş olsun :( Benim dual plandı biraz daha az ağrı yaşamam normal belki sana gore ama demek ki senin göğüs kafesin buna sebep oluyo cok üzüldüm canım:110: Doktorunun dikkat etmesi gerekirdi buna ama eger gecmiyosa bi operasyon daha gecirmen ömür boyu zorlanmandan daha iyidir canım:KK14:

Ben Cenk beye ameliyat olmadım.. Ama evet sonuçlarını beğendiğim bir cerrah kendisi :)
Benim sadece protez evet. Sarkma yoktu göğsümde sadece içi boşalmıştı.. Foto nuz varsa izlemeye alırım Tabiki :KK66:
Ben henüz bir ameliyat geçirmediğim için fotoğraf paylaşmadım inşallah geçirirsem paylaşacağım

Ben Cenk beye ameliyat olmadım.. Ama evet sonuçlarını beğendiğim bir cerrah kendisi :)
Benim sadece protez evet. Sarkma yoktu göğsümde sadece içi boşalmıştı.. Foto nuz varsa izlemeye alırım Tabiki :KK66:
Canım benide takip edebilir misin merak ettim seninkileri :)

Arzum77 merhaba, göğüs operasyonu paylaşımınızı okudum, yaklaşık aynı şeyleri yaşamışız. Özelden görüşmek istediğim birkaç şey vardı mümkünse

325 350 ancadır bence çok büyük değil
Ben onuçok beğeniyorum çok ideal duruyor bence çok büyük sevmiyorum bence kötü duruyor bir de düşündüğüm şu aslında seneye evlenmeyi planlıyorum nasipse çocukta istiyorum çocuk olunca da iyice şişecek dahada büyük olacak o şekilde olmasıda beni korkutuyor cc konusunda kafam karışık

Ç
Ben onuçok beğeniyorum çok ideal duruyor bence çok büyük sevmiyorum bence kötü duruyor bir de düşündüğüm şu aslında seneye evlenmeyi planlıyorum nasipse çocukta istiyorum çocuk olunca da iyice şişecek dahada büyük olacak o şekilde olmasıda beni korkutuyor cc konusunda kafam karışık
çocuk olunca iyice şişeceği fikrine nerden kapıldın canım :) bizim çocuklardan sonra sönmüş balon şeklini aldı içi boşaldı resmen

Hatta bazı resimlerde top gibi çıkmış kas üstü bile olabilir bence çok doğal değil küçük ama doğal değil
İlk yapıldığında sanırım top gibi duruyordu onunki şuan doğal görünüyor birde çocuktan sonra nasıl içi boşaldı aaaa şaşırdım

Back
X