• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Baticon da sür. Hergün duş al ve kuru tut kesi yerini. Ben kağıt havluyu değdirip çekiyordum. Sonra da batikon sürüyordum.iyisin di mi bu arada???? Ağrın olmadı di mi ????
Her gun mu dus almak gerekiyo:KK35: Gayet iyiyim kendi basima da kalkabiliyorum :KK71: Sadece uzun sure ayakta durunca igne batması gibi acı oluyo biraz da baskı var, o kadar da olsun canım:KK68:

Her gun mu dus almak gerekiyo:KK35: Gayet iyiyim kendi basima da kalkabiliyorum :KK71: Sadece uzun sure ayakta durunca igne batması gibi acı oluyo biraz da baskı var, o kadar da olsun canım:KK68:
Canım ben yaz sıcağında o cayır cayır sıcaklarda ameliyat olmuştum ya.... O yüzden yıkanmak zorunda kalıyordum yoksa terden kaşınıyordu. :KK70: şimdi hava serin hergüne gerekiyor tabi ;)

Canım ben yaz sıcağında o cayır cayır sıcaklarda ameliyat olmuştum ya.... O yüzden yıkanmak zorunda kalıyordum yoksa terden kaşınıyordu. :KK70: şimdi hava serin hergüne gerekiyor tabi :KK66:
Gerek yok tabi , demek istedim .

Kac gun oldu şimdi.cok merak ediyorum nasıl oldu memnunmusun? Çok soru soruyorum ama çok merak ediyorum.

Kac gun oldu şimdi.cok merak ediyorum nasıl oldu memnunmusun? Çok soru soruyorum ama çok merak ediyorum.
Bugün 4. Günüm biraz kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum hafif de igne batmasi gibi acı oluyo ama onun dışında kendimi iyi hissediyorum :) şimdilik ustleri sis baya iki balonla dolasiyo gibiyim ama kiyafetle daha simdiden duzgun duruyo memnunum açıkçası:))

Bugün 4. Günüm biraz kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum hafif de igne batmasi gibi acı oluyo ama onun dışında kendimi iyi hissediyorum :) şimdilik ustleri sis baya iki balonla dolasiyo gibiyim ama kiyafetle daha simdiden duzgun duruyo memnunum açıkçası:))
merhaba kesi yeriniz nerde merak ediyorum çok kararsızım bu konuda

Arzum hanım ben de Cenk beyi düşünüyorum. Henüz kendisiyle görüşmedim ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla herkes çok memnun. 2 Çocuktan sonra hem dikleştirme hem protez gerekiyor bana. Sizin sadece protez miydi? Beni izlemeye alır mısınız?

Arzum hanım ben de Cenk beyi düşünüyorum. Henüz kendisiyle görüşmedim ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla herkes çok memnun. 2 Çocuktan sonra hem dikleştirme hem protez gerekiyor bana. Sizin sadece protez miydi? Beni izlemeye alır mısınız?
Ben Cenk beye ameliyat olmadım.. Ama evet sonuçlarını beğendiğim bir cerrah kendisi :)
Benim sadece protez evet. Sarkma yoktu göğsümde sadece içi boşalmıştı.. Foto nuz varsa izlemeye alırım Tabiki ;)

Back
X