- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.834
- 498
Ooohhhhh sıhhatler olsun :)Teşekkür ederim arzumcum annem yıkadı kuruttu sonra da batikon sürdü icim rahatladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooohhhhh sıhhatler olsun :)Teşekkür ederim arzumcum annem yıkadı kuruttu sonra da batikon sürdü icim rahatladı![]()
Her gun mu dus almak gerekiyoBaticon da sür. Hergün duş al ve kuru tut kesi yerini. Ben kağıt havluyu değdirip çekiyordum. Sonra da batikon sürüyordum.iyisin di mi bu arada???? Ağrın olmadı di mi ????
Canım ben yaz sıcağında o cayır cayır sıcaklarda ameliyat olmuştum ya.... O yüzden yıkanmak zorunda kalıyordum yoksa terden kaşınıyordu.Her gun mu dus almak gerekiyoGayet iyiyim kendi basima da kalkabiliyorum
Sadece uzun sure ayakta durunca igne batması gibi acı oluyo biraz da baskı var, o kadar da olsun canım
![]()
Her gun mu dus almak gerekiyoGayet iyiyim kendi basima da kalkabiliyorum
Sadece uzun sure ayakta durunca igne batması gibi acı oluyo biraz da baskı var, o kadar da olsun canım
![]()
Gerek yok tabi , demek istedim .Canım ben yaz sıcağında o cayır cayır sıcaklarda ameliyat olmuştum ya.... O yüzden yıkanmak zorunda kalıyordum yoksa terden kaşınıyordu.şimdi hava serin hergüne gerekiyor tabi
![]()
Beni de annem yıkamıştı
Kac gun oldu şimdi.cok merak ediyorum nasıl oldu memnunmusun? Çok soru soruyorum ama çok merak ediyorum.Her gun mu dus almak gerekiyoGayet iyiyim kendi basima da kalkabiliyorum
Sadece uzun sure ayakta durunca igne batması gibi acı oluyo biraz da baskı var, o kadar da olsun canım
![]()
Saclarimi da ördürdüm anneme yoksa kafamı zor kaşıyorumBeni de annem yıkamıştısaçımı da kızım topluyordu
ayyyy sanki çoook uzun zaman geçmiş gibi, daha 10 hafta oldu yahu
![]()
Bugün 4. Günüm biraz kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum hafif de igne batmasi gibi acı oluyo ama onun dışında kendimi iyi hissediyorum :) şimdilik ustleri sis baya iki balonla dolasiyo gibiyim ama kiyafetle daha simdiden duzgun duruyo memnunum açıkçası:))Kac gun oldu şimdi.cok merak ediyorum nasıl oldu memnunmusun? Çok soru soruyorum ama çok merak ediyorum.
Anladım canım bnde hissederim umarımMemeucunun altında yani renkli yerin altında bende de his yoktu. Yeni yeni tamamen hissediyorum. Ama uçlar acayip hisli![]()
Canim beni takip etmiyor musunBenim altta ve içlere doğru renk değişimleri olmuştu sonra sararmaya başlayıp yok olmuştunormal canım .
Ediyorum canım. Dur bi bakiiim bi daha izle DİİMCanim beni takip etmiyor musun![]()
merhaba kesi yeriniz nerde merak ediyorum çok kararsızım bu konudaBugün 4. Günüm biraz kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum hafif de igne batmasi gibi acı oluyo ama onun dışında kendimi iyi hissediyorum :) şimdilik ustleri sis baya iki balonla dolasiyo gibiyim ama kiyafetle daha simdiden duzgun duruyo memnunum açıkçası:))
Benim kesi yerlerim koltuk altında memed3 iz istemedigim icin ama kolları kaldirmak zor oluyo canım:)merhaba kesi yeriniz nerde merak ediyorum çok kararsızım bu konuda
Maalesef canım şehir değişikliği iş değişikliği olunca para denkleştiremedim
Olsun canım sağlık olsunMaalesef canım şehir değişikliği iş değişikliği olunca para denkleştiremedim![]()
Benim kesi yerlerim koltuk altında memed3 iz istemedigim icin ama kolları kaldirmak zor oluyo canım:)
Ben Cenk beye ameliyat olmadım.. Ama evet sonuçlarını beğendiğim bir cerrah kendisi :)Arzum hanım ben de Cenk beyi düşünüyorum. Henüz kendisiyle görüşmedim ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla herkes çok memnun. 2 Çocuktan sonra hem dikleştirme hem protez gerekiyor bana. Sizin sadece protez miydi? Beni izlemeye alır mısınız?