Çok teşekkür ederim hateket bile edemiyprum ama yzdıkşarınız geliyo aklıma dayanıyorum öyle oluncaCanım, çoook geçmiş olsun!!!!!! Dayan hepsi geçicek , sık dişini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim hateket bile edemiyprum ama yzdıkşarınız geliyo aklıma dayanıyorum öyle oluncaCanım, çoook geçmiş olsun!!!!!! Dayan hepsi geçicek , sık dişini![]()
Hala uyuyaöadım eşim bile uyudu :))Canım,uyumaya çalış .. Evet bazen zor oluyor uyumak nedense ama uyuyup dinlenirsen daha iyi olursun ..
Napıö canım sokılıyo ağrı ağrı nerrye kadar :))))))bence de uyumaya çalış sen iyisin gene ben ilk iki gün kendime gelemedim elime telefon alamadımsen telefondan buraya yazıyosun maşallah
Çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun canım inşallah istediğin gibi Olur banada 325 350 cc gibi olur dedi doktorum.ama büyük gibi geldi bana bakalım benim aml.tm 29 eylülde300cc az değildir demi kızlar psikolojik azlık çekiyprum ben sanırım :) bu 325 deseydi hiç kafama takılmıycaktı şiödi 325 beklerken 300 olubca korkıyorum küçükmü bulucam diye, bide sol daha büyük şuan normalmi bu
300cc az değildir demi kızlar psikolojik azlık çekiyprum ben sanırım :) bu 325 deseydi hiç kafama takılmıycaktı şiödi 325 beklerken 300 olubca korkıyorum küçükmü bulucam diye, bide sol daha büyük şuan normalmi bu
Merhaba öncelikle:)ben neredeyse 2 senedir araştırma içindeyim meme büyütme estetiği için.bayağı doktor'lada görüştüm ama ya şartlar uygun olmadı yada maddiyat yada korktum:)şu bir gerçekki sıfır gögüsüm neredeyse ve silikon taktırmam lazım ama ya beğenmezsem yada küçük olrsa diye kaygım var.doktorların önerdiği 325 yada 300 cc .küçük olurmu sizce?öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Azmine hayran kaldımsen büyük dolgun göğüs mü istiyorsun yoksa doğal duran çok da büyük olmayan bir göğüs mü istiyorsun? ben büyük istiyordum 400 cc taktırdım bana da bazı doktorlar en fazla 300 cc olur sana demişlerdi, göğüs kafesin dar demişlerdi. bir de ben minyonum ondan takmak istemediler herhalde :) ama 400 cc bile bana küçük geliyo 300 le ne yapardım bilemiyorum. eğer büyük istiyorsan istediğin büyüklüğü takan bir doktora ol mutlaka, bazı doktorlar büyük takmak istemiyorlar hiç. benim doktorum mesela hastanın istediği büyüklüğü takıyo, fuat yüksel. hasan fındık da aynı şekilde. bülent tekerekoğlu da bana 375 cc takabilirim demişti. ama meme ucundan ameliyat olmak istiyordum, o ise meme ucun küçük o yüzden meme ucundan asla olmaz demişti. bu yüzden o doktora olmamıştım. onun dışında çok ilgili bir doktor bence. ben meme ucundan 400 cc oldum![]()
Azmine hayran kaldımdila0993 ne istediğini bilmek kadar güzel bişey yok valla bravo :) sol daha dik duruyo büyük gözükmesi ondan sanırım eşitlencek yani dimi doktoruöda eşitlencwk dedi ama yaşayan birilerinden duyunca insan daha bi rahat ediyo
Ben dün çok kötüydüm çok ağrım vardı şimdi evdeyim ve kesinlikle çok daha iyiyim yinede tek başıma rahat otırup kalkamıyorum, gözümü açar açmaz kaç taktınız büyük oldumu diye sormusum doktoruma :) şimdilik görüntü tatmin edici kendimi rahatlatmaya çalışıyorım birazda kilo alır doldururum küçük bulursam diye :))
sen büyük dolgun göğüs mü istiyorsun yoksa doğal duran çok da büyük olmayan bir göğüs mü istiyorsun? ben büyük istiyordum 400 cc taktırdım bana da bazı doktorlar en fazla 300 cc olur sana demişlerdi, göğüs kafesin dar demişlerdi. bir de ben minyonum ondan takmak istemediler herhalde :) ama 400 cc bile bana küçük geliyo 300 le ne yapardım bilemiyorum. eğer büyük istiyorsan istediğin büyüklüğü takan bir doktora ol mutlaka, bazı doktorlar büyük takmak istemiyorlar hiç. benim doktorum mesela hastanın istediği büyüklüğü takıyo, fuat yüksel. hasan fındık da aynı şekilde. bülent tekerekoğlu da bana 375 cc takabilirim demişti. ama meme ucundan ameliyat olmak istiyordum, o ise meme ucun küçük o yüzden meme ucundan asla olmaz demişti. bu yüzden o doktora olmamıştım. onun dışında çok ilgili bir doktor bence. ben meme ucundan 400 cc oldum![]()
Birde fuat yüksel'in bulunduğu hastaneyi sorarsam uygun olurmu?ameliyat masrafı ne kadar
rica ederim canım ne demek. burası çok farklı bi platform. ben de ameliyat olana kadar burdaki bi çok arkadaşım çok yardımcı oldular sağolsunlar. onların sayesinde cesaret aldım ve rahatça ameliyata girip çıktım. ve zerre kadar pişman değilim. bu kadar güzel bi duygu olduğunu bilseydim keşke daha önce olsaydım diyorum. yazık etmişim o yıllara. inan bana tatlım kendine güveni geliyo insanın.