- 24 Haziran 2015
- 1.015
- 1.039
- 83
Canim erken kalkabilirsem yarin gitmeyi düşünüyorum yoksa cuma insallah kesin gidicemKhaleesi_ canım sen ne yaptın muayeneye gittin mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim erken kalkabilirsem yarin gitmeyi düşünüyorum yoksa cuma insallah kesin gidicemKhaleesi_ canım sen ne yaptın muayeneye gittin mi
Aaa evet hatta kaşıntı artti bu aralar ay insallah yaaa bende kesin sorun var diyordum bakalim dr ne dicek onuda merak ediyorum ama kesin normal dicek herzamanki gibi :)Geçiyo geçiyo merak etme.benimde dört ay kadar sürdü ağrı deyildi ama gıcık bi suzlama,kaşıntı,çamaşıra deyse bile tuhaf oluyodum..hatta uçları üşüyodu bile..şimdi hepsi geçti..merak etme
inşallah canım haberlerini bekliyorumCanim erken kalkabilirsem yarin gitmeyi düşünüyorum yoksa cuma insallah kesin gidicemhep bi aksilik cikiyor onuda anlamis degilim insallah bu sefer bi aksilik olmazda giderim
Merhaba,tesadüf okudum mesajınızı :))Arzum hanım bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum çok kafaya takıyorum takılmayacak gibi değil çünkü 25 yasindayim ve goguslerim dumduz bildiginiz cocuk gibi ne bikini giyebiliyorum ne vucuduma bakabiliyorum ayiptir soylemesi banyo yapicm aynaya bakmadan kuvete giriyorum o sekil(( agliyorum artik evlenmek dair istemiyorum kendimi kadin hissetmiyorum tabiri caizse ama hasa Allaha da isyan etmiyorum insallah guzel bi hastane ve doktor bulursam herseyin guzel olacagi kanaatindeyim insallah siz gelmis gecirmis ve iyi arastirmis bi jnsansinz sizden de dusuncelerinizi ogrenmek istiyorum benim gogsum hic olmadigi icin ust bolgede dumduz ben boyle ustu etli dolgun olsun istiyorum ve kilo etiliyomu protez buyuklugunu kilo verdim ve almaya calisiyrm bi 5-6 kilo kaybim var ve iki sene once hasan findik beye bi gorunmustum bana kas alti yuvarlakve 230 cc demisti ve cok az geldi gibi bana gogsu olanlar bile 300-350 cc takiyor bu yuzden geri cekilmistim ve vazgecmistim ben bide devlet hastanesinde olmak istiyorum aslinda bildiginiz iyi bi hastane ve guvenilir iyi doktor var mi bugun sisli etfale gittim doktor yerinde yok ameliyata girmis acil asistani vardi bayan dedim iyi soru sorarim acarim gosteririm erkek olunca bide yasit cikti cekindim pek bisey soramadim ve acmadim
( off cok kafam karisik arzu hanim yardimci olur musunz az cok anlattim hangi protez benim icin ii olur dedigim gibi gogus sifir ona gore soyleyin
(
Inşallah en doğru kararı verirsin kendin için canımSuan zaten ıkı doktorla gorusup ıkısınde karar kılıcam emınım ıkısıde bolumlerınde uzmanlar bırı hasan fındık dıgerı ozan balık hayırlısı neyse o olur ınsallah yaptırdıktan sonra keske demek ıstemiyorum cunkü boyle konularda bısey yaptırırken bahtsızım. Sagolun arzum cevabın ıcın :))
Inşallah en doğru kararı verirsin kendin için canımŞansın bol olsun. :*
merhabalar merak ettim neler yaptınız kirmiziyedi :)))))Taöaö çok çok teşekkğr ederim
Arzum hanım bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum çok kafaya takıyorum takılmayacak gibi değil çünkü 25 yasindayim ve goguslerim dumduz bildiginiz cocuk gibi ne bikini giyebiliyorum ne vucuduma bakabiliyorum ayiptir soylemesi banyo yapicm aynaya bakmadan kuvete giriyorum o sekil(( agliyorum artik evlenmek dair istemiyorum kendimi kadin hissetmiyorum tabiri caizse ama hasa Allaha da isyan etmiyorum insallah guzel bi hastane ve doktor bulursam herseyin guzel olacagi kanaatindeyim insallah siz gelmis gecirmis ve iyi arastirmis bi jnsansinz sizden de dusuncelerinizi ogrenmek istiyorum benim gogsum hic olmadigi icin ust bolgede dumduz ben boyle ustu etli dolgun olsun istiyorum ve kilo etiliyomu protez buyuklugunu kilo verdim ve almaya calisiyrm bi 5-6 kilo kaybim var ve iki sene once hasan findik beye bi gorunmustum bana kas alti yuvarlakve 230 cc demisti ve cok az geldi gibi bana gogsu olanlar bile 300-350 cc takiyor bu yuzden geri cekilmistim ve vazgecmistim ben bide devlet hastanesinde olmak istiyorum aslinda bildiginiz iyi bi hastane ve guvenilir iyi doktor var mi bugun sisli etfale gittim doktor yerinde yok ameliyata girmis acil asistani vardi bayan dedim iyi soru sorarim acarim gosteririm erkek olunca bide yasit cikti cekindim pek bisey soramadim ve acmadim
( off cok kafam karisik arzu hanim yardimci olur musunz az cok anlattim hangi protez benim icin ii olur dedigim gibi gogus sifir ona gore soyleyin
(
Çıktım çok ağrım car 300 cc anca almış 325 yayvan durdu kötü oldu dedi ağrılarum geçerse rahlıyxaö çok şükürmerhabalar merak ettim neler yaptınız kirmiziyedi :)))))
Çok çok geçmiş olsun ... Akşama doğru rahatlarsın sık dişini biraz.. Ağrı kesici yapmışlardır zaten,zorlama kendini. Ayağa kaldırdıktan sonrada düzenli yürüyüşler yap rahatlarsın canımÇıktım çok ağrım car 300 cc anca almış 325 yayvan durdu kötü oldu dedi ağrılarum geçerse rahlıyxaö çok şükür
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH BİRAN ÖNCE İYİLEŞİP TAADINI ÇIKARTIRSIN:))))))Çıktım çok ağrım car 300 cc anca almış 325 yayvan durdu kötü oldu dedi ağrılarum geçerse rahlıyxaö çok şükür
Ağru kesici yapıldı ama çon rahatlatmadu samıtım çok zayıf oldıgum için kaslar daha faLa ağrıyo zanax verildi yarım uyumam için ama uyuyamıyoruÇok çok geçmiş olsun ... Akşama doğru rahatlarsın sık dişini biraz.. Ağrı kesici yapmışlardır zaten,zorlama kendini. Ayağa kaldırdıktan sonrada düzenli yürüyüşler yap rahatlarsın canım![]()
Teşekkür ederim bi rahatlıyatum dotograf ekliycem daha bakamadım bileÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH BİRAN ÖNCE İYİLEŞİP TAADINI ÇIKARTIRSIN:))))))
Canım,uyumaya çalış .. Evet bazen zor oluyor uyumak nedense ama uyuyup dinlenirsen daha iyi olursun ..Ağru kesici yapıldı ama çon rahatlatmadu samıtım çok zayıf oldıgum için kaslar daha faLa ağrıyo zanax verildi yarım uyumam için ama uyuyamıyoru
Canım, çoook geçmiş olsun!!!!!! Dayan hepsi geçicek , sık dişiniTeşekkür ederim bi rahatlıyatum dotograf ekliycem daha bakamadım bile