• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tütkiyede yaşıyor. Leventte hastanesi var.
Ben bir kaç doktora daha muayene oldum,onlar ben ne istersem o boyutta yapabileceklerini söylediler fakat Nazım Bey'in beni yönlendirmesi ve özellikle kimsenin anlamayacağını iddia etmesi beni çok etkiledi. Bilmiyorum ama doktorum beni yönlendirmeli protezin çeşidinden nereden girileceğine kadar kendisi karar vermeli diye düşünüyorum.

onun sonucu çok güzel özele geçmiş artık istanbul da çok Dr var melike erdim var
Evet ben istanbulda olduğum için ameliyat için adapazarına gitmek sonrasında kontrole gitmek düşündürüyor beni. Melike erdim i duydum ama ben aylin karanlıktan ücretinden dolayı vazgeçmiştim melike erdim de aynı civarmış sanırım

Ben bir kaç doktora daha muayene oldum,onlar ben ne istersem o boyutta yapabileceklerini söylediler fakat Nazım Bey'in beni yönlendirmesi ve özellikle kimsenin anlamayacağını iddia etmesi beni çok etkiledi. Bilmiyorum ama doktorum beni yönlendirmeli protezin çeşidinden nereden girileceğine kadar kendisi karar vermeli diye düşünüyorum.
boyut konusunda biraz hastanın zevki biraz Dr un tecrübesi ile ortaya güzel sonuçlar çıkıyor ancak kesi yeri konusunda hastaya özgürlük tanınmalı diye düşünüyorum klasik meme altını bütün cerrahlar yapıyor bunun yanında meme ucu ve koltuk altında uzmanlaşanlar var ben meme ucu ile oldum ilk zamanlar koltuk altı mı olsam diyordum sonra araştırdım biç olumsuz yönünü okuduktan sonra meme ucunun en doğru kesi yeri olduğuna karar verdim .. benim Dr um Hasan Fındık

Evet ben istanbulda olduğum için ameliyat için adapazarına gitmek sonrasında kontrole gitmek düşündürüyor beni. Melike erdim i duydum ama ben aylin karanlıktan ücretinden dolayı vazgeçmiştim melike erdim de aynı civarmış sanırım
elif hanım 6 bin e yapıyormuş bundan daha uygunu olamaz zaten

Melike erdim nasıl biri ? FAZLANAZLI FAZLANAZLI
ben onu google reklamları çıkıyor ya kk da ordan biliyorum gitmedim görüşmeye ama şunu yapabilirsin nete gir bütün kadın Dr ların telefonu ara ücretsiz mi ücretli mi görüşme öğren hepsinden randevu al ve gidip görüş birebir görüşmek en güzeli güven verebiliyor mu bu çok önemli sonuçta ameliyat masasında tamamen onlara emanetiz

ben onu google reklamları çıkıyor ya kk da ordan biliyorum gitmedim görüşmeye ama şunu yapabilirsin nete gir bütün kadın Dr ların telefonu ara ücretsiz mi ücretli mi görüşme öğren hepsinden randevu al ve gidip görüş birebir görüşmek en güzeli güven verebiliyor mu bu çok önemli sonuçta ameliyat masasında tamamen onlara emanetiz
Kesinlikle cok haklısın

boyut konusunda biraz hastanın zevki biraz Dr un tecrübesi ile ortaya güzel sonuçlar çıkıyor ancak kesi yeri konusunda hastaya özgürlük tanınmalı diye düşünüyorum klasik meme altını bütün cerrahlar yapıyor bunun yanında meme ucu ve koltuk altında uzmanlaşanlar var ben meme ucu ile oldum ilk zamanlar koltuk altı mı olsam diyordum sonra araştırdım biç olumsuz yönünü okuduktan sonra meme ucunun en doğru kesi yeri olduğuna karar verdim .. benim Dr um Hasan Fındık
Benim işlemim koltukaltından yapıldı.Biraz ağrılı fakat iz olmaması beni mutlu ediyor.

boyut konusunda biraz hastanın zevki biraz Dr un tecrübesi ile ortaya güzel sonuçlar çıkıyor ancak kesi yeri konusunda hastaya özgürlük tanınmalı diye düşünüyorum klasik meme altını bütün cerrahlar yapıyor bunun yanında meme ucu ve koltuk altında uzmanlaşanlar var ben meme ucu ile oldum ilk zamanlar koltuk altı mı olsam diyordum sonra araştırdım biç olumsuz yönünü okuduktan sonra meme ucunun en doğru kesi yeri olduğuna karar verdim .. benim Dr um Hasan Fındık[/QU Evet hastanın görüşleri alınmalı fakat ütopük

geçmiş olsun ağrı olması çok normal bunun koltuk altı kesisi ile ilgisi yok üç beş gün biraz ağrı olabilir benim hiç olmamıştı ama her ameliyat bir olmuyor

Evet tabi ki haklı olduğun durumlar var fakat işini iyi bilen ve yapan cerrahların bilimsel açıklamalarla biraz us sahibi olan hastaları ikna edebilmelerinden bahsetmiştim ben.Mevzu kişinin tamamen görüşlerinin gözardı edilmesi değildi.

Hic agrin olmadi mi ay masallah inanamiyorum
olmadı valla ben kas altı ameliyattan çok korkuyordum iki çocuk doğurdum böyle ağrı çekmedim diyenler vardı bende gözümü kararttım anneme dedim çık zormuş kaslar kesiliyor falan ama bi hafta sadece neyse ameliyat oldum uyandırıyorlar beni ben gözümü açmaya çalışıyorum ama ağrım hiç yok sadece uykudan uyanıyor gibiyim hatırladım ameliyat olacaktım ama ağrım yok kesin bi aksilik çıktı iptal ettiler diye geçiriyorum içimden bi yandan ellerimle gözlerimi ovuşturuyorum hemşire elimi çekiyor serum gitmiyor diye sonra aklıma memelerimi Ellemek geldi elimi bi attım ana memeler orda :nazar::nazar::nazar: o anı hiç unutmuyorum gece elimde telefon geziyorum kitap okuyorum annem uyuyor uyanıyor kız sen ne biçim ameliyatlıksın yatıp uyusana diyo fırça atıyordu ben hiç yatmadım sürekli yürüdüm yatınca ağrı oluyordu kas ağrısı sırt ağrısı böyle spor yapmış gibi bir hamlık

olmadı valla ben kas altı ameliyattan çok korkuyordum iki çocuk doğurdum böyle ağrı çekmedim diyenler vardı bende gözümü kararttım anneme dedim çık zormuş kaslar kesiliyor falan ama bi hafta sadece neyse ameliyat oldum uyandırıyorlar beni ben gözümü açmaya çalışıyorum ama ağrım hiç yok sadece uykudan uyanıyor gibiyim hatırladım ameliyat olacaktım ama ağrım yok kesin bi aksilik çıktı iptal ettiler diye geçiriyorum içimden bi yandan ellerimle gözlerimi ovuşturuyorum hemşire elimi çekiyor serum gitmiyor diye sonra aklıma memelerimi Ellemek geldi elimi bi attım ana memeler orda :nazar::nazar::nazar: o anı hiç unutmuyorum gece elimde telefon geziyorum kitap okuyorum annem uyuyor uyanıyor kız sen ne biçim ameliyatlıksın yatıp uyusana diyo fırça atıyordu ben hiç yatmadım sürekli yürüdüm yatınca ağrı oluyordu kas ağrısı sırt ağrısı böyle spor yapmış gibi bir hamlık
Ay Allahim masallah masallah insallah bende oyle olurum ya :))))

Ay Allahim masallah masallah insallah bende oyle olurum ya :))))
bana göre Dr umun eli hafif ona göre benim bünyemden kaynaklı belki de ben ayılmadan ağrı kesici verdikleri içindir o zaman hemşirenin etkisi büyük inşallah sende öyle olur
meme böyleydi ama bacak ameliyatımda baya bi küfür etmişim :oops: Dr um duymamıştır umarım :KK17:

bana göre Dr umun eli hafif ona göre benim bünyemden kaynaklı belki de ben ayılmadan ağrı kesici verdikleri içindir o zaman hemşirenin etkisi büyük inşallah sende öyle olur
meme böyleydi ama bacak ameliyatımda baya bi küfür etmişim :oops: Dr um duymamıştır umarım :KK17:
:D

devlette sadece ultrason çektirmek için plastik cerraha gittim mememde elime gelen bir kitle vardı sonuçta ameliyat olduğum icin bi ultrason isten diye düşündüm bana nerde ameliyat olduysan oraya git dedi bu bir terbiyesizlik başka şey değil şikayetimi yaptım sabime Özür maili atıldı falan ama kadın hem ultrason istemedi hemde merak etti Acta bi bakayım dedi kitleye baktı şöyle bi ama esas memelerime baktı içinden way be yapan ne güzel yapmış helal olsun diye geçirdi bence çünkü tavrı memeleri gördükten sonra yumuşadı .. başka Dr a gitti o hemen ultrason istedi ve radyoloji Dr na kendim ameliyat olduğumu söyledim silikon mu bu diye sordu yağ mı silikon dedim çok silikonlu meme gördüm ama böylesini görmedim çok doğal olmuş hiç belli değil dedi Velhasıl kelam elime gelen kitle kendi meme dokummuş :KK70: çünkü bir şey çıkmadı demekki silikon sıkıştırdığı için bu da böyle bi anımdı okuduğunuz için Teşekkürler :KK36:
Canım sen yeter ki yaz, zevkle okuruz ;)

Back
X