Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Daha diil canim ama tikkabilla nin doktoruyla gorusmeyi planliyorum ama ilk once elif erden e gidicem bakalim ama en buyuk sorun para onu ayarladigim an hic beklemicem insallah ertesi gün gider kavusurum memislere
Aynen canım nisan ayında olacaktım olamadım, e mayısta nişan yapınca maddi olarak sarsıldım ve anca biriktirdim yoksa çoktan olmuştum bende

Daha diil canim ama tikkabilla nin doktoruyla gorusmeyi planliyorum ama ilk once elif erden e gidicem bakalim ama en buyuk sorun para onu ayarladigim an hic beklemicem insallah ertesi gün gider kavusurum memislere
elif Erden mi elif eren mi benim bi arkadaş ona yaptırmış üç yıl önce harikaaydı muayenehanesi çok uzak ataşehirde bi kere bende gitmiştim illa kadın Dr diyorsan ona git

elif Erden mi elif eren mi benim bi arkadaş ona yaptırmış üç yıl önce harikaaydı muayenehanesi çok uzak ataşehirde bi kere bende gitmiştim illa kadın Dr diyorsan ona git
Ayyyyyyyy ciddimisin bana cook yakın biliyorum klinigini.ama hic ona yaptiran birini bulamamistim cok sevindim yaaaa evet ismini yanlis yazmışım :) ayy FAZLANAZLI canim nasil icimi ferahlattin bilemezsin arkadasinla gorusme imkanin var mi canim ya ayrintili bilgi alsan doktor hakkinda iste nasil davranmis ilgilimi guler yuzlumu vs vs

Doktorunuzla konulabildiniz mi acaba? Erol Bey koltukaltı da yapıyor muymuş? Koltukaltına çok merak saldım ama Adana'da bu tekniği sık sık uygulayan doktor bulmam gerek. Erol Bey, meme altı kesisi tercih ediyor sanırım.

Kızlar selam. Ben dün karın germe ile birlikte meme büyütme ameliyatlarımı oldum. Çok şükür herşey yolunda. Sağlığım açısından yani. Göğüslerim bandajlı şuan. Doktor biraz gösterdi ama pek birşey anlamadım. Aml önlüğümün üzerinden füze gibi duruyorlar yanlız. Fazla büyükmü oldu diye endişeleniyorum. B cup'un büyüğü c nin başı gibi konuşmuştuk doktorla önceden. Büyük gibi duruyorlar ama bilemiyorum. Çok rahat uyandım ben. Ama gerginlik hissi var. Kas altı oldu. Kollarımı kullanabiliyorum ama zorlamıyorum. Şuan üstüme beton dökülmüş gibi bir his var ama acımıyor

Canım salı gunu randevum var unutmazsam sorim çok heyecanlanıyorum cunku..ama bana direk meme altı kesısı dedı dual plane dedı ama gercekten iyi deneyımli bır dr bence git bir görüş çünkü ücretsiz mıçuayene zaten

Canım medlıne da yatısa hazırlanırken orda bır saglık görevlisiyle eşim sordu konustu nasıl felan diye bircok dr orda amelıyat yapıyor bılıyorsun adam dedıkı tek gecerım erol beyı.adamın kızı 14 yasında göz kenarında birsey cıkmıs gitmediği dr kalmamıs bşr tek erol bey yaparım dedı be kızımı izsiz sac kenarından gırerek aldı iz bile bırakmadı kurtardı dedı anlattı gercekten iyi bir hoca

Gecmis olsun sevindim cok darisi bizim basimiza .. kac cc takildi ?

Cc simi konuşmadık hiç kaç cup olcak onu konuştuk. Şimdi öğrendim ama. Inspıra trf allergan 325 g. Yazıyo Ay büyükmü sizce ya. Zaten biraz benim kendi dokumda vardı. Boyum 160. Kilo 51 ??
Benim ki boyle seninki nasil canim benimki gibiyse high profil

Eklentiler

• image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 53
Cc simi konuşmadık hiç kaç cup olcak onu konuştuk. Şimdi öğrendim ama. Inspıra trf allergan 325 g. Yazıyo Ay büyükmü sizce ya. Zaten biraz benim kendi dokumda vardı. Boyum 160. Kilo 51 ??
Allergen olmasi cok guzel ama 1.63 boyum var 275 den yukari istemiyorum.bilemiyorum ki canim herkesinki farkli duruyor.buyuk sevmiyorumben o yuzden sen buyuk seviyorsan iyidir sanirim 325

arkadaslar ben ameliyat olali 2 ay oldu..memelerimin eski halini unuttum bilecok sancili bir surecten gectim ama hic pisman olmadim herkezede tavsiye ediyorum .cok mutlu bir kadinim artik...yuzustu yatma konusunda hala cekiniyorum bu konuda bilgisi olaniniz varmi bi sakincasi olurmu

ben de yeni üye oldum.2 ay sonra meme protezi yaptırıcam sonunda)))buyüzden foatolarla araştırıp karar vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz fotoları nasıl görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…