- 22 Mart 2015
- 490
- 683
- 53
Aynen canım nisan ayında olacaktım olamadım, e mayısta nişan yapınca maddi olarak sarsıldım ve anca biriktirdim yoksa çoktan olmuştum bendeDaha diil canim ama tikkabilla nin doktoruyla gorusmeyi planliyorum ama ilk once elif erden e gidicem bakalim ama en buyuk sorun para onu ayarladigim an hic beklemicem insallah ertesi gün gider kavusurum memislere
elif Erden mi elif eren mi benim bi arkadaş ona yaptırmış üç yıl önce harikaaydı muayenehanesi çok uzak ataşehirde bi kere bende gitmiştim illa kadın Dr diyorsan ona gitDaha diil canim ama tikkabilla nin doktoruyla gorusmeyi planliyorum ama ilk once elif erden e gidicem bakalim ama en buyuk sorun para onu ayarladigim an hic beklemicem insallah ertesi gün gider kavusurum memislere
Ayyyyyyyy ciddimisin bana cook yakın biliyorum klinigini.ama hic ona yaptiran birini bulamamistim cok sevindim yaaaa evet ismini yanlis yazmışım :) ayyelif Erden mi elif eren mi benim bi arkadaş ona yaptırmış üç yıl önce harikaaydı muayenehanesi çok uzak ataşehirde bi kere bende gitmiştim illa kadın Dr diyorsan ona git
Canım ben iri meme seviyorum eşim gayet iyi kocaman diyor ama beni teselli ediyor gibi geliyor..bende zayıfım heryerim bir vucuduma suan iyi duruyor high profıl yuvarlak dekoltem super...aama daha 14.gundeyim tabi sert suan..koltukaltına doğru bile duruyor enlemesine..meme daha orta bölümüm şiş sapsarı ben inecek sönecek diye üzülüyorum çünkü baktıgım resımlerde 300 baya kucuk duruyor..
Canım salı gunu randevum var unutmazsam sorim çok heyecanlanıyorum cunku..ama bana direk meme altı kesısı dedı dual plane dedı ama gercekten iyi deneyımli bır dr bence git bir görüş çünkü ücretsiz mıçuayene zatenDoktorunuzla konulabildiniz mi acaba? Erol Bey koltukaltı da yapıyor muymuş? Koltukaltına çok merak saldım ama Adana'da bu tekniği sık sık uygulayan doktor bulmam gerek. Erol Bey, meme a
ltı kesisi tercih ediyor sanırım.
Kızlar selam. Ben dün karın germe ile birlikte meme büyütme ameliyatlarımı oldum. Çok şükür herşey yolunda. Sağlığım açısından yani. Göğüslerim bandajlı şuan. Doktor biraz gösterdi ama pek birşey anlamadım. Aml önlüğümün üzerinden füze gibi duruyorlar yanlız. Fazla büyükmü oldu diye endişeleniyorum. B cup'un büyüğü c nin başı gibi konuşmuştuk doktorla önceden. Büyük gibi duruyorlar ama bilemiyorum. Çok rahat uyandım ben. Ama gerginlik hissi var. Kas altı oldu. Kollarımı kullanabiliyorum ama zorlamıyorum. Şuan üstüme beton dökülmüş gibi bir his var ama acımıyor
Kiz nasil bilmiyon ne rahatsin haha :) ameliyat oncesi ne konustunuz cc konusunda ?Sormadımki:) doktor gelince sorayım
Öyle birşey yazmıyo kartında, bende pek anlamam kiÇok guzel canım ben 300cc keske 325 350 olsa dıyorum high profil mi
Benim ki boyle seninki nasil canim benimki gibiyse high profilCc simi konuşmadık hiç kaç cup olcak onu konuştuk. Şimdi öğrendim ama. Inspıra trf allergan 325 g. YazıyoAy büyükmü sizce ya. Zaten biraz benim kendi dokumda vardı. Boyum 160. Kilo 51 ??
N-trf high profil demek canimÖyle birşey yazmıyo kartında, bende pek anlamam ki
Allergen olmasi cok guzel ama 1.63 boyum var 275 den yukari istemiyorum.bilemiyorum ki canim herkesinki farkli duruyor.buyuk sevmiyorumben o yuzden sen buyuk seviyorsan iyidir sanirim 325Cc simi konuşmadık hiç kaç cup olcak onu konuştuk. Şimdi öğrendim ama. Inspıra trf allergan 325 g. YazıyoAy büyükmü sizce ya. Zaten biraz benim kendi dokumda vardı. Boyum 160. Kilo 51 ??
ben de yeni üye oldum.2 ay sonra meme protezi yaptırıcam sonunda)))buyüzden foatolarla araştırıp karar vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz fotoları nasıl görebilirimcanım seni izlemeye aldım, şu anki hallerime bakabilirsin göğüslerimin. 300-350 aralığında gidip geliyorum ben de, senin 2 farklı sonuca bakıp ne istediğimi daha iyi algılayabilirim.. beni de izleyebilir misin? ne zor işmiş yahu bu süreç
Sera'cım tıpkısının aynısı :) birebir böyle yazıyor. Ne demek oluyor ki şimdi buN-trf high profil demek canim
Bende büyük sevmiyorum kiAllergen olmasi cok guzel ama 1.63 boyum var 275 den yukari istemiyorum.bilemiyorum ki canim herkesinki farkli duruyor.buyuk sevmiyorumben o yuzden sen buyuk seviyorsan iyidir sanirim 325
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?