Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bence muhteşem olmus göğüsleri ama boyu kilosu kac bilmiyoruz. Ama hic 325 gibi durmuyor yada kadinin boyu uzun bilemedim

Eklentiler

• 2015-08-08 19.45.09.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 133
kardanadammiolurmus canım şu an çok şişler.füze gibi dururlar..inipte normal buyutuna geçmesi biraz zaman alıyor..iki aydan önce şişliklerin çok inmez.ama günden güne inmeye başlar..için rahat olsun bana göre 325 çok büyük cc deyil..sağlıklı günlerde sorunsuz bi şekilde kullan inşallah..

ben de yeni üye oldum.2 ay sonra meme protezi yaptırıcam sonunda)))buyüzden foatolarla araştırıp karar vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz fotoları nasıl görebilirim

ben daha ameliyat olmadım, ameliyat olan arkadaşları izleyip mesajlasabilirsin ama güvenlik sorunundan dolayı senin de fotolarını koyman gerekiyor. erkek olup sahte uyelik alanlar oluyo cunku

ilgili bi Dr eskiden benim Dr un hastanedeymiş birlikte çalışıyormuş sonra ayrılmış valla ilgili bi kadın bende gidip görülmüştüm bacak için yağım var mı yok mu diye bana biraz fikir vermişti sana şunu söyleyeyim Dr un güler yüzlü olması inan hiççç önemli değil sen iyiyken herkes iyi önemli olan bir sorun yaşadığında yanında olacak olan dır.... bende bu forumdan tanışmıştım sonra yüzyüze de buluştuk gördüm memişlerini çok güzeldi özelden sana ismini yazarım

Cok sukur gecmis olsun canim insallah daha iyi olursun neler yapti drun anlat bakalim :)

Canim cok iyi olur gercekten :) bekliyorum

Cok sukur gecmis olsun canim insallah daha iyi olursun neler yapti drun anlat bakalim :)
Cnm bi kaç gündür çok moralim bozuk benim biliosun göğüs kafesim sıkıntılıydı amelyata girmeden önce cizim yaparken ben belirttim büyük istediğimi 300 cc den aşşağı koyma dedim tamam dedi öle yapıcam zaten dedi amelyattan çıktıktan sonra yanıma geldi sağ göğsüme 425 sol göğsüme 250 cc koydum dedi çok şaşırdım yanlışmi duydum acaba dedim kendi kendime baktım protez kartina gerçektende öle yapmış . Dün ilk kontrolüm vardı baktı her şey çok iyi dedi ama bn çok küçük olmuş dedim başka türlü olmadı dedi bn amelyat sırasında denedim ama 425 den büyüğünü almadı dedi göğüs kafesin . Ne bilim ya biraz cnm sıkıldı durum böyle çok küçük değil ama istediğim büyüklükte de değil anliyacagin . Boyu hariç herşey iyi geçio ilk üç gün ağrım oldu okadar şuan bütün işimi kendim yapabiliyorum hiç düşündüğüm kadar zor geçmedi herkesin bünyesi farklı tabi ama bn kolay atlattım ödem var onların gitmesini bekliorum . Şuan tek düşündüğüm boyu ne yapıcam bilmiorum .

Canim gogus kafesinde baya bir asimetri varmis gercekten iki protez arasinda baya cc farki var bende sasirdim ama ikisi esit gorunuyorsa problem yok .. Bu sefer daha buyuk protez gogus kafesini zorlardi agri yapardi belki ilerde cunku protez buyudukce tabanda genisliyor vardir bir bildigi canim
Bence 425 cc iyi bir buyuklukte daha buyuyu belki ilerde seni de rahatsiz ederdi sanirim sirt agrisi sarkma daha cok olurdu daha buyuk cc de odemler gecince sekle girince insallah istedigin gibi bir goruntu olur ...
Hafif atlatmana cok sevindim canim tekrar gecmis olsun
Moralini bozma cnm lutfen

Canim ccleri yanlis yazmis olabilirmisin arada ucurum varda :s

Hayır yanlış yazmadım nerdeyse iki kati bende çok şaşırdım doktorda aslında bukadar büyük bi fark olacağını tahmin etmedi. İkiside aynı duruyo şuanda zaten çok gergin son hali önemli biraz cnm sıkıldı ama soledigin gibi sağlık önemli vücudum almadı demekki

Canım çok sevindim . Hadi geçmiş olsun

Cc simi konuşmadık hiç kaç cup olcak onu konuştuk. Şimdi öğrendim ama. Inspıra trf allergan 325 g. Yazıyo Ay büyükmü sizce ya. Zaten biraz benim kendi dokumda vardı. Boyum 160. Kilo 51 ??
Canım cc daş olduk benim ki de ondan 325 gr, natrelle allergan. Seni izliyorum resimlerime bak

Canım merhaba 425cc nadiren rastlıyorum sitede. Yeni mi ameliyat oldun geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…