- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
Omuzların genisse korkmaBende büyük sevmiyorum kibiraz panik oldum şimdi hayal ettiğimden büyük oldu galiba
Bu simdi 325 cc high profil oluyor canim en yumsagindan yani cohesif 1Sera'cım tıpkısının aynısı :) birebir böyle yazıyor. Ne demek oluyor ki şimdi bu
Ay gercektenmi. İçim rahatladı biraz
İşte ben bundan bir tık daha küçük istiyordum Omuzlarım geniş değil ama darda değil ortaBence muhteşem olmus göğüsleri ama boyu kilosu kac bilmiyoruz. Ama hic 325 gibi durmuyor yada kadinin boyu uzunbilemedim
ben de yeni üye oldum.2 ay sonra meme protezi yaptırıcam sonunda)))buyüzden foatolarla araştırıp karar vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz fotoları nasıl görebilirim
ilgili bi Dr eskiden benim Dr un hastanedeymiş birlikte çalışıyormuş sonra ayrılmış valla ilgili bi kadın bende gidip görülmüştüm bacak için yağım var mı yok mu diye bana biraz fikir vermişti sana şunu söyleyeyim Dr un güler yüzlü olması inan hiççç önemli değil sen iyiyken herkes iyi önemli olan bir sorun yaşadığında yanında olacak olan dır.... bende bu forumdan tanışmıştım sonra yüzyüze de buluştuk gördüm memişlerini çok güzeldi özelden sana ismini yazarımAyyyyyyyy ciddimisin bana cook yakın biliyorum klinigini.ama hic ona yaptiran birini bulamamistim cok sevindim yaaaa evet ismini yanlis yazmışım :) ayyFAZLANAZLI canim nasil icimi ferahlattin bilemezsin arkadasinla gorusme imkanin var mi canim ya ayrintili bilgi alsan doktor hakkinda iste nasil davranmis ilgilimi guler yuzlumu vs vs
Cok sukur gecmis olsun canim insallah daha iyi olursun neler yapti drun anlat bakalim :)Amelyattan çıktım çok şükür iyi geçti uyandığımda o bi saat çok zordu ama şimdi iyiyim yarın daha iyi olmak istiyorum tek başıma yiyebiliyorum kollarımı kullanabiliyorum . Cnm burunu iptal ettim yüz olduğu için korktum onuda seneye düşünüyorum
Canim cok iyi olur gercekten :) bekliyorumilgili bi Dr eskiden benim Dr un hastanedeymiş birlikte çalışıyormuş sonra ayrılmış valla ilgili bi kadın bende gidip görülmüştüm bacak için yağım var mı yok mu diye bana biraz fikir vermişti sana şunu söyleyeyim Dr un güler yüzlü olması inan hiççç önemli değil sen iyiyken herkes iyi önemli olan bir sorun yaşadığında yanında olacak olan dır.... bende bu forumdan tanışmıştım sonra yüzyüze de buluştuk gördüm memişlerini çok güzeldi özelden sana ismini yazarım
Cnm bi kaç gündür çok moralim bozuk benim biliosun göğüs kafesim sıkıntılıydı amelyata girmeden önce cizim yaparken ben belirttim büyük istediğimi 300 cc den aşşağı koyma dedim tamam dedi öle yapıcam zaten dedi amelyattan çıktıktan sonra yanıma geldi sağ göğsüme 425 sol göğsüme 250 cc koydum dedi çok şaşırdım yanlışmi duydum acaba dedim kendi kendime baktım protez kartina gerçektende öle yapmış . Dün ilk kontrolüm vardı baktı her şey çok iyi dedi ama bn çok küçük olmuş dedim başka türlü olmadı dedi bn amelyat sırasında denedim ama 425 den büyüğünü almadı dedi göğüs kafesin . Ne bilim ya biraz cnm sıkıldı durum böyle çok küçük değil ama istediğim büyüklükte de değil anliyacagin . Boyu hariç herşey iyi geçio ilk üç gün ağrım oldu okadar şuan bütün işimi kendim yapabiliyorum hiç düşündüğüm kadar zor geçmedi herkesin bünyesi farklı tabi ama bn kolay atlattım ödem var onların gitmesini bekliorum . Şuan tek düşündüğüm boyu ne yapıcam bilmiorum .Cok sukur gecmis olsun canim insallah daha iyi olursun neler yapti drun anlat bakalim :)
Canim gogus kafesinde baya bir asimetri varmis gercekten iki protez arasinda baya cc farki var bende sasirdim ama ikisi esit gorunuyorsa problem yok .. Bu sefer daha buyuk protez gogus kafesini zorlardi agri yapardi belki ilerde cunku protez buyudukce tabanda genisliyor vardir bir bildigi canimCnm bi kaç gündür çok moralim bozuk benim biliosun göğüs kafesim sıkıntılıydı amelyata girmeden önce cizim yaparken ben belirttim büyük istediğimi 300 cc den aşşağı koyma dedim tamam dedi öle yapıcam zaten dedi amelyattan çıktıktan sonra yanıma geldi sağ göğsüme 425 sol göğsüme 250 cc koydum dedi çok şaşırdım yanlışmi duydum acaba dedim kendi kendime baktım protez kartina gerçektende öle yapmış . Dün ilk kontrolüm vardı baktı her şey çok iyi dedi ama bn çok küçük olmuş dedim başka türlü olmadı dedi bn amelyat sırasında denedim ama 425 den büyüğünü almadı dedi göğüs kafesin . Ne bilim ya biraz cnm sıkıldı durum böyle çok küçük değil ama istediğim büyüklükte de değil anliyacagin . Boyu hariç herşey iyi geçio ilk üç gün ağrım oldu okadar şuan bütün işimi kendim yapabiliyorum hiç düşündüğüm kadar zor geçmedi herkesin bünyesi farklı tabi ama bn kolay atlattım ödem var onların gitmesini bekliorum . Şuan tek düşündüğüm boyu ne yapıcam bilmiorum .
Canim ccleri yanlis yazmis olabilirmisin arada ucurum varda :sCnm bi kaç gündür çok moralim bozuk benim biliosun göğüs kafesim sıkıntılıydı amelyata girmeden önce cizim yaparken ben belirttim büyük istediğimi 300 cc den aşşağı koyma dedim tamam dedi öle yapıcam zaten dedi amelyattan çıktıktan sonra yanıma geldi sağ göğsüme 425 sol göğsüme 250 cc koydum dedi çok şaşırdım yanlışmi duydum acaba dedim kendi kendime baktım protez kartina gerçektende öle yapmış . Dün ilk kontrolüm vardı baktı her şey çok iyi dedi ama bn çok küçük olmuş dedim başka türlü olmadı dedi bn amelyat sırasında denedim ama 425 den büyüğünü almadı dedi göğüs kafesin . Ne bilim ya biraz cnm sıkıldı durum böyle çok küçük değil ama istediğim büyüklükte de değil anliyacagin . Boyu hariç herşey iyi geçio ilk üç gün ağrım oldu okadar şuan bütün işimi kendim yapabiliyorum hiç düşündüğüm kadar zor geçmedi herkesin bünyesi farklı tabi ama bn kolay atlattım ödem var onların gitmesini bekliorum . Şuan tek düşündüğüm boyu ne yapıcam bilmiorum .
Canım çok sevindim . Hadi geçmiş olsunKızlar selam. Ben dün karın germe ile birlikte meme büyütme ameliyatlarımı oldum. Çok şükür herşey yolunda. Sağlığım açısından yani. Göğüslerim bandajlı şuan. Doktor biraz gösterdi ama pek birşey anlamadım. Aml önlüğümün üzerinden füze gibi duruyorlar yanlız. Fazla büyükmü oldu diye endişeleniyorum. B cup'un büyüğü c nin başı gibi konuşmuştuk doktorla önceden. Büyük gibi duruyorlar ama bilemiyorum. Çok rahat uyandım ben. Ama gerginlik hissi var. Kas altı oldu. Kollarımı kullanabiliyorum ama zorlamıyorum. Şuan üstüme beton dökülmüş gibi bir his var ama acımıyor
Canım cc daş oldukCc simi konuşmadık hiç kaç cup olcak onu konuştuk. Şimdi öğrendim ama. Inspıra trf allergan 325 g. YazıyoAy büyükmü sizce ya. Zaten biraz benim kendi dokumda vardı. Boyum 160. Kilo 51 ??
Canım merhaba 425cc nadiren rastlıyorum sitede. Yeni mi ameliyat oldun geçmiş olsunHayır yanlış yazmadım nerdeyse iki kati bende çok şaşırdım doktorda aslında bukadar büyük bi fark olacağını tahmin etmedi. İkiside aynı duruyo şuanda zaten çok gergin son hali önemli biraz cnm sıkıldı ama soledigin gibi sağlık önemli vücudum almadı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?