• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bakın şimdi benım yıne moralım bozuldu ben bu resımlerı daha önce görmedim ...bir sitede önce sonra resımleri vardı oturdum aglıyorum vallahı 300 cc lik memeler çok küçük duruyor...e benımde böyle iyice küçülecek bişe kalmıccak çok moralim bozuk çok eşim mudahale ettı buyuk olmasın dıye...suan cok mutsuzum 13.gunumdeyım..75 d sutyen takmıs bana bunun daha buyugude olabilirdi..benden kısalar 350 375 taktıranlar varmıs..160 54 300 cc az kaldı demı bana ...çok moralım bozuldu resımlere bakmaz olaydım
senden kısalar 375 nerde taktırmış boy ile meme doğru orantılı mı Hayır asla değil. omuz genişliği kalça genişliği etkili bence boşa üzülme bozma moralini foto yüklesen fikir verebilirdik herkesin beklentisi farklı Tabi belki de iri memelerden hoşlanıyorsun ben vücuduma uygun büyüklüğü seviyorum

Canım ben iri meme seviyorum eşim gayet iyi kocaman diyor ama beni teselli ediyor gibi geliyor..bende zayıfım heryerim bir vucuduma suan iyi duruyor high profıl yuvarlak dekoltem super...aama daha 14.gundeyim tabi sert suan..koltukaltına doğru bile duruyor enlemesine..meme daha orta bölümüm şiş sapsarı ben inecek sönecek diye üzülüyorum çünkü baktıgım resımlerde 300 baya kucuk duruyor..

Canım ben iri meme seviyorum eşim gayet iyi kocaman diyor ama beni teselli ediyor gibi geliyor..bende zayıfım heryerim bir vucuduma suan iyi duruyor high profıl yuvarlak dekoltem super...aama daha 14.gundeyim tabi sert suan..koltukaltına doğru bile duruyor enlemesine..meme daha orta bölümüm şiş sapsarı ben inecek sönecek diye üzülüyorum çünkü baktıgım resımlerde 300 baya kucuk duruyor..
Coooooookkkkk sabirsizsiiiiinnnn :) sabreden derviş muradına ermiş SABRET ve sükret kız bizim o kadar bile yok daha ;)

Canım inşallah darısı sana bir an önce:KK25:
Canım , bi arkadaşıma , ki boyu 160 fln, 270 cc yuvarlak takılmıştı. Kocaman duruyordu. Benim 325 ten bile büyük duruyordu. Neden? Çünkü incecik bi beli vardı,çok da zayıftı, kalça diye bişey de yoktu.bu yüZden o 270 cc, 370 gibiydi.

zor bir süreç olucak benim için. Tek memede değil ki ayol :) hem karın hem meme. Üzerine bu sıcaklar korseler vs. Bu bir haftayı nasıl atlatırım bilmem
Cnm o 1 haftayi kafana takma 1 ay degil sonucta gelip geciyor bak benim 17. Gunum disari cikip geziyorum her isimide yapiyorum artik o agirlik hissi de gitti sukur yatip kalkarken biraz kasiyo oda cok normal seninde boyle olucak sonra gelsin bikiniler rengarenk desteksiz camasirlar :KK70:ben sana sadece ameliyat sonrasi 1 haftadaki sureci anlattim goze aliyorsan hic durma

Bugun benımde 13.gunum gayet rahat her işi yapıyorum.sadece yatıp kalkarken azcık öküz hissediyorum.dikiş yerlerime hergun sabah aksam bactroban merhem suruyorum.meme başı dikleştirme olan sağ göğsüm hala burusuk gibi biraz ama dr hepsi düzelecek diyor ..inşallah.suan benim kafama takılan tek şey üzüldüğüm 300 cc baya yanlarda yumusama başladı..küçülmesinden korkuyorum sadece...üzülüyorum..birde yururken bazen içinde bişe oynuyo gibi oluyo tuhaf bi duygu ..onun harıcınde cok şükür
Cnm protez kuculmez sisliklerimiz inince bize oyle geliyo ameliyat oncesi doktorum bana sutyene koyup denetti suan sislik gecti ve aynisi oldu

Cnm o 1 haftayi kafana takma 1 ay degil sonucta gelip geciyor bak benim 17. Gunum disari cikip geziyorum her isimide yapiyorum artik o agirlik hissi de gitti sukur yatip kalkarken biraz kasiyo oda cok normal seninde boyle olucak sonra gelsin bikiniler rengarenk desteksiz camasirlar :KK70:ben sana sadece ameliyat sonrasi 1 haftadaki sureci anlattim goze aliyorsan hic durma
Ben de toparladım şükür, baskı 13. Günün sabahından beri yok gibi ;) ayyyyyy bikini giyebilmek ..... Hayali bile güzeldi ;) hala inanamıyorum mememin olduğuna. Üstüne bandaj sarıyorum. 2 hafta sonra çıkacak. Bol atletler giyiyorum hep, eski kıyafetlerim de oluyor. Bu yüzden daha hiç dar bişey giymediğim için çatalım var mı yok mu bakmadım bile:KK70:

Canım , bi arkadaşıma , ki boyu 160 fln, 270 cc yuvarlak takılmıştı. Kocaman duruyordu. Benim 325 ten bile büyük duruyordu. Neden? Çünkü incecik bi beli vardı,çok da zayıftı, kalça diye bişey de yoktu.bu yüZden o 270 cc, 370 gibiydi.
Ayy ben şimdi korktum ya :( benim omuzlarim geniş belim ince ama cok diil kalça nerdeyse hiic yok :(

Ayy ben şimdi korktum ya :KK43: benim omuzlarim geniş belim ince ama cok diil kalça nerdeyse hiic yok :KK43:
Canım omuzların geniş olması her zaman bir avantaj :KK66: benim omuzlarım dar. Hocanın ofisinde bi kız vardı, o da meme büyütme yaptıracakmış. Sporcuymuş. Boy ben kadar, fizik taşşşş, omuzlar benimkinin 1,5 katı :KK66: ona en az 350 demiş hoca. Omuzlarından dolayı :KK66:Yaaani, bu işin bi matematiği var demek ki.

Canım omuzların geniş olması her zaman bir avantaj :KK66: benim omuzlarım dar. Hocanın ofisinde bi kız vardı, o da meme büyütme yaptıracakmış. Sporcuymuş. Boy ben kadar, fizik taşşşş, omuzlar benimkinin 1,5 katı :KK66: ona en az 350 demiş hoca. Omuzlarından dolayı :KK66:Yaaani, bu işin bi matematiği var demek ki.
boya posa bakılsa ohoho bana 225 takılırdı 156 boy var bende eheh 90 60 90 olamadım hala 87 65 92 :P

boya posa bakılsa ohoho bana 225 takılırdı 156 boy var bende eheh 90 60 90 olamadım hala 87 65 92 :p
Ben de öyle diyorum işte ;) bu işin matematiği var diye. Bak mesela, senin önceki hal aynı ben, tikkabilla aynı ben ve 3 ümüze de 325 high profil takılmış. Boylar, kilolar farklı, ama aynı cc uygun görülmüş farklı Dr lar tarafından . Demek ki ortak bişey var ;)

Benımde heryerım bir böyle belım felan ince 53 kıloya düşmüşüm sıcaklardan adanada popo felanda yok öyle..ıkı dr la görüşmüştüm biri 275 300 gibi dedi kendı dr umda 275 300 dedi ben en buyugu olsun dedım 300 taktı tabı kocamında korkusuyla bana kalsa 350 den aşağıı olmazdı...ama dr um demıstı kı ne kadar buyuk olursa senı asagı basar boyun kısa durur demıstı bılmıyom işte yılların memesızlıgı açlığı bendekı arkadaslar...ama sımdı baktım eskı sutyenlerım cıft desteklı push up 75 c suan gogsumun kenarına bıle olmuyor soyle ustten denedım..çok mutlu oldum..hele bıkınıler kenarını anca kapatıyor
.suan toparlayıcı 75 d dolu dolu olmus durumda ..delıyım ben ya buldumda bunuyom.hala benım memeler ayrık orta bölüm şiş cunku bi göğsume uctan dıklestırmede oldu..bı sekılsız yanı biri ufo gibi enlemesıne duruyor.biri füze...sağolun kızlar varlığınız yeter.

Benim sirtimda emzirirken oluşan bi kas spazmi var canim onunla savaşıyorum resmen. 275 cc den yukari cikmicam çünkü tasiyamazsam spazm azarsa vay halime zaten cok kötüyüm :(

Canım izleyim de ben daha ameliyat olmadım ve şuanki halleri berbat :KK43: karışıklık oldu sanırım benimkiler değildir onlar kesin :KK70: göz zevkini bozucam biraz ama olana kadar idare et :cry:
Aaa ciddimisin ben yanlis hatirladim sanirim. Ay canim olurmu oyle şey Estağfirullah.ne zaman olacaksin ameliyat tarihin belli mi ?

Aaa ciddimisin ben yanlis hatirladim sanirim. Ay canim olurmu oyle şey Estağfirullah.ne zaman olacaksin ameliyat tarihin belli mi ?
Bu ay olmayı planlıyorum cnm bir aksilik olmazsa 21 - 22 gibi ankaraya gidip oğuz kılıç a muayene olup uzlaşabilirsek hemen olmayı düşünüyorum da hayırlısı artık ;) senin belli mi??

Bu ay olmayı planlıyorum cnm bir aksilik olmazsa 21 - 22 gibi ankaraya gidip oğuz kılıç a muayene olup uzlaşabilirsek hemen olmayı düşünüyorum da hayırlısı artık :KK66: senin belli mi??
Daha diil canim ama tikkabilla nin doktoruyla gorusmeyi planliyorum ama ilk once elif erden e gidicem bakalim ama en buyuk sorun para onu ayarladigim an hic beklemicem insallah ertesi gün gider kavusurum memislere :21:

Back