- 6 Ekim 2011
- 36
- 29
- 88
Valeri profilindeki memisler harika[/QUOTE
Khaleesi_ onlar alıntı canım, ama benimkiler de hiç fena değil
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valeri profilindeki memisler harika[/QUOTE
Khaleesi_ onlar alıntı canım, ama benimkiler de hiç fena değil
![]()
Izliyorum canim
TeşekkürlerIzliyorum canim![]()
SeraParis benide izlermisinIzliyorum canim![]()
IzliyorumSeraParis benide izlermisin![]()
Canim benim albüme gir yukarda sagda album olustur yaziyor ona tikla :)Kızlar fotoğraf nasıl yükleniyor buraya sabahtan beri çözemedim
![]()
Şimdiii kendi profilime girdim bakıyorum bakıyorum öğle bişey yok telefondan girenler için farklı mı acep ?Canim benim albüme gir yukarda sagda album olustur yaziyor ona tikla :)
Canım kendi profilinde değil, sayfanın en üstünde solda 3 çizgi var alt alta, orayı tıkla , albümler e gel, foto ekle deŞimdiii kendi profilime girdim bakıyorum bakıyorum öğle bişey yok telefondan girenler için farklı mı acep ?
Izliyorum![]()
Ayyy tam benim istedigim gibi natrelle ♥ ama ben dual plan istiyorum. Senin sonuclarini cok merak ediyorum canim natrelleyiKızlaaar ben de ameliyat için gün sayıyorum nasipseee
Son 20 gün. Kendim de "Göğüs büyütme günlüğüm(Kamran Bey)" diye ayrıca konu açmıştım bazılarınız ordanda yazmıştı ama ben de heyecan gittikçe büyüyor. Biz en son 300 cc. kas altı high profil natrelle'e karar verdik kamran beyle. İzlediğim kişilere tekrar sormak istiyorum dokumu gördünüz. Sizce 300 cc yeterli mi?Boyum 1.67 kilom 53 , Göğüs alt ölçüm 71 cm - üst ölçüm 83 cm
Ayrıca az kaldı, bana da dua edin ya heyecanlıyım daha şimdidenn![]()
mary jane canim senin ameliyat ucretin ne kadar ? Natrelle icin fazla mi istedi yoksa mentorla ayni mi fiyati ? Natrelleyi sen mi istedin doktor mu tavsiye etti ?
Neden canim ucuz mu o yuzden mi yasak. Ben zaten kamran beye ameliyat olmamam sadece natrellenin mentordan fiyat olarak farkli olup olmadigini ogrenmek istiyorum o yuzden.bu da yasaksa tamam sıkıntı yok :)Öncelikle çok teşekkür ederim canımm
Bebegn hayırlı olsun senin de
Benim doktorum kamran bey bana ben sana natrel yapıcam dedi ama zaten ben de dedim ona natrelle diye. Ama kendi de natrelleci. Mentor çok nadir yapıyorum dedi.
ameliyat ücretimi söylememi yasakladı gülden hanım, özür dilerim canım bu konuda![]()
Bu arada teşekkür ederim canim.bebek sipriz yapti ameliyat işi kaldi vardir bi hayr dedik bakalim.Öncelikle çok teşekkür ederim canımm
Bebegn hayırlı olsun senin de
Benim doktorum kamran bey bana ben sana natrel yapıcam dedi ama zaten ben de dedim ona natrelle diye. Ama kendi de natrelleci. Mentor çok nadir yapıyorum dedi.
ameliyat ücretimi söylememi yasakladı gülden hanım, özür dilerim canım bu konuda![]()
Neden canim ucuz mu o yuzden mi yasak. Ben zaten kamran beye ameliyat olmamam sadece natrellenin mentordan fiyat olarak farkli olup olmadigini ogrenmek istiyorum o yuzden.bu da yasaksa tamam sıkıntı yok :)![]()
Ayyy buna cok sevindim kiiiiYok ucuz değil ama fiyat farkı yok natrelle ve mentorun. Biz fiyatta anlaştıktan sonra kamran beyle ne olacagını konuştuk zaten. Bir fark yok cnm :)
Hayirlisiyla kucagina alirsin inss cnm hamilelik sonrasi cilt esnedigi için daha rahat oluyormus protez dr soylemisti bizim kadar aci cekmezsin hem :)Bu arada teşekkür ederim canim.bebek sipriz yapti ameliyat işi kaldi vardir bi hayr dedik bakalim.