• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugun tahlıller mı verdım. Cumartesi 10 gibi amelıyat.cuma prova var.dr sporcu sutyeniyle prova yaptırıyor muş. Dr a söylemem gerek birsey var mı kızlar baska ust bölüm zayıf ya onu soylucemsoylucem gecis dogal olsun baska bıse ıstemıyorum dıcem kimse anlamasın diye.baska bişe demem lazımmı Of of
Doğal olsun diyosan 325 biraz dolgun olsun diyosan 350 büyük oldun belli oldun diyosan 375 ve üstü bence benimkiler 325 çok doğal ben biraz daha dolgun isterdim

Canım prova da nasıl bişey olacak bilmiyorum çok dik olmasın mı desem high profil dedi dr belli olmasın diye 300 abartı olmaz inşallah dediğin gibi zaten 2 dr görüştüm ikiside 300 dedi..artık inşallah kocamından gözü alışır. Ona dedım az önce benim göğsümde çok boş ne yaptırsam sana buyuk gelecek..ben bilmem dıyor gıcık ya bıktım valla

Canım prova da nasıl bişey olacak bilmiyorum çok dik olmasın mı desem high profil dedi dr belli olmasın diye 300 abartı olmaz inşallah dediğin gibi zaten 2 dr görüştüm ikiside 300 dedi..artık inşallah kocamından gözü alışır. Ona dedım az önce benim göğsümde çok boş ne yaptırsam sana buyuk gelecek..ben bilmem dıyor gıcık ya bıktım valla
Canım erkekler önce öyle derler yaptırıncada hoşlarına gider silikon deyince adamların aklına holowod yıldızlarının memeleri geliyo kocaman olanlar daha bu sabah eşim bana önceleri pek istemedim ama iyiki beni dinlememiş yaptırmışsın dedi kesinlikle 300 cc büyük bi protez değil kendimden biliyorum

Canım Cup beden nasıl söylemem bilmiyorum anlamam ki.şimdi ben la senza nın bu duble silikonlu push up sutyen ını tanıyorum 75 c beden.dr a bu ölçü azda buyuk olabılır dedım.300 cc küçük olana 325 cc dedı.benimde 3 doğum var ve meme boşalmış durumda doku yok denecek kadar az.üst bölüm tahta.bu sutyen ler olmadan adım atamıyorum. Dunden benide aglıyırum.eşim abartı olursa seni boşarım dıyor bu taktığımn sutyeni geçmesın dıyor..çok korkuyorum
Duygularımı anlamıyor.zannedıyor gösteriş için yaptırıyorum.bilmiyor gecen penti den ağlayarak cıktım. Hiç bi bikini olmuyor sade deri.bana dikleştirme de olacak. .Dr sarkık cok dedı. .bi akıl verin napim

Sütyenlerinin cup ölçüleri oluyor. A en dar göğüs kabı, D en geniş göğüs kabı şeklinde A, B, C ve D. Bir de + ile dolu dolu diğer bedene yakın bir ölçü oluyor. Sen de push up sütyen kullanıyormuşsun, protez taktıranların çoğu zaten push up sütyen kullandıkları için sonradan incecik sütyen kullandıklarında kimse fark etmiyormuş. Aynı kıyafetleri giymeye devam ediyorlarmış. Senin de öyle olur muhtemelen. Ben de Erol Bey'i düşündüğüm için merakla bekliyorum sonuçlarını gerçi daha çok ERsal Kaya düşünmüştüm. Siz bu doktorun adını duymuş muydunuz Adana'da?

Canım Cup beden nasıl söylemem bilmiyorum anlamam ki.şimdi ben la senza nın bu duble silikonlu push up sutyen ını tanıyorum 75 c beden.dr a bu ölçü azda buyuk olabılır dedım.300 cc küçük olana 325 cc dedı.benimde 3 doğum var ve meme boşalmış durumda doku yok denecek kadar az.üst bölüm tahta.bu sutyen ler olmadan adım atamıyorum. Dunden benide aglıyırum.eşim abartı olursa seni boşarım dıyor bu taktığımn sutyeni geçmesın dıyor..çok korkuyorum
Duygularımı anlamıyor.zannedıyor gösteriş için yaptırıyorum.bilmiyor gecen penti den ağlayarak cıktım. Hiç bi bikini olmuyor sade deri.bana dikleştirme de olacak. .Dr sarkık cok dedı. .bi akıl verin napim
Ben ameliyattan önce 80 push up takıyodum benimde meme dokum yoktu kilo verdiğim için içi boşalmıştı şimdi göğüslerim eski dolgulu sutyen taktığım zamanlardaki gibi sutyensiz hali

Sütyenlerinin cup ölçüleri oluyor. A en dar göğüs kabı, D en geniş göğüs kabı şeklinde A, B, C ve D. Bir de + ile dolu dolu diğer bedene yakın bir ölçü oluyor. Sen de push up sütyen kullanıyormuşsun, protez taktıranların çoğu zaten push up sütyen kullandıkları için sonradan incecik sütyen kullandıklarında kimse fark etmiyormuş. Aynı kıyafetleri giymeye devam ediyorlarmış. Senin de öyle olur muhtemelen. Ben de Erol Bey'i düşündüğüm için merakla bekliyorum sonuçlarını gerçi daha çok ERsal Kaya düşünmüştüm. Siz bu doktorun adını duymuş muydunuz Adana'da?
Evet canım adını duydum ünlü bir Dr zaten prof da olmuş.. Internette de baya bir yorum var hakkında. Gösterdiği resimler gercekten güzeldi..inşallah dilediğim gibi olur.doğal dursunda başka bişe ıstemıyorum..tabi beni hep iri göğüslü biliyorlar cunku o push up baya fark edıyor.bende bır tık buyugunu yaptırım dıyorum o sutyen ın. .Dr a da belırttım..300 cc iyi dedi. .dual plane olacak dedi çunkü ust bomboş..Bu yöntemi herkes yapamaz dedi. .ama ince eleyen bir Dr .medline da bugun tahlıller verdım.orda hemşire çok meme amelıyatı yapıyor dedı erol bey için. .hakkımızda hayırlısı canım

Dual plani her doktor yapar canim. Bende 300 cc istiyorum.kesinlikle büyük diil. Ama senin boyun kilon kaç ? Birde neden diklestirme yapicak ya cok mu sarkık :(

Ben taburcu olduum 1 gece hastanede kaldik henuz kendim yatip kalkamiyorum ama dun ki kadar agrim da yok cok sukur evet zor bi ameliyat kasalti ama cok mutluyum 2 gunluk fuze gibi sekilsiz memislerle :))) kollari tam kullanmaya baslayamadim inss 1 2 haftaya toparlarim keske daha once olabilseydim :KK70: biraz sekillensin bakalim ameliyat olacaklarin Allah yardimcisi olsuunn
Ayy canim hadi hayirli olsun memislerin darisi bize ♥ kendini iyi hissettiginde basindan sonuna anlat süreci bekliyoruuuzz ;)

Canım çoooook güzel geçmiştir inşallah ameliyatın:KK66: ben de yarın 7:30 da hastanede olacağım, Allah yardımcımız olsun.....
Canım çok sevindim ya inşallah güzel geçmiştir. Geçen kocanla ilgili birşeyler okumuştum canım sıkılmıştı. Tel. Den girdiğim için tam bulamamıştım sayfayı. Demek sonunda okdun darusı benim başıma. Çok geçmiş olsun:KK36::KK36::KK36::KK73::KK73::KK73:

Dual plani her doktor yapar canim. Bende 300 cc istiyorum.kesinlikle büyük diil. Ama senin boyun kilon kaç ? Birde neden diklestirme yapicak ya cok mu sarkık :KK43:
Canım ben 162 54 kiloyu.m. canım ben 3 cocuk dogur dum kılo al ver meme mi ölçtü dr omuz dan asagı meme ucuna biri 14 biri 12 cm normalde 10 cm olması gerekiyor dedı ..içi boş ama75 c push up la baya dolgun duruyor vucudumda oranla..hatta dısardan bana zayıfsın ama memen buyuk dıyolar.zor tabı de içimi bir bilseler diyorum. .

Canım ben 162 54 kiloyu.m. canım ben 3 cocuk dogur dum kılo al ver meme mi ölçtü dr omuz dan asagı meme ucuna biri 14 biri 12 cm normalde 10 cm olması gerekiyor dedı ..içi boş ama75 c push up la baya dolgun duruyor vucudumda oranla..hatta dısardan bana zayıfsın ama memen buyuk dıyolar.zor tabı de içimi bir bilseler diyorum. .
Himm boyuna kilona gore 300 cc buyuk olmaz o konuda hic korkma. Ama diklestirme biraz kafama takildi iz kaliyor diye biliyorum :KK43: o yuzden yani ciplak hali pek hos durmuyormus. Allah yardimcin olsun cnm ameliyattan cikinca yaz mutlaka

Vallahı cıpak halı artık umrumda değil..napim bıktım artık push up lardan kalıp gibi duran görüntüden dekolte verememekten..iz konusunu cuma gunu soracam lolipop kesı dedı..Ilk gıttıgım dr da sarkma var diklestirme lazım dedı 300 cc dedı asagı yukarı aynı seyler soyledıler. Ama ilki kas üstü dedi..Bu dr um dual plane dedı o yüz den bunu tercih ettım.1000 tl de fazla verecem karı koca gırıyor ikiside dr.

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum:KK54::KK54::KK54::KK54:
Kızlar hala uyuyamadım, yatağı dikleştirdik, bi de yastık koyduk. Yatmak zulüm, ama oturur pozisyonda olunca rahatım. srm srm , sağolsun akıl verdi ;) ameliyattan sonra yemeğimi kendim yiyemedim, kilodumu çekemedim. Aslında yapardım da koltukaltı oldum ya, zarar veririm diye korktum. Dr um da pektoral kası ayırdık, o yüzden kollarını kaldırma ki kanaman olmasın dedi.Ama genel olarak iyiyim şükür, ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım. Ameliyattan sonra hissettiğim baskıyı anlatamam:KK43: Şu anda da aynı baskı var ama vücut alışıyor, şu anda o baskıya alışmaya başladım. Sanki her geçen an daha iyi oluyorsun:confused:Dr um yarın ağrın olabilir dedi, İnşsllah olmaz. Eğer bi artış olmazsa hocanın ellerinden öpücem:KK70:Ağrı yok ama baskı , offfffffffff ;)

Back