Ben ilk gün göğsümün üstünde bi kaya var gibi hissediyodum nefes alamıyodum kendi başıma yataktsn kalkıyım dedim gece tam 45 dakika debelendim yatakta anca oturabildim ayağa kalkmak tam bir işkenceydi ama geçiyor inşallah sende çabuk atlatırsınKızlar hala uyuyamadım, yatağı dikleştirdik, bi de yastık koyduk. Yatmak zulüm, ama oturur pozisyonda olunca rahatım. @srm , sağolsun akıl verdiameliyattan sonra yemeğimi kendim yiyemedim, kilodumu çekemedim. Aslında yapardım da koltukaltı oldum ya, zarar veririm diye korktum. Dr um da pektoral kası ayırdık, o yüzden kollarını kaldırma ki kanaman olmasın dedi.Ama genel olarak iyiyim şükür, ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım. Ameliyattan sonra hissettiğim baskıyı anlatamam Şu anda da aynı baskı var ama vücut alışıyor, şu anda o baskıya alışmaya başladım. Sanki her geçen an daha iyi oluyorsun Dr um yarın ağrın olabilir dedi, İnşsllah olmaz. Eğer bi artış olmazsa hocanın ellerinden öpücem Ağrı yok ama baskı , offfffffffff
Saol canim inss isteyen herkese olsunn bi sure kollari kullanmak sikinti yukari kaldiramiyorum veya bisey alamiyorum cok agriyo bide hep otur yat uyusuyo lavaboya henuz tek basina gidemiyorum bikac gun gecseydi bide kizlar sigara kullanan biri olarak ameliyattan bu yana hic icmedim oksurmek istemiyorum cunku cok aciyor benim fikrim kesinlikle keyfi yapilacak kadar hafife alinacak bir is degil gogsum olsaydi biraz daha buyuk olsun diye bu kadar aciya katlanamazdim sanirim fakat gogsum yok denecek kadar kucuk oldugu icin cektigim aciyi agriyi bos saymiyorum sormak istediginiz birsey olursa cekinmeyinAyy canim hadi hayirli olsun memislerin darisi bize ♥ kendini iyi hissettiginde basindan sonuna anlat süreci bekliyoruuuzz
Çok çok çok geçmiş olsun dün yazmayınca ben baya korktum iyi olmana sevindimKızlar hala uyuyamadım, yatağı dikleştirdik, bi de yastık koyduk. Yatmak zulüm, ama oturur pozisyonda olunca rahatım. @srm , sağolsun akıl verdiameliyattan sonra yemeğimi kendim yiyemedim, kilodumu çekemedim. Aslında yapardım da koltukaltı oldum ya, zarar veririm diye korktum. Dr um da pektoral kası ayırdık, o yüzden kollarını kaldırma ki kanaman olmasın dedi.Ama genel olarak iyiyim şükür, ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım. Ameliyattan sonra hissettiğim baskıyı anlatamam Şu anda da aynı baskı var ama vücut alışıyor, şu anda o baskıya alışmaya başladım. Sanki her geçen an daha iyi oluyorsun Dr um yarın ağrın olabilir dedi, İnşsllah olmaz. Eğer bi artış olmazsa hocanın ellerinden öpücem Ağrı yok ama baskı , offfffffffff
Çok geçmiş olsun canım, hepsi geçicek inş bi an önce. Sana ne takıldı?Saol canim inss isteyen herkese olsunn bi sure kollari kullanmak sikinti yukari kaldiramiyorum veya bisey alamiyorum cok agriyo bide hep otur yat uyusuyo lavaboya henuz tek basina gidemiyorum bikac gun gecseydi bide kizlar sigara kullanan biri olarak ameliyattan bu yana hic icmedim oksurmek istemiyorum cunku cok aciyor benim fikrim kesinlikle keyfi yapilacak kadar hafife alinacak bir is degil gogsum olsaydi biraz daha buyuk olsun diye bu kadar aciya katlanamazdim sanirim fakat gogsum yok denecek kadar kucuk oldugu icin cektigim aciyi agriyi bos saymiyorum sormak istediginiz birsey olursa cekinmeyin
geçmiş olsun. Evet oturmak çok iyi fikiri, 1 hafta kadar yatmak uyumak zulüm olacak ama sabır. Her saat iyileştiğini fark edeceksin. Benim tam 1 ay 4 gün oldu ve her şeyi yapabiliyorum. Sabır biraz :)Kızlar hala uyuyamadım, yatağı dikleştirdik, bi de yastık koyduk. Yatmak zulüm, ama oturur pozisyonda olunca rahatım. @srm , sağolsun akıl verdiameliyattan sonra yemeğimi kendim yiyemedim, kilodumu çekemedim. Aslında yapardım da koltukaltı oldum ya, zarar veririm diye korktum. Dr um da pektoral kası ayırdık, o yüzden kollarını kaldırma ki kanaman olmasın dedi.Ama genel olarak iyiyim şükür, ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım. Ameliyattan sonra hissettiğim baskıyı anlatamam Şu anda da aynı baskı var ama vücut alışıyor, şu anda o baskıya alışmaya başladım. Sanki her geçen an daha iyi oluyorsun Dr um yarın ağrın olabilir dedi, İnşsllah olmaz. Eğer bi artış olmazsa hocanın ellerinden öpücem Ağrı yok ama baskı , offfffffffff
Valeri profilindeki memisler harikageçmiş olsun. Evet oturmak çok iyi fikiri, 1 hafta kadar yatmak uyumak zulüm olacak ama sabır. Her saat iyileştiğini fark edeceksin. Benim tam 1 ay 4 gün oldu ve her şeyi yapabiliyorum. Sabır biraz :)
Doğal olsun diyosan 325 biraz dolgun olsun diyosan 350 büyük oldun belli oldun diyosan 375 ve üstü bence benimkiler 325 çok doğal ben biraz daha dolgun isterdim
Kızlar son 48 saatım yarın prova diger gun sabah amelıyat
..çok heyecanlıyım çok..dua edın banada nolur ben 4 kez burun amelıyatı oldum..çok hüsranlar yasadım..hala burnum saga kayık
..eşımde dıyor yıne hersey senın basına gelecek.korkuyor sanırım ve dıyor bişe olursa karışmam dıyor. .Bu dr baya deneyımliymiş. ..dıcem kızlar 325 olsun..abartı olmaz demi
Canım dokum yok altta xok az ama dr Dokun yok dedi.sarkmada var bende omuz dan asagı bır 14 bır 12 cm dedı normalde 10 olması lazımmıs diklestirme olmadan bu meme yapılmaz dedi 2 dr da aynı sey soyledım ust lobum zaten bom boş..325 olsun dıcem prova da ..zaten push up sutyen lı halını gördü ve 300 dedı ben 325 dıcem o da olur demıstı 325 içinde. Bakalım yarın prova da neler olacak.sporcu sutyen le deneme yapacakmış. Çok heyecanlıyım çokşu an dokun var mı yok mu canım?
Canım dokum yok altta xok az ama dr Dokun yok dedi.sarkmada var bende omuz dan asagı bır 14 bır 12 cm dedı normalde 10 olması lazımmıs diklestirme olmadan bu meme yapılmaz dedi 2 dr da aynı sey soyledım ust lobum zaten bom boş..325 olsun dıcem prova da ..zaten push up sutyen lı halını gördü ve 300 dedı ben 325 dıcem o da olur demıstı 325 içinde. Bakalım yarın prova da neler olacak.sporcu sutyen le deneme yapacakmış. Çok heyecanlıyım çok
Haklısın ama zaten meme dokumuz olmadığı yada emzirme veya kilo vermeden dolayı sarktığı için bu ameliyatı yaptırıyoruz canım meme dolum benimde azdı ve kilo verdiğim için deforme olmuştu zaten biraz meme dokusu olanlar daha büyük istedikleri için büyük cc protezleri tercih ediyolar bizim gibi gariban küçük memeliler azıcık daha büyük olsa yeter diyoruzcanım yalnız dokusu olanlarda 300 bile çok büyük durabiliyor. ben çok korkuyorum mesela 300 high taktırırsam yanlardan taşar diye falan o yüzden cc'ye karışmadan doktora bırakacam, foto göstericem sadece
Inss canim saol bana minyon ve gogus kafesi dar biri olarak (45kg) 275 cc high profile mentor kasaltina yapildi hersey doktorumun dedigi sekilde ilerliyor memnunum agrilar disinda :) suan piramite benziyor gibi sporcu sutyeni ve bandaj var ama boyle bile guzel sanki her gecen gun inip yerine yerlesecekmis birde baski hissi var ama hepsi normal dayanicaz napalim :)Çok geçmiş olsun canım, hepsi geçicek inş bi an önce. Sana ne takıldı?
Haklısın ama zaten meme dokumuz olmadığı yada emzirme veya kilo vermeden dolayı sarktığı için bu ameliyatı yaptırıyoruz canım meme dolum benimde azdı ve kilo verdiğim için deforme olmuştu zaten biraz meme dokusu olanlar daha büyük istedikleri için büyük cc protezleri tercih ediyolar bizim gibi gariban küçük memeliler azıcık daha büyük olsa yeter diyoruz
Tabiki herkes yaşadığı tecrübeleri paylaşıyor ultra highların yüksekliği fazla diye biliyorum göğüs çapı dar olanlar az ccli ultra high taktırınca büyük ccli high ölçüsünde olur tabi drlar bu konuyu daha iyi bilirler sonuçta çeşit çeşit meme tipi görmüşlerdir bende druma bırakmıştım protez seçimini bende resim gösterip böyle istiyorum dedim aynısını hatta daha doğalını yaptı sağolsuncanım ameliyat sebeplerini gayet iyi biliyorum ben de tübüler memeliyim bi de şekil derdiyle uğraşıyorum mesela 2 ek işlem yapılacak bana ameliyatta. ama büyüklük konusu çok karışık bir mevzu o yüzden sadece fotoğraflar üstünden gitmek istiyorum ben. biraz dokusu olup 295 ultra high taktırıp çok iyi sonuçlar alanlar da var.
Tabiki herkes yaşadığı tecrübeleri paylaşıyor ultra highların yüksekliği fazla diye biliyorum göğüs çapı dar olanlar az ccli ultra high taktırınca büyük ccli high ölçüsünde olur tabi drlar bu konuyu daha iyi bilirler sonuçta çeşit çeşit meme tipi görmüşlerdir bende druma bırakmıştım protez seçimini bende resim gösterip böyle istiyorum dedim aynısını hatta daha doğalını yaptı sağolsun
Inss canim saol bana minyon ve gogus kafesi dar biri olarak (45kg) 275 cc high profile mentor kasaltina yapildi hersey doktorumun dedigi sekilde ilerliyor memnunum agrilar disinda :) suan piramite benziyor gibi sporcu sutyeni ve bandaj var ama boyle bile guzel sanki her gecen gun inip yerine yerlesecekmis birde baski hissi var ama hepsi normal dayanicaz napalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?