Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Maşallah canım iyi olmana sevindim..Dahad iyi olacaksın zamanla,kendine dikkat et Sakinleştiricinin etkisini bilirim insanı sarhoş,kafası güzel yapıyor...

kızlarr merhaba..
siteye daha yeni üye oldum.bu ilk mesajım.konuyla çok yakından ilgileniyorum çünkü daha yeni araştırmaya başladım.silikon ameliyatı geçiren tüüüm kızlara geçmiş olsun güle güle kullansınlar diliyorum..

kızlar benimde yardıma ihtiyacım var,bende silikon taktırmak istiyorum göğüslerim çok küçücük..75 hiç doldumuyor.
bizim burdaki hastaneye bir arkadaşıma sordurdum..bana hastane için 2,000 tl ve malzeme içinde kendimizin alması gerekiyor demişler..malzeme derken ne demek istiyorlar anlamadım.bire bir görüşmedim daha..sizin yazdıklarınızı okudum..inanın çok faydalı bilgiler yazıyorsunuz.bir çok şeyi sizden öğrendim...ben çok silikon yaptımak istiyorum bakalım ne olacak..birde bu yıl evleniyorum inş.evlenmeden yapmalıyım bu işi...şehirde çok değiştirmek istemiyorum.çünkü kalacak yer poblemi oluyor.acaba burada ki tıp fakültesinde olurmu?.yaptırmadan önce nelere dikkat edeyim?doktora gidince neler sorayım ?
ben boludan yazıyorum.burdaki tıp fakültesinde metin görgü var.acaba tanıyan varmı yada ona ameliyat olan...
kızlar ne olurr bilen varsa yazsın bana..şimdiden çok teşekkür ediyorum

Merhaba canım..Öncelikle kararın hayırlı,ugurlu olsun diyorum.. Şimdi hastane için 2000 ytl sanırım hastanede kalacagın oda ve ameliyathane ücreti,malzemeleri olabilir sanırım :44: Malzeme dedikleri protez ücretidir büyük bir ihtimal içinda ameliyathanede kullanılacak malzemelerde olursa senin fiyat oldukça yükselir.Bence pekte uygun bir fiyata gelmez Istanbulda herşey içinde 3500 ytl ye bu ameliyatı yapan hastaneler var,aklında olsun..
En iyi bilgiyi dedigin doktorla yapacagın görüşmede net olarak çıkar Doktoruna sadece bu ameliyatı istedigini sor,doktorun sana herşeyi net bir biçimde izah edecektir zaten.Edindigin bilgileri buraya yaz,bizler sana doktorun dediklerine göre tekrar yardımcı oluruz tabi.Metin Görgü ismini duymadım ben,duyan arkadaşlar olursa geri döneceklerdir mutlaka Sevgiler..

Kizlar tekrar merhaba herkese ellerimde direnler dolanip duruyorum arzum bunlar pek bi sert bacim fuzegibi:) normale doncekler dimi insallah kizlar birde nasil egzersizler yaptiniz ben isigi acamiyorum ya agri veriyo

kızlar haberlere bakınırken şöyle bir haberle karşılaştım üzüldüm de açıkçası hatta burda bir arkadaşımızında aynı sorundan bahsettiğinide hatırlayınca paylaşmak istedim

buyrun:

ABD'de yaşayan Dinora Rodriguez isimli kadınının silikon operasyonu yüzünden göğüsleri birleşti. Rodriguez narkozun etkisi geçip kendine geldiğinde silikon yüzünden göğüslerinin birleştiğini gördü. Göğüslerini düzeltmek için bir operasyon daha geçirmek zorunda kalan Rodriguez ameliyatı yapan doktordan şikâyetçi oldu. Kötü bir deneyim yaşayan Rodriguez hemcinslerini uyarmak için ABD Estetik Cerrahlar Birliği’nin reklam filminde oynadı.

Ni panik,no panik..Nisan 10 dogumgünüm benim Canım benim,herşey gönlúnce olsun inşallah.Gúzel heyecanlar bunar...

no panik no panikyok panik ama var yauuuuuuu..neyysseeeeeee:18:cnm ya istermisin 10 nisan olsunayy ne çok sevinirim ameliyat tarihimi hiç unutmazsın o zamanrabbim hayırlısını versin inşallah,hadi bakalım beklemedeyiz

ey allahım sen bizleri kötü cerrahların eline düşürme hepimizi hayırlısıyla sağlıkla kavuştur cicilerimize inşallah..aminnn

canımmm işte bende bilmiyorum..metin görgü doktor parası diye 2,000 alıyormuş..geri kalanın masrafı ne kadar olur hiç bilmiyorum..ama dediğin gibi maliyati pahalıya patlarsa..istanbulda yada ankarada araştırırım,,pazartesi gidicem muayneye inşallah.ilk defa gidicem muayneye ,ya çoook utanıyorumm yaaa..nasıl göstericem diye..metin görgüyle konuşucam..bolu da olmak daha iyi olurdu kendi evime geçerdim hemen ama bakalım hayırlısı....gittikten sonra geçen konuşmalarımızı yazarım size..
çok öpüyorum canımmm...

çokmu büyük yaptırmış acaba neden yapışmış ki ?

büyüklüğünden olduğunu sanmıyorum ama bazı doktorlar olması gerekenden fazla yaklaştırıyor olabilir yada kişi kendisi illaki çok yakın olsun derse doktorda biraz yetenek ve bilgi yoksunu ise sonuçlar böyle olabiliyor demekki
zaten doktorun sertifikasız olmasından falan bahsediyordu haberde

Kizlar anladigim kadariyla protez cebini fazla acmasindan kaynaklanmis bu olay muhtemelen parmakla degil aletle acmis. Veprotezler birbine kaymis allah korusun valla

Kizlar tekrar merhaba herkese ellerimde direnler dolanip duruyorum arzum bunlar pek bi sert bacim fuzegibi:) normale doncekler dimi insallah kizlar birde nasil egzersizler yaptiniz ben isigi acamiyorum ya agri veriyo

Tabiki normale dönecekler tatlım Egzersiz derken :44: Masajdan bahsettin sanırım..Aman diyim daha çok erken,sakın sakın Doktorun kontrollere gittiginde ne yapacagını söyleyecek.Sakın sakın ışıgı açayım,uzanayım deme sakın.Kollarını zorlayan hareketlerden uzak dur tatlım.Ben ameliyattan birkaçgün sonra lambayı açmak için uzanmıştım,zaten ne olduysa ondan sonra oldu acil ameliyata alındım.Sen dinlen,iyice istirahat etki çabuk iyileş olurmu Çok öpüyorum,görüşürüz....

merhabalar, bu bahsettiğimiz istirahat süresi tahminen ne kadar sürüyo acaba, düşünme aşamasındayım da şuan

merhabalar, bu bahsettiğimiz istirahat süresi tahminen ne kadar sürüyo acaba, düşünme aşamasındayım da şuan

Arzum valla kollari cok acamiyorum ama ufak ufak kollarimihareket ettiriyorumya sirtim yatmaktanoyle agriyorki anlatamam hareket etmezsem mahvouyorum. Bu arada istirahat suresinisormussun canim valla ameliytin uzerinden 3gun gecti 1 hafta saglam istirahat gerekiyo

ben silikonların yakın veya uzak şekilde yerleştirilebileceğini bile bilmiyordum.. iyiki eklemişsin fotoyu karamel cim...allah korusun..

ben silikonların yakın veya uzak şekilde yerleştirilebileceğini bile bilmiyordum.. iyiki eklemişsin fotoyu karamel cim...allah korusun..

rica ederim cnm bende ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olmak için ekledim
ben ameliyat olmadan önce herşeyi burdan öğrendim ameliyata girdiğimde ve sonrasında yaşanacak olan herşeyin bilincinde olmak insana güven veriyor sorun çıkarsada bunun bilincinde oluyorsun inşallah herkes benim kadar memnun kalır en azından sorun yaşamadım

Kızlar bu ameliyattan sonra bir yafta yatak istirahati şart,birinci haftadan sonra ise normak günlük hayata yavaş yavaş geçişler başlıyor.Yöntemine ve kişinin agrı düzeyine göre degişebilen bir durumdur bu.Kimi insan daha kolay atlatır,kimisi nazlı olur biraz daha uzun sürer yani Ameliyattan sonra yaşanan o sırt agrılarını..bilirim..hepimiz yaşadık bunu canım.Az sabret geçecek daha iyi olacaksın az sabır..

Kızlar bu fotoda olan durum yine meme büyütme ameliyatından sonra yaşanabilecek ameliyat sonrası komplikasyonlardan biridir..Bu duruma SİMMASTİ deniyor.Ameliyattan s onra doktorun söyledigi tavsiyelere uyulmazsa veya implant ceplerini birbirinden ayıran,memeler arasındaki orta hat derisini iman tahtasına yapıştırarak bu hattın var olmasını saglayan bag dokusu lifleri zayıf ise veya implant cepleri açılırken,iman tahtası üzerinde her iki taraftan birbirine çok yaklaşılarak bu lifler tamamen koparılırsa memeleri birbirinden ayıran orta hat kaybolur.Ve bu durumada simmasi denir..En kötü halinde bu durumda,gögüs duvarı üzerinde sag koldan sol kola kadar uzanan tek bir meme varmış görüntüsü oluşur.Bu durum örnegin yüzüstü,gögüs kafesi üzerine düşen bayanlarda düşmenin etkisiyle oluşan iç basınca baglı olarak bu liflerin ani olarak kopması sonucuda görülebilir....
Komplikasyonsuz,başarılı ameliyat sonuçları diliyorum..Sevgiler...

evet canım aynen, bende ıyıce okuyorum soruyorum kı doktora gıttıgımde bıle bırazcık bılgım olsun...yardımcı oluyosun baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…