Kızlar bu fotoda olan durum yine meme büyütme ameliyatından sonra yaşanabilecek ameliyat sonrası komplikasyonlardan biridir..Bu duruma SİMMASTİ deniyor.Ameliyattan s onra doktorun söyledigi tavsiyelere uyulmazsa veya implant ceplerini birbirinden ayıran,memeler arasındaki orta hat derisini iman tahtasına yapıştırarak bu hattın var olmasını saglayan bag dokusu lifleri zayıf ise veya implant cepleri açılırken,iman tahtası üzerinde her iki taraftan birbirine çok yaklaşılarak bu lifler tamamen koparılırsa memeleri birbirinden ayıran orta hat kaybolur.Ve bu durumada simmasi denir..En kötü halinde bu durumda,gögüs duvarı üzerinde sag koldan sol kola kadar uzanan tek bir meme varmış görüntüsü oluşur.Bu durum örnegin yüzüstü,gögüs kafesi üzerine düşen bayanlarda düşmenin etkisiyle oluşan iç basınca baglı olarak bu liflerin ani olarak kopması sonucuda görülebilir....
Komplikasyonsuz,başarılı ameliyat sonuçları diliyorum..Sevgiler...
büyüklüğünden olduğunu sanmıyorum ama bazı doktorlar olması gerekenden fazla yaklaştırıyor olabilir yada kişi kendisi illaki çok yakın olsun derse doktorda biraz yetenek ve bilgi yoksunu ise sonuçlar böyle olabiliyor demekki
zaten doktorun sertifikasız olmasından falan bahsediyordu haberde
kizlar anladigim kadariyla protez cebini fazla acmasindan kaynaklanmis bu olay muhtemelen parmakla degil aletle acmis. Veprotezler birbine kaymis allah korusun valla
bilemiyorumki cnm bnm ama allah kimsenin başına vermesin çok fenaama karamel arkadaşım açıklama getirmiş konuya ayy allah korusun ya:18:
arzumcuuumm bu durumda amelıyat sırasında "yakınlastırma" ıstenebılır degıl mı? "...amelıyat sonrası doktorun soyledıgı tavsıyeler" demıssın bunlar kısa surelı tavsıyeler mı tum hayat boyunca uyulacak seyler mı ya da bıkac yıl? KOLUN NASIL OLDU CANIMM ???
bende meme estetiği olmak istiyorum ama doktoruma karar veremedim lütfen yardımcı olun istanbul izmir ankara olabilir ama iyi hatta mükemmel doktor seçmek istiyorum pişman olmaktan korkuyorum ortalama fiyatları nedir acaba
bende meme estetiği olmak istiyorum ama doktoruma karar veremedim lütfen yardımcı olun istanbul izmir ankara olabilir ama iyi hatta mükemmel doktor seçmek istiyorum pişman olmaktan korkuyorum ortalama fiyatları nedir acaba
slm kızlar. kkya yıllardır üyeyim ve yıllardır gögüs problemim var ama sizi yeni keşfettim.evlenmeden önce de evlendikten sonra da gögüslerimden hep şikayet etmişimdir.sadece hamilelik ve emzirme dönemimde ilk defa dişi oldugumu hissetmiştim gögüslerim dolgunlaştıgı için. suan fosslar tabiricaizse babanneminkiler gibi.bu durumdan asırı rahatsız oluyorum ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum.daha geçen hafta içi tam dolgulu südyen aldım da en azından çıplak değilken kendimi iyi hissediyorum.yaşım 26 çook mutsuzum.özellerde fiyat çok yüksek, devler hastanelerindeyse iyi dr bulmak çok zor.anadolu yakasında oturuyorum ve bu taraflarda çalışsan dr önerilerinizi ve eşimi ikna etmek için dualarınızı bekliyorum.
slm kızlar. kkya yıllardır üyeyim ve yıllardır gögüs problemim var ama sizi yeni keşfettim.evlenmeden önce de evlendikten sonra da gögüslerimden hep şikayet etmişimdir.sadece hamilelik ve emzirme dönemimde ilk defa dişi oldugumu hissetmiştim gögüslerim dolgunlaştıgı için. suan fosslar tabiricaizse babanneminkiler gibi.bu durumdan asırı rahatsız oluyorum ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum.daha geçen hafta içi tam dolgulu südyen aldım da en azından çıplak değilken kendimi iyi hissediyorum.yaşım 26 çook mutsuzum.özellerde fiyat çok yüksek, devler hastanelerindeyse iyi dr bulmak çok zor.anadolu yakasında oturuyorum ve bu taraflarda çalışsan dr önerilerinizi ve eşimi ikna etmek için dualarınızı bekliyorum.
Arkadaslar ben de 1,5 ay önce ameliyat oldum 325 cc yuvarlak konuldu. Şekil falan çok güzel oldu doktorum sağ olsun ama keşke çok büyük olur diye bir de eşimin yoğun baskısını takmayın en az 350 cc taktırsaymışım. Kıyafetliyken normal ama çıplakken beni fazla tatmin etmedi. Buradan yaptıracak arkadaşlara sesleniyorum eğer yıllarca küçücük memelerle yaşadıysanız kesinlikle 350'den aşağı düşünmeyin ancak gözünüz doyar. Benim şu an param olsa o çektiğim acıları bile hiç düşünmeden tekrar ameliyat olurdum.
geçmş olsun cnm,ama mutlu olmalısın eski hallerini düşünüp değilmi.ama yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ben daha ameliyat olmadım ama en az 350 cc istiyorum oda en azzzzzzzzzz
Canım bende evli iki çocuk annesi bir bayanım.Emzirme dönemlerinden sonra benim gögüslerimde kötü bir duruma geldi.Bu ameliyata eşimde başlarda hiç sıcak bakmıyordu.Öyle böyle kadınlıgımı ve zekamı kullanarak ikna ettimAmeliyatımı oldum,şimdi özgüven tavan yapmış bir durumda ortalıkta salına salına dolaşıyorum.İnşallah sende eşini ikna edersin ve sana en uygun ve dogru doktoru bulursun canım.Fiyat konusu çok önemli tabi.Her ne kadar forumda fiyatı önemsemeyen kişiler olsada bence önemli,hele ikna olmayan,mızıkcılık yapan bir eş varsa fiyatı ne kadar düşürebilirsek o kadar şansımız artar Ben anadolu yakasında ameliyat oldum,doktorumun ismi Hasan Fındık.Doktorum Bagdat Caddesinde,Şaşkınbakkalda Boyner karşısında muayenehanesi var.Ameliyatlarını Çamlıca Alman hastanesinde yapıyor.Şu anki ameliyat fiyatı sanırım 6000 ytl..Genelde özel hastanelerde fiyat 5000ytl den başlar ve yukarıya dogru gider.Aslında Beşiktaşta Bogaziçi Tıp Merkezi var,bu hastanede bu ameliyat 3500 ytl ye yapılıyor.Eşin illede bayan doktor isterse bayan doktorda var,tavisye ederim.Bir düşün istersen,eger sana uygun gelirse bilgileri paylaşırım yine yardımcı olurum canım
Arkadaslar ben de 1,5 ay önce ameliyat oldum 325 cc yuvarlak konuldu. Şekil falan çok güzel oldu doktorum sağ olsun ama keşke çok büyük olur diye bir de eşimin yoğun baskısını takmayın en az 350 cc taktırsaymışım. Kıyafetliyken normal ama çıplakken beni fazla tatmin etmedi. Buradan yaptıracak arkadaşlara sesleniyorum eğer yıllarca küçücük memelerle yaşadıysanız kesinlikle 350'den aşağı düşünmeyin ancak gözünüz doyar. Benim şu an param olsa o çektiğim acıları bile hiç düşünmeden tekrar ameliyat olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?