Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arzumcuuumm bu durumda amelıyat sırasında "yakınlastırma" ıstenebılır degıl mı? "...amelıyat sonrası doktorun soyledıgı tavsıyeler" demıssın bunlar kısa surelı tavsıyeler mı tum hayat boyunca uyulacak seyler mı ya da bıkac yıl? KOLUN NASIL OLDU CANIMM ???

merhaba arkadaşlar, aranızda hiç gögüslerini doğal yollarla büyütmeyi deneyen oldumu? bu konuda çok şey konuşuluyor..anlatılan doğal yöntemler gerçekten işe yarıyor mu çok merak ediyorum.ameliyat olmak istemiyorum..internetten çok araştırdım yorumlar işe yaradığı yönünde..son olarak xxxxxxxxxxxxxxx..ve almayı düşünüyorum..aranızda böyle yöntemlere başvuran varsa lütfen tecrubelerini paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy ALLAH korusun..böyele negatif haberler çok korkutuyor beni..ALLAH böyle doktorlardan uzak etsin inş..

ALLAH böyle doktorlardan uzak etsin inş..

kızlar bende bu gün tıp fakültesine gittim ama doktorumla görüşemedim.özel bir işi çıkmış.yarın gidicem inş. görüşmeye..
bu arada tekrar ben sorayım, belki tanıyan çıkar. prof.dk.metin görgü tanıyan varsa bana yazarmı lütfen...

Ameliyatta gögüsler biraz yakınlaştırılabilir.Ama bunun ayarını çok iyi yapması lazım doktorunun,yoksa sonuç çok kötü olur meme uçların dışarıya bakar..Ameliyat sonrası doktorunuz size bazı yavsiyelerde bulunacak.Örnegin kollarınızı şu süre zarfında zorlamayın,agır kaldırmayın,sadece sırt üstü yatın,yan yatmayın,yüzüstü sakın yatmayın,kollarınızı uzatmayın,kontrollerinize düzenli gidin,balensiz sütyen kullanın,spordan uzak durum gibi... Bunların her birinin farklı süreleri var canım.Kontrollere gittiginde doktorun hepsini izah edecektir zaten.Düzenli kontroller ve tavsiyelere uyulup dikkat edildigi sürece ameliyat sonrası yaşanabilecek komplikasyonları ve kötü sonuçları yaşamamanız mümkün
Kolum daha iyi şükür,cuma günü kontrolüm var.İnşallah askıdan kurtulacagım ve süper bir dogumgünü kutlaması için hazırlıklara başlayacagım...

bende meme estetiği olmak istiyorum ama doktoruma karar veremedim lütfen yardımcı olun istanbul izmir ankara olabilir ama iyi hatta mükemmel doktor seçmek istiyorum pişman olmaktan korkuyorum ortalama fiyatları nedir acaba

hoşgeldin. forumda ameliyat geçiren arkadaşlarımızın çoğu ben de dahil kendi doktorundan gerçekten memnunlar. hangisi iyi hangisi mükemmeldir gibi bir karşılaştırma yapamayız, herkes kendi doktorunu tavsiye ediyor burda. aşağıdaki linkte ameliyat geçiren arkadaşlarımızın listesi var, konuları okuyup bilgi edinebilir fikirlerini sorabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html

fiyatlar da çok farklılık gösterebiliyor. ben 5000TLye oldum 1 ay önce ama çok daha ucuza ve daha pahalıya yaptıran arkadaşlarımız var.
sana sadece iyice araştırmanı ve kafanda soru işareti bırakmayacak güvendiğin bir doktor seçimi yapmanı öneririm ben. bol şanslar

bende meme estetiği olmak istiyorum ama doktoruma karar veremedim lütfen yardımcı olun istanbul izmir ankara olabilir ama iyi hatta mükemmel doktor seçmek istiyorum pişman olmaktan korkuyorum ortalama fiyatları nedir acaba

Canım Alexus arkadaşımızında dedigi gibi herkese göre kendi doktoru mükemmeldir.Bu şekilde araştırma yaparsan pek verim alamazsın.Bana sorarsan ben kendi doktorumu en iyi derim ama başka arkadaşta kendi doktorunu diyecektir dogal olarak..Öncelikle şehir olarak net bir yer belirlemelisin,ikinci olarak fiyat konusunda belirli bir bütçen vardır,o bütçeye göre doktor seçersinki bu fiyatlar degişiklik gösterir..Ameliyatın yapıldıgı hastanenin lüksü,protezin markası şekli,doktorun kendine aldıgı ücret fiyatları degiştirir Bu forumda 2.500 ytl yede ameliyat olan var,8000 ytl ye de ameliyat olan var.Fiyatın yükselmesi mükemmel bir sonucun çıkacagına garanti vermez bilgin olsun Burada çok az bir parayla çok başarılı sonuçların alındıgınıda gördük biz..Dedigim gibi bu şekilde seçenekleri eleyerek araştırma yaparsan daha iyi bilgilere ulaşırsın,bizlerde daha net yardımcı olabiliriz tatlım..

slm kızlar. kkya yıllardır üyeyim ve yıllardır gögüs problemim var ama sizi yeni keşfettim.evlenmeden önce de evlendikten sonra da gögüslerimden hep şikayet etmişimdir.sadece hamilelik ve emzirme dönemimde ilk defa dişi oldugumu hissetmiştim gögüslerim dolgunlaştıgı için. suan fosslar tabiricaizse babanneminkiler gibi.bu durumdan asırı rahatsız oluyorum ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum.daha geçen hafta içi tam dolgulu südyen aldım da en azından çıplak değilken kendimi iyi hissediyorum.yaşım 26 çook mutsuzum.özellerde fiyat çok yüksek, devler hastanelerindeyse iyi dr bulmak çok zor.anadolu yakasında oturuyorum ve bu taraflarda çalışsan dr önerilerinizi ve eşimi ikna etmek için dualarınızı bekliyorum.

canım illa doktorum anadolu yakasında olsun istiyorsan hiç tereddütsüz naci çelik le git görüş derim kendisi benim doktorum değil ama onun ameliyat sonuçları da harika..ben de senin gibi anadolu yakasında oturuyorum ama ameliyatımı avrupa yakasında oldum barış çakır a..yol aman aman bir mesele olmuyor yani..eşini inşallah ikna edersin ve bu ameliyatı olursun sende canım..

Canım bende evli iki çocuk annesi bir bayanım.Emzirme dönemlerinden sonra benim gögüslerimde kötü bir duruma geldi.Bu ameliyata eşimde başlarda hiç sıcak bakmıyordu.Öyle böyle kadınlıgımı ve zekamı kullanarak ikna ettim Ameliyatımı oldum,şimdi özgüven tavan yapmış bir durumda ortalıkta salına salına dolaşıyorum.İnşallah sende eşini ikna edersin ve sana en uygun ve dogru doktoru bulursun canım.Fiyat konusu çok önemli tabi.Her ne kadar forumda fiyatı önemsemeyen kişiler olsada bence önemli,hele ikna olmayan,mızıkcılık yapan bir eş varsa fiyatı ne kadar düşürebilirsek o kadar şansımız artar Ben anadolu yakasında ameliyat oldum,doktorumun ismi Hasan Fındık.Doktorum Bagdat Caddesinde,Şaşkınbakkalda Boyner karşısında muayenehanesi var.Ameliyatlarını Çamlıca Alman hastanesinde yapıyor.Şu anki ameliyat fiyatı sanırım 6000 ytl..Genelde özel hastanelerde fiyat 5000ytl den başlar ve yukarıya dogru gider.Aslında Beşiktaşta Bogaziçi Tıp Merkezi var,bu hastanede bu ameliyat 3500 ytl ye yapılıyor.Eşin illede bayan doktor isterse bayan doktorda var,tavisye ederim.Bir düşün istersen,eger sana uygun gelirse bilgileri paylaşırım yine yardımcı olurum canım

Arkadaslar ben de 1,5 ay önce ameliyat oldum 325 cc yuvarlak konuldu. Şekil falan çok güzel oldu doktorum sağ olsun ama keşke çok büyük olur diye bir de eşimin yoğun baskısını takmayın en az 350 cc taktırsaymışım. Kıyafetliyken normal ama çıplakken beni fazla tatmin etmedi. Buradan yaptıracak arkadaşlara sesleniyorum eğer yıllarca küçücük memelerle yaşadıysanız kesinlikle 350'den aşağı düşünmeyin ancak gözünüz doyar. Benim şu an param olsa o çektiğim acıları bile hiç düşünmeden tekrar ameliyat olurdum.

geçmş olsun cnm,ama mutlu olmalısın eski hallerini düşünüp değilmi.ama yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ben daha ameliyat olmadım ama en az 350 cc istiyorum oda en azzzzzzzzzz

hiç kimse için çookk kolay olmuyo sanırım bu olayallah isteyen herkese nasip etsin içinde sanada melankolia inşallah başarılı olursun...

geçmş olsun cnm,ama mutlu olmalısın eski hallerini düşünüp değilmi.ama yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ben daha ameliyat olmadım ama en az 350 cc istiyorum oda en azzzzzzzzzz

Haklısın canım eskisinler kıyaslarsam çok fark var elbette ama yine de insan o kadar zahmet çekince değsin istiyor. Sen doğru yapıyorsun en az 350 olmalı. Ben her ne kadar beğensem de hiçbir zaman arzum 77 arkadaşımızın ki kadar büyük olmasını istememiştim zaten ama yine de birazcık daha büyük olmazını isterdim. Sana da cevap yazdığın için teşekkür ederim.

arzumcum bılıyo musun hem eş ikna etmek zor hemde anneleri..ben annemden çekiniyorum mesela, once muayene olup herseyı belırlemelıyım sonra ona durumu tam olarak açıcam..maşallah fıyatları fln vermıssın guncel fıyatlar mı bunlar?

yıneden buyuk olcuye kavusmussunuz, uzulmeyın..yaptırıp hıc begenmeyedebılırdınız :2: sonucta halletmıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…