• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ameliyatta gögüsler biraz yakınlaştırılabilir.Ama bunun ayarını çok iyi yapması lazım doktorunun,yoksa sonuç çok kötü olur meme uçların dışarıya bakar..Ameliyat sonrası doktorunuz size bazı yavsiyelerde bulunacak.Örnegin kollarınızı şu süre zarfında zorlamayın,agır kaldırmayın,sadece sırt üstü yatın,yan yatmayın,yüzüstü sakın yatmayın,kollarınızı uzatmayın,kontrollerinize düzenli gidin,balensiz sütyen kullanın,spordan uzak durum gibi... Bunların her birinin farklı süreleri var canım.Kontrollere gittiginde doktorun hepsini izah edecektir zaten.Düzenli kontroller ve tavsiyelere uyulup dikkat edildigi sürece ameliyat sonrası yaşanabilecek komplikasyonları ve kötü sonuçları yaşamamanız mümkün :34:
Kolum daha iyi şükür,cuma günü kontrolüm var.İnşallah askıdan kurtulacagım ve süper bir dogumgünü kutlaması için hazırlıklara başlayacagım... :62::64:

ucların bazen yamuk oldugunu goruyodum demekkı ondanmıs...bu konu hakkında dr tavsıyen- sılıkon tavsıyen varmı canım :9: gercekten memetörsun canımsın :54:

dogum gunun yakın demek profılıne baktım yazmıyor..ne zmn?

Arkadaslar ben de 1,5 ay önce ameliyat oldum 325 cc yuvarlak konuldu. Şekil falan çok güzel oldu doktorum sağ olsun ama keşke çok büyük olur diye bir de eşimin yoğun baskısını takmayın en az 350 cc taktırsaymışım. Kıyafetliyken normal ama çıplakken beni fazla tatmin etmedi. Buradan yaptıracak arkadaşlara sesleniyorum eğer yıllarca küçücük memelerle yaşadıysanız kesinlikle 350'den aşağı düşünmeyin ancak gözünüz doyar. Benim şu an param olsa o çektiğim acıları bile hiç düşünmeden tekrar ameliyat olurdum. :43:

sen haline şükret bana 250 takıldı.başta kendimi iyi olduklarına inandırmaya çalıştım ama olmuyor.7-8 ay oldu ve seninde dediğin gibi param olsa hiç tereddüt etmeden gider tekrar ameliyat olurdum.çok acele karar vermişim.hem param boşa gitti hem de çektiğim acılar.

kızlaaarr bende dün doktora gittim.sanırım nisanın ilk haftası ameliyat olucam....:))) inş.

sadece ne kadar istediğime karar veremedim.büyüklüğüne yani...:):) .benim boyumda 1,73 kilo 64 büyük olursa çok iri yarı gösterirmiyim :)..ve çok heyecanlıyım...

hadi hayırlı olsun. ağrısız sızısız atlatırsın inşallah. büyüklüğe doktoruna danışarak karar versen daha iyi, o hangi büyüklüğün senin vücut yapına uygun olacağını ve nasıl göstereceğini bizlerden daha iyi bilir.

kızlaaarr bende dün doktora gittim.sanırım nisanın ilk haftası ameliyat olucam....:))) inş.

sadece ne kadar istediğime karar veremedim.büyüklüğüne yani...:):) .benim boyumda 1,73 kilo 64 büyük olursa çok iri yarı gösterirmiyim :)..ve çok heyecanlıyım...

hadi hayırlı olsun. ağrısız sızısız atlatırsın inşallah. büyüklüğe doktoruna danışarak karar versen daha iyi, o hangi büyüklüğün senin vücut yapına uygun olacağını ve nasıl göstereceğini bizlerden daha iyi bilir.

canım ALLAH razı olsun.İNŞ.ağrısız sızısız atlatırım.ALLAH tüm olacak olanların ameliyatını sorunsuz ağrısız çok kolay geçirmesini nasip etsin..:))
alexuscum ben burada okuduğum kadarıyla çoğunluk biraz daha büyük yaptırsaydım diyor..çok büyük olursa sonradan sarkıyormu ?.yada ağır olduğu için sırt ağrısı yapıyormu acaba? çok merak ediyorum..:)))
gerçi benim için bundan sonra yapılacak bütün ölçüler bana büyüktür çünkü hiç yok zaten :D
birde doktorum bana damla olmaz dedi..birde koltuk altından yapıcakmış.kasaltı kasüstü değil de ikisinin arasına koyacakmış.böyle olunca çok daha rahat oluyor dedi.birde kasaltına koyunca kol hareketinden etkileniyormuş ama bu şekilde yaparsak çok daha iyi sonuç alırız dedi.birde bana tam ölçüyü vermedi ama senin vücut tipine büyük yapıcaz çünkü vücut tipim buna çok uygunmuş.
ewosilikon kullanıcakmış.bunu bileniniz var mı acaba ?

hadi inşallah :1:

tabii ki zamanla bir miktar sarkma olur diye düşünüyorum. bana doktorum mümkün olduğunca sütyen kullan, kendi göğsün ve silikonun ağırlığı oldukça fazla, sütyensiz çok gezersen mutlaka biraz sarkar dedi. tabi ki sarkma biraz da cilt yapısı, genetik ve yaşla da ilgili. ben bi 10 sene sonra falan dikleştirme gerekir gibi düşünüyorum. ama 15 sene önce silikon yaptırmış ve hala dik duran arkadaşım da var, şu anda da 50 yaşında, çok az bir sarkma olduysa bile sütyenle hiç belli olmuyor.
ben ameliyatı 1 ay önce oldum ve sırt ağrısı gibi bir sorunum yok henüz. gerçi eskiden şu anda olduğundan büyüktü göğüslerim, o yüzden ağırlık vs etkilememiş olabilir beni. hiç göğsü olmayan birinde belki ilk zamanlar biraz rahatsızlık verebilir ama forumlarda silikon taktırıp sırt ağrısından şikayet eden kimse yok bildiğim kadarıyla.

kasaltı ve kasüstü değilse kas zarı altına koyacak gibi anladım ben ama yine bildiğim kadarıyla kas zarı altına koltukaltından girilemiyor. tam olarak ameliyat tekniğini anlayamadım.

eurosilicon taktıran bir arkadaşım var, önceden hiç göğsü yoktu ve kas altına takıldı. 5 sene kadar oldu ve gayet doğal duruyorlar.

canım ALLAH razı olsun.İNŞ.ağrısız sızısız atlatırım.ALLAH tüm olacak olanların ameliyatını sorunsuz ağrısız çok kolay geçirmesini nasip etsin..:))
alexuscum ben burada okuduğum kadarıyla çoğunluk biraz daha büyük yaptırsaydım diyor..çok büyük olursa sonradan sarkıyormu ?.yada ağır olduğu için sırt ağrısı yapıyormu acaba? çok merak ediyorum..:)))
gerçi benim için bundan sonra yapılacak bütün ölçüler bana büyüktür çünkü hiç yok zaten :D
birde doktorum bana damla olmaz dedi..birde koltuk altından yapıcakmış.kasaltı kasüstü değil de ikisinin arasına koyacakmış.böyle olunca çok daha rahat oluyor dedi.birde kasaltına koyunca kol hareketinden etkileniyormuş ama bu şekilde yaparsak çok daha iyi sonuç alırız dedi.birde bana tam ölçüyü vermedi ama senin vücut tipine büyük yapıcaz çünkü vücut tipim buna çok uygunmuş.

Son düzenleme:
hadi inşallah :1:

tabii ki zamanla bir miktar sarkma olur diye düşünüyorum. bana doktorum mümkün olduğunca sütyen kullan, kendi göğsün ve silikonun ağırlığı oldukça fazla, sütyensiz çok gezersen mutlaka biraz sarkar dedi. tabi ki sarkma biraz da cilt yapısı, genetik ve yaşla da ilgili. ben bi 10 sene sonra falan dikleştirme gerekir gibi düşünüyorum. ama 15 sene önce silikon yaptırmış ve hala dik duran arkadaşım da var, şu anda da 50 yaşında, çok az bir sarkma olduysa bile sütyenle hiç belli olmuyor.
ben ameliyatı 1 ay önce oldum ve sırt ağrısı gibi bir sorunum yok henüz. gerçi eskiden şu anda olduğundan büyüktü göğüslerim, o yüzden ağırlık vs etkilememiş olabilir beni. hiç göğsü olmayan birinde belki ilk zamanlar biraz rahatsızlık verebilir ama forumlarda silikon taktırıp sırt ağrısından şikayet eden kimse yok bildiğim kadarıyla.

kasaltı ve kasüstün değilse kas zarı altına koyacak gibi anladım ben ama yine bildiğim kadarıyla kas zarı altına koltukaltından girilemiyor. tam olarak ameliyat tekniğini anlayamadım.

eurosilicon taktıran bir arkadaşım var, önceden hiç göğsü yoktu ve kas altına takıldı. 5 sene kadar oldu ve gayet doğal duruyorlar.

CANIMM sana da çok geçmiş olsun.İNŞ hep böyle güzel kalırlar ve inş.hiç bir problem yaşamassın.:)
kas zarı alakalı bir yer dedi senin dediğin gibi ama koltukaltından yapılacak.cuma gününe tekrar gidicem ayıntılı konuşucaz bunları.o zaman dediklerini yazarım sana.sen nerde oldun ?. ağrıların kaç gün sürmüştü.?

Haklısın canım eskisinler kıyaslarsam çok fark var elbette ama yine de insan o kadar zahmet çekince değsin istiyor. Sen doğru yapıyorsun en az 350 olmalı. Ben her ne kadar beğensem de hiçbir zaman arzum 77 arkadaşımızın ki kadar büyük olmasını istememiştim zaten ama yine de birazcık daha büyük olmazını isterdim. Sana da cevap yazdığın için teşekkür ederim. :16:
Tabiki çok haklısın yazdıklarında napalım sağlık olsun cnm üzme kendini teşekkür ne demek hepimiz burdan ve birbirimizden destek alıyoruz moral buluyoruz dimi ama.sağlıkla kal cnm görüşürüz :kkk:

Canım ben İstanbul'da Dr. Akın Demiralay'a oldum. Hiç ağrım olmadı, ameliyattan kalkar kalkmaz her işimi kendim yaptım hiç ameliyat geçirmemiş gibi.
Sen sanırım doktoruna güvenmişsin, ayrıntıları son ana bırakmışsın. Umarım hayırlısıyla olur biter.
Senin doktorun kim? Nerede?

CANIMM sana da çok geçmiş olsun.İNŞ hep böyle güzel kalırlar ve inş.hiç bir problem yaşamassın.:)
kas zarı alakalı bir yer dedi senin dediğin gibi ama koltukaltından yapılacak.cuma gününe tekrar gidicem ayıntılı konuşucaz bunları.o zaman dediklerini yazarım sana.sen nerde oldun ?. ağrıların kaç gün sürmüştü.?

Son düzenleme:

hadi gözün aydın gülbeyaz benimde nisanda.bu pazartesi günüm tam belli olcak aynı duyguları paylaşıyoruz inşallah sonuç ve iyileşme süreçlerimiz güzel olur..:16:

ucların bazen yamuk oldugunu goruyodum demekkı ondanmıs...bu konu hakkında dr tavsıyen- sılıkon tavsıyen varmı canım :9: gercekten memetörsun canımsın :54:

dogum gunun yakın demek profılıne baktım yazmıyor..ne zmn?

Canım,şimdi iş doktor ve silikon tavsiyesine gelirse herkes kendi doktorunu ve silikon markasını tavsiye eder dogal olarak..Senin bütçene,istedigin gögüsleri yapacagına inandıgın,güvendigin doktoru buldugunda tereddüt etmeden o doktoru seçmeli ve güvenmelisin..Ben araştırma yaptıgımda bana Hasan Fındık güven verdi ve ameliyat oldum.İyikide Hasan beyi seçmişim,çok memnunum.Hasan bey protez markası olarak Mentor marka protezi tercih ediyor,kıvamından,duruşundan çok çok memnunum canım...
Dogumgünüm 10 Nisan canım ;)

Canım seninde ameliyatına az kalmış.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun ;) Koltukaltı kesisiyle yapılan meme büyütme ameliyatları endoskopik yöntemle yapılır.Koltukaltından açılan kesi ile protezin cebine kadar açılan tünel ufak bir kamera yöntemi ile görülür,haliyle zor,riskli bir ameliyattır.Protez için açılacak cebin eşit ve aynı büyüklükte olması gerekir.Yine sonuçta ufak bir yerden giriş yapıldıgı için damla protezin kullanılması imkansızdır,çünkü damla protezin alt dolgun tarafının orta kısmı ile açılan cebin orta kısmının çok iyi ayarlayıp koyulması gerekirki şekil olarak düz dursun.Bu yöntemle bunun ayarlanmasıda imkansızdır dogal olarak..Ayrıca koltukaltı kesisi ile yapılan ameliyatlarda içi sonradan doldurulan sıvı silikonlar tercih edilir,yada küçük protez kullanılır.Açılan o kesiden cebe kadar büyük bir protezi geçirmek imkansızdır vede mecburen kas altı yöntemi tercih edilir ;) Ben bildigim bilgileri aktardım tabi,en iyi bilgiyi doktrun izah edecektir zaten ama doktorunla iyice konuşmanı öneririm.Bu yazımı okuduktan sonra eminim biraz daha bilinçli gideceksin,herşeyi iyice konuş tatlım.Ameliyat sonrası yaşayabilecegin risklerden biri olursa ne yapabilecegini sor,hem maddi olarak hemde manevi olarak.Ne demek istedigimi anlatabilmişimdir umarım.Bu arada doktorunu merak ettim,yazarsan sevinirim..Sevgiler...

Canım benim korkma lütfenn..Anesteziden önce yani odanda sana sakinleştirici igne yapılacaktır zaten.O seni oldukça rahatlatacak,güldürecek espiriler bile yaptıracaktır sana.Ameliyathanede narkozdan önce eger kendinde olursan doktorunu beklemek istedigini söyle mutlaka.Doktorunu görmeden narkoz almak istemedigini söyle.Anesteziden önce doktorunla konuşmak,hatta ellerini tutup kafandaki tedirginligi,beklentini bir kez daha söylemek,hatta hatta birkaç damla gözyaşı akıtarak o tatlı uykuya dalmak harika gelecek ve ilerde hatırlayacagın çok güzel bir anı kalacaktır :34: Uyandıgın zaman herşey bitmiş olacak,ellerini gögüslerine götürmeye çalışacaksın veeee..O müthiş çıkıntıyı hissedeceksin,inanamayacaksın..İşte o zamanda mutluluktan iki damla gözyaşın süzülecek gözlerinden..Huzurla uyuyacaksın,ellerin gögüslerinde...:31: Allahım o günlerim aklıma geldide,ne güzel mutluluktu.Pozitif düşün,yazın yaşayacagın o mutlulugu,özgüveni düşün..Bikinileri düşünn...:52: Ay çok duygusalım sanırım..:ssz: Fıstıgımm,senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kadın var.Bunlar tatlı heyecanlar,korkular :54: Çok güzel derin bir uyku,o kadar güzelkii...öpüyorum bebegim seni,korkma,korkacak hiçbir şey yok...:16:

ne güzel anlatmışssın :))))

canlar merhabalar,
Bir sorum olacaktı.Devlet hastanesinde çalışan doktorların bazıları ameliyatlarını özel hastanede yapıyorlar ya,bu onların insiyatifinde bir şey mi? Yani doktorla görüşüp çalıştığı devlet hastanesinde amelıyat olmak istediğimizi söyleyince evet cevabı alabilir miyiz acabaa :8:

canlar merhabalar,
Bir sorum olacaktı.Devlet hastanesinde çalışan doktorların bazıları ameliyatlarını özel hastanede yapıyorlar ya,bu onların insiyatifinde bir şey mi? Yani doktorla görüşüp çalıştığı devlet hastanesinde amelıyat olmak istediğimizi söyleyince evet cevabı alabilir miyiz acabaa :8:

mrb cnm.tabikide onların insiyatifinde benim bildiğim bu.aksini bilen varsa yazsın arkadaşlar.özelde yapmak işlerine gelir bence:ssz:

kızlar memelerıme elledıgımde hala alt kısımlardan sılıkonumu hısedıyorum bunu ne zaman tamamen hısetmem 2 ay oldu hala alt kısımlar sert yumusacık degıl üstte sorun yokk da.. banada damla sılıkon ve kas altı takıldı...

Canım Alexus arkadaşımızında dedigi gibi herkese göre kendi doktoru mükemmeldir.Bu şekilde araştırma yaparsan pek verim alamazsın.Bana sorarsan ben kendi doktorumu en iyi derim ama başka arkadaşta kendi doktorunu diyecektir dogal olarak..Öncelikle şehir olarak net bir yer belirlemelisin,ikinci olarak fiyat konusunda belirli bir bütçen vardır,o bütçeye göre doktor seçersinki bu fiyatlar degişiklik gösterir..Ameliyatın yapıldıgı hastanenin lüksü,protezin markası şekli,doktorun kendine aldıgı ücret fiyatları degiştirir :34: Bu forumda 2.500 ytl yede ameliyat olan var,8000 ytl ye de ameliyat olan var.Fiyatın yükselmesi mükemmel bir sonucun çıkacagına garanti vermez bilgin olsun :34: Burada çok az bir parayla çok başarılı sonuçların alındıgınıda gördük biz..Dedigim gibi bu şekilde seçenekleri eleyerek araştırma yaparsan daha iyi bilgilere ulaşırsın,bizlerde daha net yardımcı olabiliriz tatlım..:29:

cvb için teşekkür ederim peki bu protezlerin en iyi markası ne olabilir ben istanbulda olmak istiyorum naci beyden fiyat aldım 8.500 - 9.000 arası dediler bana fazla geldi aslında ama daha güzel olabilir die düşündüm ama dediğin gibi belli olmaz 2.000 derler ama çok yi olur. benim bütçem 6.000 lira ya çıkabilirim ama bilmiyorum kafam karıştı öncesi sonrası falanda göremiyorum herzamanda istanbul gidemem görüşmeye bazı doktorların yaptığı işleri görmek istiyorum anlayacağın elde var sıfır kışın olmak istiyorum o zamana kadar bulmam gerekio tekrar teşekkür ederim

kızlar memelerıme elledıgımde hala alt kısımlardan sılıkonumu hısedıyorum bunu ne zaman tamamen hısetmem 2 ay oldu hala alt kısımlar sert yumusacık degıl üstte sorun yokk da.. banada damla sılıkon ve kas altı takıldı...[/QU

doktoruna sordun mu belki normaldir ya damla doğal duruo dimi bende yaptırıcam ama yuvarlak düşünüyorum geçmiş olsun cnm

mrb cnm.tabikide onların insiyatifinde benim bildiğim bu.aksini bilen varsa yazsın arkadaşlar.özelde yapmak işlerine gelir bence:ssz:

Evet islerine gelir ozelde yapmak :50: ama Benim malesef o kadar maddi durumum yok bu nedenle doktorla gorusup devlet hastanesinde olmak icin gorusmem lazim :43:

Evet islerine gelir ozelde yapmak :50: ama Benim malesef o kadar maddi durumum yok bu nedenle doktorla gorusup devlet hastanesinde olmak icin gorusmem lazim :43:

bencede konuş cnm benim dr devlette ben orda olcam aksini düşünseydm yada bütcem olsaydı zaten özele giderdim dimi ama:49:

Back