N
niye bu kadar korkuyorlar büyükten anlamıyorum keşke daha çok araştırsaydım ne istbeBen protez büyüklüğünü dr a bıraktım ama keşke bırakmasaydım diyorum şimdi çünkü şişler inince küçüldü ilk halini beğenmiştim hatta drumu burdan tavsiye etmiştim ama 1.ayın sonunda istediğim gibi olmamış diyorum benim boyum 173cm 55 kiloyum üst bedrnim basenlerime göre ince ama sonuçtan memnun musun dersen evet diyemem 350 cc hatta 375 bile isterdim sçıkçası 325 küçük bence ama yapacsk bişey yok 1ay önce bu kadarda yoktu bunada şükür diyecrz napaliım
ecenazzli senin resimlerine baktım benimkilerde 325 cc bir ay oldu bana benim üst bedenim sana göre daha ince ondanmı bilmiyorum benim göğüslerim sana göre biraz daha dolgun ama tam istediğim gibi değil keşke protez seçimini dra bırakmasaydım ben dekoltesi daha dogun ve çatal istiyodum üst tarafları çok dolgun değil ve arasında bir parmak boşluk var 350 hatta 375 bile isterdim doğal olsun belli olmasın dedim ama yaptırdığımadadeğsin istemiştim ilk günler iyiydi beğenmiştim ama şişi indikçe istefiğim gibi olmadı burdan yaptıracaklara tavsiyem kesinlikl 350 den az olmamalı çünkü maddi olarak zaten çok para bide o ağrıları boşuna çekmiş olmayın şimdi ameliyata girsem 375 yaptırırım kesinlikle bide görüştüğüm ilk dra güvenip hemen yaptırdım başka dra gitmedim hata ettim[/QUOTE