Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degilmi yuzune bisi solemese bile mesele tv izlerken direk goguslerde gozleri ben iki cocuk yaptim gram buyumedi yillardir etmedigim dua yapmadigim masaj kalmamisti ama sukur silikonda buldum careyi simdi biraz zamani var daha guzl ve yumusak oolmalari icin bekliyoz bakalim allahim olmak isteyen herkese nasip nasip etsin buyuk eksiklik kadindaEvet evlenince kocalar küçük göğsün eksikliğini yaşatıyorlar. Ben de çocuk biraz daha büyüsün ikinciyi yapıp yapmayacağımıza göre karar vereceğim.
bnde ankdayım atilla kurtaya oldum ondan önce hacettepede bi asistanla görşmüştüm ama begenmedm pek içime sinmedi hemen olayım cok arastrmaym demiştim ama 3. görüştüğüm doktorda içime sindi iişte ancaAnladim peki nerde oldun sonra bi sir veriyim mi ben hic arastirmadan hic sormadan internette sadece hacettepe ii dediler ciktim gittim ve 2 gunde ameliyat oldum ama sukurler olsun ki guzel oldu ama arastirsaydim olamazdim korkardim
Mekan farkketmez :) sonuc seni mutlu ettiyse sorun yok. Ne kadsr oldu olalibnde ankdayım atilla kurtaya oldum ondan önce hacettepede bi asistanla görşmüştüm ama begenmedm pek içime sinmedi hemen olayım cok arastrmaym demiştim ama 3. görüştüğüm doktorda içime sindi iişte anca![]()
Oncelikle tebrik ederim ameliyat olmak icin bence okullari bekleme simdiden yaptir okul zmanina iiles cunku uzun bir surec seni bekliyo bu yuzden esin bakarsa cok rahat edersin bende maddi imkansizlik cekiyordum esim kredi cekti ve asistana oldum docente verecek kadar yoktu cunku ama simdi cok mutluyum yenide. Dogmus gibiyim allah herkese nasip etsinMerhabalar yaklasikk 6 senedir ameliyat olmak istiyorum biraz korku biraz esimin istememesi birazda maddi olanaksizlik derken bugune geldim.sirf bu site sayesinde ameliyat olmaya karar verdim.o kadar cok sayfa okudum ki dr.umu bile burda yazilanlar sayesinde buldum☺o kadar heyecanliyin ki su anda okullar tatil olmasa bugun bile olabilirim aml.ama iki kizim var ve okullarin acilmasini beklemek zorundayim.sunu belirtmeliyim ki eger bi kadin bu konuda eksiklik duyuyorsa hic gecmiyor ve hep bi eksiklik hissediyor.esim istemiyordu ister izin ver istersen verme ben bu ameliyata olacagim dedim kararli oldugumu gorunce de peki ben bakarim sana dedi.☺☺☺simdi eylulun gelmesini iple cekiyorumSitede yasadiklarini aktaran herkese son suz tesekkurler onlar olmasaydii daha coookk beklerdimmmm
Daha. Ok erken canim benim o gecer sonra baska sikintilar olur onlarda gecer yani yercekimi kuvvveti memislerinj ne zaman assagiya cekmek isterse yavas yavas o dolgunluklar gider sabir birzcikarkadaslar benim bugun 13.gunum goguslerimin ust taraflari dolu dolu kurek kemigime dayanan bir doluluk var bu ne kadar surede gecicek
Oncelikle tebrik ederim ameliyat olmak icin bence okullari bekleme simdiden yaptir okul zmanina iiles cunku uzun bir surec seni bekliyo bu yuzden esin bakarsa cok rahat edersin bende maddi imkansizlik cekiyordum esim kredi cekti ve asistana oldum docente verecek kadar yoktu cunku ama simdi cok mutluyum yenide. Dogmus gibiyim allah herkese nasip etsin
Oncelikle tebrik ederim ameliyat olmak icin bence okullari bekleme simdiden yaptir okul zmanina iiles cunku uzun bir surec seni bekliyo bu yuzden esin bakarsa cok rahat edersin bende maddi imkansizlik cekiyordum esim kredi cekti ve asistana oldum docente verecek kadar yoktu cunku ama simdi cok mutluyum yenide. Dogmus gibiyim allah herkese nasip etsin
Merhaba hacethacetde ne kadara ameliyat olsunuz. Araştırmadan iyi cesaret etmişsin canım sonuçtan memnun olmana sevindimAnladim peki nerde oldun sonra bi sir veriyim mi ben hic arastirmadan hic sormadan internette sadece hacettepe ii dediler ciktim gittim ve 2 gunde ameliyat oldum ama sukurler olsun ki guzel oldu ama arastirsaydim olamazdim korkardim
Nereden baksan 1 ay is yapamaya aksin canim bbide okula git gel seni. Icin zor olur ha su var elki yaz ayi kotu gecebilir ama daha rahat olursun benim ddusuncemi soyluyorum ama sen bilirsin en azindan kurban bayramina fistik gibi hazir olursun...Cook tesekkur ederim aslina bakarsaniz hemen olmak istiyorum ama cocuklar okuldayken daha iyi dinlenirim diye dusundum...ne kadar zamanda iyilesirim gunluk islerimi yapabilecek kadar en azindan
Nereden baksan 1 ay is yapamaya aksin canim bbide okula git gel seni. Icin zor olur ha su var elki yaz ayi kotu gecebilir ama daha rahat olursun benim ddusuncemi soyluyorum ama sen bilirsin en azindan kurban bayramina fistik gibi hazir olursun...
Canım benimkiler de hemen hemen aynı yaşta ... Ufaklık hep aksiyon ve atraksiyon istiyorIki kizim var 4 ve 8 yasinda buyuk zorlamaz ama yaz donemi kucukle sikintili olur sanki.okulllari sabah 8 aksam 5 esim halledecek goturup getirme isinide 1 ay uzun bi sure ama yaaa oyle de korkuyorum ki ameliyattan ama vazgecmeyecegim ☺
merhaba canim bende yarin bir ay olacak ameliyatim suana kadar kendi kendimi idare ettim kucuk cocugum yok bence 4 yasindaki kizinla yalniz kalmaman ilk zamanlarda iyi olur buyuk kizin evin icinde olursa wn azindan kardesinin ufak tefek islerini halledebilir senin icin bence okul acilmadan olsan daha mantikliIki kizim var 4 ve 8 yasinda buyuk zorlamaz ama yaz donemi kucukle sikintili olur sanki.okulllari sabah 8 aksam 5 esim halledecek goturup getirme isinide 1 ay uzun bi sure ama yaaa oyle de korkuyorum ki ameliyattan ama vazgecmeyecegim ☺
merhaba canim bende yarin bir ay olacak ameliyatim suana kadar kendi kendimi idare ettim kucuk cocugum yok bence 4 yasindaki kizinla yalniz kalmaman ilk zamanlarda iyi olur buyuk kizin evin icinde olursa wn azindan kardesinin ufak tefek islerini halledebilir senin icin bence okul acilmadan olsan daha mantikli
Canım benimkiler de hemen hemen aynı yaşta ... Ufaklık hep aksiyon ve atraksiyon istiyoryazın idare edicez bakalım , eşimden bana fayda yok . Annem ve babam 1 hafta bakçak çocuklara. Sonra hallederim inşallah.
Canım benimkiler de hemen hemen aynı yaşta ... Ufaklık hep aksiyon ve atraksiyon istiyoryazın idare edicez bakalım , eşimden bana fayda yok . Annem ve babam 1 hafta bakçak çocuklara. Sonra hallederim inşallah.
Tsk ederim canim darisi isteyen herkesin basina ameliyat sureci kesinlikle sabir evet dolgulu sutyen arama derdi bitcek artik bende kimseye soylemedim ankarada oldum ailemin yanina bile gidemedim birde yurt disindan gidince uzuntu vermedi deyil insallah bunlara deyerSana da gecmis olsun canim ve hayirli olsun..darisi bana artikkk yaaa biktim artik kat kat dolgulu camasirlardan.insaallah en yakin zamanda bende ameliyat surecimi yazabilirim buraya