• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sen şanslı olanlardansın canım benim:. Orada baş asistan bir arkadaşım uyarmıştı beni. Çünkü o da o şekilde çalışıyordu kendinden biliyordu.. Bizim ameliyathanemiz bile yok diyordu.. Senin adına çok sevindim. Ama benim zaten sorunlu bir ameliyat olacak bir mememin içindeki koca kemikten dolayı. Protezin yerleşimi baya önemli bu yüzden .. Kas zarı altı teknikte çok zor bir teknik , o zarı kastan Ayırmak ve protezi uygun yere yerleştirmek.. Benim cesaret edememin nedenleri var yani. benim ayrıca şansım yoktur hiç kasnak muhabbetini yaparım hep :KK70: gökten kasnak yağsa başıma geçmez .. O yüzden riske atamadım :KK66:
Anlaadim canim o zaman kesinlikle profezor xusunmelisin mazallah acgire hava dolma riskin cok yuksek o yuzden cok dusunmelisin bende hayatimda pek sansli sayilmam boktan bir yasadim ama bu konuda ilk defa sanli oldum ama yine iki kez ameliyat oldum ve cok zorlandim dogrudur ama asistanlarin ameliyHanesi yok degilde sira beklemek zorundalat once prkfesorlerin hastalarini aliyolar en zon asistanlarin ki birde hacettepe de oyle ameliyathane sikintisi yok bu ameliyatlar ucretli oldugu icin asistanlara ameliyathane dusuyo cunku trafik yaralama kazalarindaki hastalari asistanlar yaptigi icin ameliyat hane sikinti degil belkide sadece hacettepeye ozelxir onuda bilmiyorum

Kuzucum onden ilili dugmeli seyler giyiykrsun koltuk altin kaldirdigin zaman memen buyudugu icin bide dikisler olcak zor klher kiyafeti kendin giyemezsin oncelikle onden ilikli gecelik bady gomlek falan al dokun oldugunu anlaman nasil olur benim ki dumduzdu sadece gogus ucum vardi dusun erkek memesi gibi dokusu olanin gogsu oluyo yani kimseye solememen icin soyle solim seni ilk bir hafta yatiracak kaldiracak birisi olmasi lazim tek basina cok zorlanirsin. Bu sekilde
cnm kas altı mı oldun sen ? kas zarı altında bu kadar ağrı olmuyormuş. zaten birini bulmadan yapamayacağımı anladım bu kadar açıklamadan sonra :KK43: kimseye söyleyemeceğim için kendim hallederim sanmıştım :KK14:

:KK74:
Canım artık GERI SAYIM BAŞLASINNNNNNNNNNNNNN..... Dr. Volkan Tayfur . Dual plan...yuvarlak olabilir , damla da olabilir. Çünkü , memem hiç yok, göğüs Kasım da yeteri kadar iyiyse( yuvarlağı saklayacak kadar) o zaman yuvarlak takacak, eliyle baktı yuvarlağa damla görüntüsü verebilecek kadar iyi görünüyor dedi. Ama ameliyat sırasında göğüs Kasımın zayıf olduğunu görürse damla takacak. Cc ye kendisi karar verecek. Koltukaltı kesisi olacak zaten. Bi de damla dönüyormuş dedim, Dr um da açılan cep büyük olursa dönebilir dedi. Ama ben MİLİMETRİK cep açarım dedi. Diyelim damla taktık ve döndü, ki bu mümkün değil dedi.senden 1 lira bile ücret almam düzeltirim dedi.fiyat 10000 lira, Ankara 100. Yıl hastanesi. Tarih 22. Temmuz. :KK19::KK71:Bu arada ofisinde meme ve burun yaptırmış 2 bayan vardı. Onlarınki de çok güzeldi. Allah yardımcımız olsun. Şimdi ev kalabalık, akşama yine yazarım canlarım .
Canım birikmiş biraz forum akşam uğrayamadım.ama zaten haberini almıştım ;) hayırlı olsun tatlım artık hep beraber sayacagız inşallah cok cok güzel olur ayy gelsem mi ne 22 sinde :KK48:
ameliyat tarihi alışına özel viyana flarmoni orkestrasına start verdim stressiz sakin geçirmen için sana özel çalıcaklar. relax relax kapat bakim gözlerini :KK68:

Dr rippling degil dedi ice ittirerek masaj yapiyordun ondan dedi iste farkli bi hareket gosterdi 15 gunde oldy nerdeyse ama duzelmedi sole bisi var sag gogsumde sorun yok ve onde protez bingil bingil oynuyor hareket ediyor sol sorunlu gogsum daha oyle degil tam yerlesmedi hareket etmiyor daha bende bekliyorum bu arada gosterdigi gibi yapinca gerkecten geciyor ama sora bakiyorum yine elime geliyor pifff iste bu hafta tekrar kontrolede gitcem bakalim ne dicek
Cnm rippling ne oluyo nasil bi sey ?

Kızlar birsey soracagim. Aranizda silikon taktirdiktan sonra emziren var mi? Bir de sekil olarak bozuluyor mu ve tekrar ameliyat olmak gerekir mi dogurduktan sonra acaba?

Canim valla esim kiziyo foto yuklememe gayet guzel yaptilar valla ben memnunum ipek hanimi tercih edebilirsin dicle hanim var onun yaninda kendini cok daha rahat hissedersin bizim gibi genc yapiver ediver. BAkiver gibi konusuyo. Ameliyat sonrasi ilgide super eger paran varsa docent leri de tercih edebilirisin emre beyde var super biri o belirledi kac cc oldugunu seklini falan sana uygununu buluyo.
hmm saol cnm ben amlyt oldum da hacettepede olcktım snra vazgectm guvenemedm o yuzden merak etmiştim:)

cnm korkmaya başladım şimdi :KK43: tüm konuyu baştan sona okudum . üçüncü günününde çıkıp gezen varmış . ben de ondan cesaret aldım . ama şimdi nasıl yaparım :KK42:ben çalışıyorum . en fazla 15 20 gün işe gitmeyebilirim sonra ? :cry:
bir de kollarını hiç mi kaldıramıyorsun bir buçuk ay? ihtiyaçlarını nasıl giderdin ?
bnde 3. gün arabayla cıkmıtım avm ye gtmiştim gtmekde skıntı olmuyor sadece sırt agrısı oluyor ve halsiz oluosun

bnmde ele gelio öle dısardan belli olmasada bi sıkıntı olmaz dedi doktor ama bilemiorum
Evt cnm disardan belli olmuyor dr rippling degil dedi ole olsa net belli olur dedi ama bakalim zamana biraktim sende benden once oldun azalma.duzelme olursa bilgi ver nolur umut ol bana ;)

hmm saol cnm ben amlyt oldum da hacettepede olcktım snra vazgectm guvenemedm o yuzden merak etmiştim:)
Anladim peki nerde oldun sonra bi sir veriyim mi ben hic arastirmadan hic sormadan internette sadece hacettepe ii dediler ciktim gittim ve 2 gunde ameliyat oldum ama sukurler olsun ki guzel oldu ama arastirsaydim olamazdim korkardim

stigmata1234eyes önceliğim bayan olmasıydı aslında nişanlım erkekte olmamı istemiyor aslında yaptırmamı istemiyor ama beni anlamasını zaten beklemiyorum o ne anlarr :)) yine de teşekkür ederim canım bakarım bi :)
Ister o ister zamanla evlenince mutlaka belli eder sana merak etme dunya guzeli de olsan bi saat sonra eksikligi hissettiriyolar .

Back