• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

zaten insan yaptırınca devamı geliyo sanki şimdi epilasyon yaptırcam sonrada hafif dudagıma slikon yaptırmak istiyorum

bence de devamı geliyor çünkü ben daha yaptırmadım ama kendimi bu fikre çok alıştırdığım için acaba başka şeyler de yaptırsam diye bakınıyorum. :KK70: bilgisayar başından kolay geliyor tabii

cnm ben bayan olsun diye araştırtım aylin hanımı buldum . burdan ona yaptıran memnun olan varmış . inş ben de memnun kalırım . yalnız çok istiyor :KK43:
Bende hep bayan istiyodum ama dr sadece kendisi girmiyoki dru asiste eden ameliyathana personeli var ekipte anestezi uzmanı var sağlık memuru var personeli var onları düşününce sadece drla bitmiyo iş bide denizinde dediği gibi kaç tane meme görmüşlerdir adamlar herhangi bir organ gibi geliyodur onlara

Bende hep bayan istiyodum ama dr sadece kendisi girmiyoki dru asiste eden ameliyathana personeli var ekipte anestezi uzmanı var sağlık memuru var personeli var onları düşününce sadece drla bitmiyo iş bide denizinde dediği gibi kaç tane meme görmüşlerdir adamlar herhangi bir organ gibi geliyodur onlara

aylin bilgin karabulut un ekibi tamamen kadından oluşuyor canım düşünürsen. ben de bu yüzden onunla görüşmüştüm

Arkadaşlar bugün high profille ilgili Dr um bişey dedi. Sizle de paylaşiiim: benim meme dokum sıfır, göğüs Kasım da yeteri kadar kalın değil. Bu yüzden high profil önermedi bana. Çünkü ileride tekrar doğum yaparsan, high profil süt bezlerini biraz sıkıştırır bu yüzden çok düşük bi ihtimal de olsa emzirme de sıkıntı olabilir dedi. Ama bu benim durumum için geçerli. Tüm high profiller için değil . Yani benim gibi sıfır dokulu ve özellikle vurguluyorum, göğüs kasları zayıf-ince olanlar bunu da düşünsün.çoook düşük bi ihtimalmiş ama yine de bilelim.

:KK74:
Canım artık GERI SAYIM BAŞLASINNNNNNNNNNNNNN..... Dr. Volkan Tayfur . Dual plan...yuvarlak olabilir , damla da olabilir. Çünkü , memem hiç yok, göğüs Kasım da yeteri kadar iyiyse( yuvarlağı saklayacak kadar) o zaman yuvarlak takacak, eliyle baktı yuvarlağa damla görüntüsü verebilecek kadar iyi görünüyor dedi. Ama ameliyat sırasında göğüs Kasımın zayıf olduğunu görürse damla takacak. Cc ye kendisi karar verecek. Koltukaltı kesisi olacak zaten. Bi de damla dönüyormuş dedim, Dr um da açılan cep büyük olursa dönebilir dedi. Ama ben MİLİMETRİK cep açarım dedi. Diyelim damla taktık ve döndü, ki bu mümkün değil dedi.senden 1 lira bile ücret almam düzeltirim dedi.fiyat 10000 lira, Ankara 100. Yıl hastanesi. Tarih 22. Temmuz. :KK19::KK71:Bu arada ofisinde meme ve burun yaptırmış 2 bayan vardı. Onlarınki de çok güzeldi. Allah yardımcımız olsun. Şimdi ev kalabalık, akşama yine yazarım canlarım .
Gozun aydinnn insallah forumun fenomenlerinden olcak kadr guzel memislerin olur ne memisi yaa memelerin olur gonlune gorr olurrr sorunsuz olur :21::KK28::KK39::KK9:

Gozun aydinnn insallah forumun fenomenlerinden olcak kadr guzel memislerin olur ne memisi yaa memelerin olur gonlune gorr olurrr sorunsuz olur :21::KK28::KK39::KK9:
Canım inşallah yaaaaa;) çok korkuyorum ama , Dr bey çok güven verdi sağolsun. Allah yardımcımız olsun. Bu arada, rippling diyordun? Ne dedi Dr un?

Canım inşallah yaaaaa:KK66: çok korkuyorum ama , Dr bey çok güven verdi sağolsun. Allah yardımcımız olsun. Bu arada, rippling diyordun? Ne dedi Dr un?
Dr rippling degil dedi ice ittirerek masaj yapiyordun ondan dedi iste farkli bi hareket gosterdi 15 gunde oldy nerdeyse ama duzelmedi sole bisi var sag gogsumde sorun yok ve onde protez bingil bingil oynuyor hareket ediyor sol sorunlu gogsum daha oyle degil tam yerlesmedi hareket etmiyor daha bende bekliyorum bu arada gosterdigi gibi yapinca gerkecten geciyor ama sora bakiyorum yine elime geliyor pifff iste bu hafta tekrar kontrolede gitcem bakalim ne dicek

Dr rippling degil dedi ice ittirerek masaj yapiyordun ondan dedi iste farkli bi hareket gosterdi 15 gunde oldy nerdeyse ama duzelmedi sole bisi var sag gogsumde sorun yok ve onde protez bingil bingil oynuyor hareket ediyor sol sorunlu gogsum daha oyle degil tam yerlesmedi hareket etmiyor daha bende bekliyorum bu arada gosterdigi gibi yapinca gerkecten geciyor ama sora bakiyorum yine elime geliyor pifff iste bu hafta tekrar kontrolede gitcem bakalim ne dicek
Canım, masaja devam. Bi de çok ilgilenme bi süre, inceleme memelerini. Dr değil dediyse tamam sıkıntı yok. Zamanla düzelecekler ;) şekli çok güzel oldu .:nazar:

:rolleyes:
Canım benimkiler fenomen olamaz , çünkü sıfır doku, ayrık uçlar( konik göğüs kafesi nedeniyle ayrık oluyormuş ) ... Amaaaaaan , SIKINTISIZ bi ameliyat ve sonrasında da rahat bi süreçle MEMEM olsun sadece. Bi ucu Iğdır'a bi ucu İzmir e baksın isterse umurumda değil :KK48::KK70:

:KK76:
:rolleyes:
Canım benimkiler fenomen olamaz , çünkü sıfır doku, ayrık uçlar( konik göğüs kafesi nedeniyle ayrık oluyormuş ) ... Amaaaaaan , SIKINTISIZ bi ameliyat ve sonrasında da rahat bi süreçle MEMEM olsun sadece. Bi ucu Iğdır'a bi ucu İzmir e baksın isterse umurumda değil :KK48::KK70:
Insallah gonlnce olsun hersey ama tabiki razi oldugundan daha guzel olacaklar

Aslında bayan erkek diye birşey yok ya oraya girerken gögsümü göstericem düşüncesiyle girmeyeceksin sonuçta adamlar kaç yüz tane gögüs görmüşlerdir malum bizim gögüslerde güzel değilki :KK70: ne kadar istiyorr ?
bunu çok düşündüm :KK70:ama napim yenemiyorum erkek olursa zaten burda adanada hem çok daha ucuza hem de iyi yapacak doktor var . sırf bayan diye aylin hanımı istiyorum .

cnm aylin hanımın hep bayan

cnm kıyaftelerini de mi kendin giyemiyorsun ? yani bu ağrı nasıl bir ağrı ? yaptırdığımı kimseye söylemicem çünkü :oops:hani idare edebilir miyim acaba o_O bir de dokumuz var mı nasıl anlarız? alt üst arasındaki ölçü farkı ne kadar olmalı bunun için ? :KK1:
Kuzucum onden ilili dugmeli seyler giyiykrsun koltuk altin kaldirdigin zaman memen buyudugu icin bide dikisler olcak zor klher kiyafeti kendin giyemezsin oncelikle onden ilikli gecelik bady gomlek falan al dokun oldugunu anlaman nasil olur benim ki dumduzdu sadece gogus ucum vardi dusun erkek memesi gibi dokusu olanin gogsu oluyo yani kimseye solememen icin soyle solim seni ilk bir hafta yatiracak kaldiracak birisi olmasi lazim tek basina cok zorlanirsin. Bu sekilde

Kas alti nin cok agrili oldugunu soluyosunuz kas ustunun agrisiz oldugunu soluyosunuz bende dual plan in ikisi arasi bi agri die dusunuorum:rolleyes: bizimde kafa karisti kimi si cok zorlanio kimi si kolay atlatio demekki
Nereden o fikre kapildik soyle anlatayim dual planda kaslarin zarar gormuyo daha cabuk iyilssiyosun kas alti ise gogsunun ust tarafindaki koltuk altina dogru olan kismindaki kasin yarisini kesiyolar ve silikonu oraya monte ediyolar bu nedenle kolunun hareket etmesiyle agri sanci basliyor bidd gerginlik baski eklenince agri sanci 2 kat oluyo

Back