yani mutlaka birine ihtiyacım olucaksen yaptırmış mıydın cnm yoksa sen de karar aşamasında mısın ? yaptırdıysan tuvalette de mi birileri sana yardımcı oldu ? kaç gün boyunca ?
Hadi hayırlısı cnm senin adına çok sevindim uzun zamandır araştırdıgına degecek inşallah :))
Canım artık GERI SAYIM BAŞLASINNNNNNNNNNNNNN..... Dr. Volkan Tayfur . Dual plan...yuvarlak olabilir , damla da olabilir. Çünkü , memem hiç yok, göğüs Kasım da yeteri kadar iyiyse( yuvarlağı saklayacak kadar) o zaman yuvarlak takacak, eliyle baktı yuvarlağa damla görüntüsü verebilecek kadar iyi görünüyor dedi. Ama ameliyat sırasında göğüs Kasımın zayıf olduğunu görürse damla takacak. Cc ye kendisi karar verecek. Koltukaltı kesisi olacak zaten. Bi de damla dönüyormuş dedim, Dr um da açılan cep büyük olursa dönebilir dedi. Ama ben MİLİMETRİK cep açarım dedi. Diyelim damla taktık ve döndü, ki bu mümkün değil dedi.senden 1 lira bile ücret almam düzeltirim dedi.fiyat 10000 lira, Ankara 100. Yıl hastanesi. Tarih 22. Temmuz.Bu arada ofisinde meme ve burun yaptırmış 2 bayan vardı. Onlarınki de çok güzeldi. Allah yardımcımız olsun. Şimdi ev kalabalık, akşama yine yazarım canlarım .
Canım artık GERI SAYIM BAŞLASINNNNNNNNNNNNNN..... Dr. Volkan Tayfur . Dual plan...yuvarlak olabilir , damla da olabilir. Çünkü , memem hiç yok, göğüs Kasım da yeteri kadar iyiyse( yuvarlağı saklayacak kadar) o zaman yuvarlak takacak, eliyle baktı yuvarlağa damla görüntüsü verebilecek kadar iyi görünüyor dedi. Ama ameliyat sırasında göğüs Kasımın zayıf olduğunu görürse damla takacak. Cc ye kendisi karar verecek. Koltukaltı kesisi olacak zaten. Bi de damla dönüyormuş dedim, Dr um da açılan cep büyük olursa dönebilir dedi. Ama ben MİLİMETRİK cep açarım dedi. Diyelim damla taktık ve döndü, ki bu mümkün değil dedi.senden 1 lira bile ücret almam düzeltirim dedi.fiyat 10000 lira, Ankara 100. Yıl hastanesi. Tarih 22. Temmuz.Bu arada ofisinde meme ve burun yaptırmış 2 bayan vardı. Onlarınki de çok güzeldi. Allah yardımcımız olsun. Şimdi ev kalabalık, akşama yine yazarım canlarım .
bak onu hiç bilmiyorum . internetten biraz araştırmam lazım . sen görüştün mü ?
Hayırlı,uğurlu,çooook güzel olsun inşallahh
Evet ilki güzeldi ama şimdikiyle karşılaştırılamaz bile :) cok tşk ederim seninde En kısa sürede olmanındilerim bekliyoruz şuan en cok beklediğim kişilerden birideAllahım nazarlardan korusun vallahi değmeyecek gibi de değil bu sefer çok başarılı olmuş.. Bende yüksek profilleri beğeniyorum nedense yayvan basık istemiyorum. Gerçi senin ilk hali bile öyle değildi ama ikisinin arasındaki fark çok bariz.. Aynanın karşısından ayrılmazdım bende olsam ilk fırsatta olmayı istiyorum zaten hiç uzatmak gibi bir niyetim yok ankaraya gittiğimde iki dr la görüşücem. Birini nişanlım ayarladı bilmiyorum profmuş özel hastanede biri de oğuz kılıç.. Bir olsam her anını fotoğraflayıp paylaşcam sizinle
cnm eline bir bardak alıp su da mı içemiyorsun ?Canım tuvalete tek gidebiliyorsun zor olsa da ama kesinlikle tek basına yaslandıgın yerden kalkamıyorsun net 3 gün ben tek basıma kalkamadım
denemeye değer o zamanyok ben görüşmedim internette pek hakkında bir şey yok ama çalıştığı yerde 3d görüntüleme varmış yani estetikle nasıl duracağını gösteren bir sistem. onu denemek için bi gitmeyi düşünüyorum
cnm eline bir bardak alıp su da mı içemiyorsun ?
inş benim çok rahat olurum allahım kimse yok bana bakıcakalabiliyordum cnm yemeğimi bile eşim önüme koyuyordu kendim yiyordum tabi kolay olmuyor zorlanıyorsun fakat burada kıpırdayamadıklarını bile okudum kişiden kişiye değişiyor sanırım
İnş cnm sen nerde olcaksın ameliyatinş benim çok rahat olurum allahım kimse yok bana bakıcak
cnm ben bayan olsun diye araştırtım aylin hanımı buldum . burdan ona yaptıran memnun olan varmış . inş ben de memnun kalırım . yalnız çok istiyorİnş cnm sen nerde olcaksın ameliyat
cnm ben bayan olsun diye araştırtım aylin hanımı buldum . burdan ona yaptıran memnun olan varmış . inş ben de memnun kalırım . yalnız çok istiyor
Aslında bayan erkek diye birşey yok ya oraya girerken gögsümü göstericem düşüncesiyle girmeyeceksin sonuçta adamlar kaç yüz tane gögüs görmüşlerdir malum bizim gögüslerde güzel değilkine kadar istiyorr ?
haha doğru cidden hiç güzel değil yavAslında bayan erkek diye birşey yok ya oraya girerken gögsümü göstericem düşüncesiyle girmeyeceksin sonuçta adamlar kaç yüz tane gögüs görmüşlerdir malum bizim gögüslerde güzel değilkine kadar istiyorr ?
9500....
Merhaba ben yeni ameliyat oldum...suan nasilsiniz hic agri varmi hayatiniza eskisi gibi devam ediyormusunuz:)unutuluyor bir ay sonra diyorlar dogrumu bunlarKızlar birşey sorucam ben nisanın 25 inde ameliyat olalı bi ay olcak masaj yapamıyırum vaktim yok çalıştım için bi sıkıntı olurmuki yal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?