- 22 Mart 2015
- 490
- 683
- 53
Senin için çözüm üretmeye çalışalım bence ameliyat olanlar da yaşadıklarını paylaşsın seninle. İstanbulda özel bir hastanedeyse ameliyatın bence 3 gece kal hastanede hem iyileşme sürecin de kısalır.. Ama maddi yönden sana nasıl yansır bilmiyorum canım benim.. Sonra da istanbuldaki tanıdığında kalırsın ve kendini iyi hissettiğin an dönersin adanaya.. Ankarada olsaydın yardımcı olmaya çalışırdım ben sana.. Bu arada aldın mı ameliyat tarihi vs dr un falan belli mi??canım hadi söyledim diyelim . ben adanayım ameliyatı istanbulda olacam . onu nasıl yaparım , ne zorlaştı benim için
Kas altı olursan evet kollarını kaldırmada ve haraket ettirmede sorun yaşarsın. Çünkü kol hareketlerini sağlayan pektoral kasların kesilecek altına protez koyulacak.. Tahmin ettiğğnden daha ağrılı olabilir. Bir hafta kollarını oynatamayabikirsin. Kimi su bile içemiyor bardağı kaldıramıyor pipetle içiyorlar..o kadar yanituvalet işini de mi kendin halledemiyordun ?
cnm çok sağol 3 gün ne kadara mal olur bilmiyorum . doktor belli aylin hanım . tarihi daha belli değil . aslında mantıklı çok pahalı olmasa 3 gün orda kalayım doğru söylüyorsun . aylin hanım da 8000 9000 lerden söz ediyor . sen nerde kime yaptırcaksın ?Senin için çözüm üretmeye çalışalım bence ameliyat olanlar da yaşadıklarını paylaşsın seninle. İstanbulda özel bir hastanedeyse ameliyatın bence 3 gece kal hastanede hem iyileşme sürecin de kısalır.. Ama maddi yönden sana nasıl yansır bilmiyorum canım benim.. Sonra da istanbuldaki tanıdığında kalırsın ve kendini iyi hissettiğin an dönersin adanaya.. Ankarada olsaydın yardımcı olmaya çalışırdım ben sana.. Bu arada aldın mı ameliyat tarihi vs dr un falan belli mi??
ayy iyice tırstım kız dur yüreğime indirmeKas altı olursan evet kollarını kaldırmada ve haraket ettirmede sorun yaşarsın. Çünkü kol hareketlerini sağlayan pektoral kasların kesilecek altına protez koyulacak.. Tahmin ettiğğnden daha ağrılı olabilir. Bir hafta kollarını oynatamayabikirsin. Kimi su bile içemiyor bardağı kaldıramıyor pipetle içiyorlar..
Canım istanbul biraz pahalıymış .. Ankarada fiyatlar daha uygun. Özelde 5500 den başlıyor.. Benim düşündüğüm yerlerde aşağı yukarı o fiyatlara yapıyor. Hatta devlette olucaktım ben yine 5500 tutuyordu sonra özelde olmaya karar verdim.. Şimdi ankrada değilim gittiğimde 2dr la daha görüşcem.. Ben yeni nişan yaptım. Hem nişan için hemde protez için ayırdığım paralar gitticnm çok sağol 3 gün ne kadara mal olur bilmiyorum . doktor belli aylin hanım . tarihi daha belli değil . aslında mantıklı çok pahalı olmasa 3 gün orda kalayım doğru söylüyorsun . aylin hanım da 8000 9000 lerden söz ediyor . sen nerde kime yaptırcaksın ?
canım yani ilk iki gün indirip kaldıramazsın.zor yani 3 gün hastanede maliyetin ne olur bilmem ama zaten dr lar tek gece bırakıyor hatta sabah ol akşama gidebilirsinde diyebilirler ama tabsiyem kesinlikle 1 gece kesin kalman.diyelim ki 3 gün kaldın ekstra masrafıda ödedin hemşireler başında beklemez ki belirli aralıklarla uğrarlar sadece.o kadar yanituvalet işini de mi kendin halledemiyordun ?
canım ameliyat olduğun tarih uygun olursa bende kalabilirsin ben istanbuldayım leventte :)cnm çok sağol 3 gün ne kadara mal olur bilmiyorum . doktor belli aylin hanım . tarihi daha belli değil . aslında mantıklı çok pahalı olmasa 3 gün orda kalayım doğru söylüyorsun . aylin hanım da 8000 9000 lerden söz ediyor . sen nerde kime yaptırcaksın ?
Bi wc işi zorlar canım ona da pratik bir çözüm buluruz boşver takma hiç kafana .. Gündüz yatmamayı düşünüyorum yarı oturur vaziyette olursak sorun olmaz.. Ben gözümü kararttım artık . Şu para işini denkleştirdim mi tamamdır .. En fazla 1-2 hafta zorlancam sonra füze gibi memelerimle mutlu olucamhep iyi şeyler getir aklına. Ayrıca zorlanırsam bi hasta bakıcı bulucam gündüzleri.. Bana yardımcı olma konusunda.. Sende düşünebilirsin
Ben ankarada olucam. İlk yüksel kankaya ile görüştüm ona ameliyat olmaya karar vermiştim ki bazı problemler çıktı. O devletteydi.. Sonra da devlette olmaktan vazgeçtim çünkü özelde aynı fiyatlar.. Şimdi oğuz kılıçla görüşcem ve bir dr la daha . Onu nişanlım buldu adını bilmiyorum.. Bakalım hangisi içime sinerse ona olurum.. Ankrada değilim şuan ankaraya gittiğimde muayeneye gidicem hemen..canım sen kime ameliyat olmayı düşünüyorsun
İstanbulda baya pahalı meme estetiği.. Bende denizinkini beğendiğim için oğuz kılıç a gidicem zatenben de istanbuldayım ama burda deniz arkadaşımızın sonucunu gördüm çok beğendim haftaya ankara'ya gelip oğuz kılıç a muayene olmayı düşünüyorum :) arkadaşımda kalacağım. fiyat olarak da epey uygun geldi. hemen olup kurtulmak istiyorum çünkü. şu an için nakit olarak 9bin lirayı çat diye veremeyeceğim gibi duruyor.
yani mutlaka birine ihtiyacım olucakcanım yani ilk iki gün indirip kaldıramazsın.zor yani 3 gün hastanede maliyetin ne olur bilmem ama zaten dr lar tek gece bırakıyor hatta sabah ol akşama gidebilirsinde diyebilirler ama tabsiyem kesinlikle 1 gece kesin kalman.diyelim ki 3 gün kaldın ekstra masrafıda ödedin hemşireler başında beklemez ki belirli aralıklarla uğrarlar sadece.
ay cnm çok teşekkür ederim, çok iyisincanım ameliyat olduğun tarih uygun olursa bende kalabilirsin ben istanbuldayım leventte :)
cnm inş tez zamanda halledersin . benim sorunum bayan doktor . o yüzden mecburen aylin hanıma olucam gibiCanım istanbul biraz pahalıymış .. Ankarada fiyatlar daha uygun. Özelde 5500 den başlıyor.. Benim düşündüğüm yerlerde aşağı yukarı o fiyatlara yapıyor. Hatta devlette olucaktım ben yine 5500 tutuyordu sonra özelde olmaya karar verdim.. Şimdi ankrada değilim gittiğimde 2dr la daha görüşcem.. Ben yeni nişan yaptım. Hem nişan için hemde protez için ayırdığım paralar gittio yüzden şimdi aneliyat paramı tamamlyıp olucam hemen..
İstanbulda baya pahalı meme estetiği.. Bende denizinkini beğendiğim için oğuz kılıç a gidicem zatenbende çok beğeniyorum onunkileri .. Ankara bu konuda hem iyi hemde çok uygun fiyatları.. İnşallah bizimde Nanoh inkiler gibi çokk güzel olur
cnm inş tez zamanda halledersin . benim sorunum bayan doktor . o yüzden mecburen aylin hanıma olucam gibi
Canım artık GERI SAYIM BAŞLASINNNNNNNNNNNNNN..... Dr. Volkan Tayfur . Dual plan...yuvarlak olabilir , damla da olabilir. Çünkü , memem hiç yok, göğüs Kasım da yeteri kadar iyiyse( yuvarlağı saklayacak kadar) o zaman yuvarlak takacak, eliyle baktı yuvarlağa damla görüntüsü verebilecek kadar iyi görünüyor dedi. Ama ameliyat sırasında göğüs Kasımın zayıf olduğunu görürse damla takacak. Cc ye kendisi karar verecek. Koltukaltı kesisi olacak zaten. Bi de damla dönüyormuş dedim, Dr um da açılan cep büyük olursa dönebilir dedi. Ama ben MİLİMETRİK cep açarım dedi. Diyelim damla taktık ve döndü, ki bu mümkün değil dedi.senden 1 lira bile ücret almam düzeltirim dedi.fiyat 10000 lira, Ankara 100. Yıl hastanesi. Tarih 22. Temmuz.Canımm sabah girip ilk işim mesajlara bakmak oldu acaba yazındın mı diye. Meraktan ölüyorum senin adına.. Allahım hayırlısıyla bir netleşsin artık.. 4te belli olur da ozamana kadar ben nasıl sabredicem bilmiyorum. Sanki kendim gidiyorum gibi heyecan yaptımbi Nanoh de böyle oldum bir de sende.. Çok heyecanlıyım
bak onu hiç bilmiyorum . internetten biraz araştırmam lazım . sen görüştün mü ?tuba erdoğan demiray hanım var onun ücreti 7 bin civarı onunla hiç görüşme şansın oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?