Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım hadi söyledim diyelim . ben adanayım ameliyatı istanbulda olacam . onu nasıl yaparım , ne zorlaştı benim için
Senin için çözüm üretmeye çalışalım bence ameliyat olanlar da yaşadıklarını paylaşsın seninle. İstanbulda özel bir hastanedeyse ameliyatın bence 3 gece kal hastanede hem iyileşme sürecin de kısalır.. Ama maddi yönden sana nasıl yansır bilmiyorum canım benim.. Sonra da istanbuldaki tanıdığında kalırsın ve kendini iyi hissettiğin an dönersin adanaya.. Ankarada olsaydın yardımcı olmaya çalışırdım ben sana.. Bu arada aldın mı ameliyat tarihi vs dr un falan belli mi??

o kadar yani tuvalet işini de mi kendin halledemiyordun ?
Kas altı olursan evet kollarını kaldırmada ve haraket ettirmede sorun yaşarsın. Çünkü kol hareketlerini sağlayan pektoral kasların kesilecek altına protez koyulacak.. Tahmin ettiğğnden daha ağrılı olabilir. Bir hafta kollarını oynatamayabikirsin. Kimi su bile içemiyor bardağı kaldıramıyor pipetle içiyorlar..

cnm çok sağol 3 gün ne kadara mal olur bilmiyorum . doktor belli aylin hanım . tarihi daha belli değil . aslında mantıklı çok pahalı olmasa 3 gün orda kalayım doğru söylüyorsun . aylin hanım da 8000 9000 lerden söz ediyor . sen nerde kime yaptırcaksın ?

ayy iyice tırstım kız dur yüreğime indirme

Canım istanbul biraz pahalıymış .. Ankarada fiyatlar daha uygun. Özelde 5500 den başlıyor.. Benim düşündüğüm yerlerde aşağı yukarı o fiyatlara yapıyor. Hatta devlette olucaktım ben yine 5500 tutuyordu sonra özelde olmaya karar verdim.. Şimdi ankrada değilim gittiğimde 2dr la daha görüşcem.. Ben yeni nişan yaptım. Hem nişan için hemde protez için ayırdığım paralar gitti o yüzden şimdi aneliyat paramı tamamlyıp olucam hemen..

o kadar yani tuvalet işini de mi kendin halledemiyordun ?
canım yani ilk iki gün indirip kaldıramazsın.zor yani 3 gün hastanede maliyetin ne olur bilmem ama zaten dr lar tek gece bırakıyor hatta sabah ol akşama gidebilirsinde diyebilirler ama tabsiyem kesinlikle 1 gece kesin kalman.diyelim ki 3 gün kaldın ekstra masrafıda ödedin hemşireler başında beklemez ki belirli aralıklarla uğrarlar sadece.

Kızlarr arkadaşın biri konu açmış.. Ankarada taksit yapan dr lar diye.. Bir bilginiz varsa yazarmısınız. 3000 lira peşin verip kalanını taksit yaptırmak istiyor.. Özel hastaneler dr lar varsa yazarsanız kıza da yardımcı olmuş olursunz..

canım ameliyat olduğun tarih uygun olursa bende kalabilirsin ben istanbuldayım leventte :)

canım sen kime ameliyat olmayı düşünüyorsun

canım sen kime ameliyat olmayı düşünüyorsun
Ben ankarada olucam. İlk yüksel kankaya ile görüştüm ona ameliyat olmaya karar vermiştim ki bazı problemler çıktı. O devletteydi.. Sonra da devlette olmaktan vazgeçtim çünkü özelde aynı fiyatlar.. Şimdi oğuz kılıçla görüşcem ve bir dr la daha . Onu nişanlım buldu adını bilmiyorum.. Bakalım hangisi içime sinerse ona olurum.. Ankrada değilim şuan ankaraya gittiğimde muayeneye gidicem hemen..

ben de istanbuldayım ama burda deniz arkadaşımızın sonucunu gördüm çok beğendim haftaya ankara'ya gelip oğuz kılıç a muayene olmayı düşünüyorum :) arkadaşımda kalacağım. fiyat olarak da epey uygun geldi. hemen olup kurtulmak istiyorum çünkü. şu an için nakit olarak 9bin lirayı çat diye veremeyeceğim gibi duruyor.

İstanbulda baya pahalı meme estetiği.. Bende denizinkini beğendiğim için oğuz kılıç a gidicem zaten bende çok beğeniyorum onunkileri .. Ankara bu konuda hem iyi hemde çok uygun fiyatları.. İnşallah bizimde Nanoh inkiler gibi çokk güzel olur

yani mutlaka birine ihtiyacım olucak sen yaptırmış mıydın cnm yoksa sen de karar aşamasında mısın ? yaptırdıysan tuvalette de mi birileri sana yardımcı oldu ? kaç gün boyunca ?

cnm inş tez zamanda halledersin . benim sorunum bayan doktor . o yüzden mecburen aylin hanıma olucam gibi

Teşekkür ederim fıstıgım bnm

Canım artık GERI SAYIM BAŞLASINNNNNNNNNNNNNN..... Dr. Volkan Tayfur . Dual plan...yuvarlak olabilir , damla da olabilir. Çünkü , memem hiç yok, göğüs Kasım da yeteri kadar iyiyse( yuvarlağı saklayacak kadar) o zaman yuvarlak takacak, eliyle baktı yuvarlağa damla görüntüsü verebilecek kadar iyi görünüyor dedi. Ama ameliyat sırasında göğüs Kasımın zayıf olduğunu görürse damla takacak. Cc ye kendisi karar verecek. Koltukaltı kesisi olacak zaten. Bi de damla dönüyormuş dedim, Dr um da açılan cep büyük olursa dönebilir dedi. Ama ben MİLİMETRİK cep açarım dedi. Diyelim damla taktık ve döndü, ki bu mümkün değil dedi.senden 1 lira bile ücret almam düzeltirim dedi.fiyat 10000 lira, Ankara 100. Yıl hastanesi. Tarih 22. Temmuz. Bu arada ofisinde meme ve burun yaptırmış 2 bayan vardı. Onlarınki de çok güzeldi. Allah yardımcımız olsun. Şimdi ev kalabalık, akşama yine yazarım canlarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…