• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

o zaman ertele bence ameliyati gercekten cok zahmetli bir donem gecirdigimiz bugun 10 gun sirt ustu yatmaktan sirtlarim agrilar icinde gogusumdeki sislik ve korse artik nefesimi kesiyor uzanip hicbirsey alamiyorum..bence sen tum sartlarini ayarla o sekilde planla operasyonu.
ama hiç olmaz öyle biri . en azından ağrım olsa da kendi işimi kendim görebileceksem yapcam . yoksa kafam karıştı . hiçbir zaman yaptıramacak mıyım ? o_O

Slm kizlar ben almanyadan ankaraya gelerek ameliyat oldum kas alti ve koltuk alti refakatcim de sadece aksamlari yanimdaydi evet zor bir surec oldu yatip kalkarken yalniz kalkamiyorsun lavaboya giderken zorlaniyorsun bunun icin kiyafet secimi cok onemli cok siki kiyafetlet almayin kol direnci cok az tavsiyem onu dugmeli uzun gomlekler yaninizda bol bol olsun gercekten rahatlama agrilarin azalmasi 2 haftadan sonra oluyor soracak sorulariniz olursa memnuniyetle cevaplarim hepimize sorunsuz bir surec diliyorum

Canım bende tek başıma olucam. Bir tek nişanlım bilecek o da çalışıyor gündüzleri tek kalıcam hiç düşünme valla bana şimdi ol deseler nişanlımı bile istemem tek başıma olur da kalırım bir hafta .. Okadar bıkmışım bu memelerimden :KK42:
benim gibi biri daha var allahtan , sağol cnm desteğin için. ben de bıktım ama baksana yataktan bile biri olmadan kalkamıyorsun diyo kızlar . nasıl olucak böyle ?

Biliyorum canım benim ben eski bhrknn ım bu arada ismimi değiştirdim çok belli oluyor diye :) dediğin gibi ikinci de zaten yer hazırdı ki hıgh koyuldu diye biliyorum seninkine daha yüksek profil,. yine de zorlmamasına sevindim :KK66: valla bir iki hafta ağrıya acıya değecek sonuçları gördük hep burada o yüzden hiç birşeyden korkmuyorum ben artık.. Yeter ki olsun ..
Ay sen miydin o :D bencede herşeye değer bu sonuclar

benim gibi biri daha var allahtan , sağol cnm desteğin için. ben de bıktım ama baksana yataktan bile biri olmadan kalkamıyorsun diyo kızlar . nasıl olucak böyle ?
Bi wc işi zorlar canım ona da pratik bir çözüm buluruz boşver takma hiç kafana .. Gündüz yatmamayı düşünüyorum yarı oturur vaziyette olursak sorun olmaz.. Ben gözümü kararttım artık . Şu para işini denkleştirdim mi tamamdır .. En fazla 1-2 hafta zorlancam sonra füze gibi memelerimle mutlu olucam:KK68: hep iyi şeyler getir aklına. Ayrıca zorlanırsam bi hasta bakıcı bulucam gündüzleri.. Bana yardımcı olma konusunda.. Sende düşünebilirsin ;)

Bi wc işi zorlar canım ona da pratik bir çözüm buluruz boşver takma hiç kafana .. Gündüz yatmamayı düşünüyorum yarı oturur vaziyette olursak sorun olmaz.. Ben gözümü kararttım artık . Şu para işini denkleştirdim mi tamamdır .. En fazla 1-2 hafta zorlancam sonra füze gibi memelerimle mutlu olucam:KK68: hep iyi şeyler getir aklına. Ayrıca zorlanırsam bi hasta bakıcı bulucam gündüzleri.. Bana yardımcı olma konusunda.. Sende düşünebilirsin :KK66:
kız wc ye de mi kendimiz gidemicez o_Oaboww :cool: ben evde bizimkilere çaktırmadan olmayı düşünüyorum hasta bakıcı işi yaş anlayacağın :KK69:

Benim benn :KK70: yabancı değil yanii .. Serena06 yaptım mutluluk sen sharapova-06 olmalısın dedi ve en sonunda bunda ortak bir karara vardık:KK66: bence de hele senin fotoları görünce diyorum herşeye değer diye :))
Cok tşk ederimm gerçekten korkuyorum kendi kendime nazar etcem diye insan kendi memesine bakarmı sürekli ilk amelyatta da güzeldi diyorum ama değilmiş o kendi dogal memem gibiymiş bu tam yapılmış ama yinede öyle çiğ bi şekilde göze batmayan bi meme oldu o yüzden seviyorum onları canlarım onlar benim :D bekleme ilk fırsatta bi an önce ol kurtul ;)

kız wc ye de mi kendimiz gidemicez o_Oaboww :cool: ben evde bizimkilere çaktırmadan olmayı düşünüyorum hasta bakıcı işi yaş anlayacağın :KK69:
Valla kimi kendi işini göremiyor alt kısmı indirip kaldırmak kolay değil kolları oynatmak eziyet olabiliyor.. Ayyy ailenle aynı evde yaşıyorsan birine mutlaka söyle yahu kardeşin falan var mı?? Aynı evde çaktırmamak gibi birşey söz konusu olamaz.. Ben kimine kist aldırdım falan dicen artık Allah affetsin beni :(

Cok tşk ederimm gerçekten korkuyorum kendi kendime nazar etcem diye insan kendi memesine bakarmı sürekli ilk amelyatta da güzeldi diyorum ama değilmiş o kendi dogal memem gibiymiş bu tam yapılmış ama yinede öyle çiğ bi şekilde göze batmayan bi meme oldu o yüzden seviyorum onları canlarım onlar benim :KK70: bekleme ilk fırsatta bi an önce ol kurtul :KK66:
:nazar::nazar:Allahım nazarlardan korusun vallahi değmeyecek gibi de değil bu sefer çok başarılı olmuş.. Bende yüksek profilleri beğeniyorum nedense yayvan basık istemiyorum. Gerçi senin ilk hali bile öyle değildi ama ikisinin arasındaki fark çok bariz.. Aynanın karşısından ayrılmazdım bende olsam :D ilk fırsatta olmayı istiyorum zaten hiç uzatmak gibi bir niyetim yok ankaraya gittiğimde iki dr la görüşücem. Birini nişanlım ayarladı bilmiyorum profmuş özel hastanede biri de oğuz kılıç.. Bir olsam her anını fotoğraflayıp paylaşcam sizinle ;):KK31:

Valla kimi kendi işini göremiyor alt kısmı indirip kaldırmak kolay değil kolları oynatmak eziyet olabiliyor.. Ayyy ailenle aynı evde yaşıyorsan birine mutlaka söyle yahu kardeşin falan var mı?? Aynı evde çaktırmamak gibi birşey söz konusu olamaz.. Ben kimine kist aldırdım falan dicen artık Allah affetsin beni :KK43:
kardeşim okuyo canım evde değil . ya altı indirip kaldırmak da sorunsa ruh gibi durcaz o zaman o_Oay ben dicem ya :KK59:

kardeşim okuyo canım evde değil . ya altı indirip kaldırmak da sorunsa ruh gibi durcaz o zaman o_Oay ben dicem ya :KK59:
canım bu tek başına üstlenebileceğin bişey değil öyle kahramanlıklara kalkışma sakın gizli saklı olacak iş değil .o kadar aktif ve canı hiç tatlı olmayan ben bile bir hafta boyunca eşim yatırıp kaldırdı .desteksiz olmaz..sabah bile işe gitmeden kaldırıyordu beni yoksa yatsam gün boyu debelenir çıkamazdım o yataktan.

Yakın bir arkadaşın var mı yalnız yaşayan?? Onlarda kalsan bir hafta falan. Ben kayınvalidemde kalamam anlarlar dayı var yalnız yaşıyor bir hafta onda kalıcam gündüzleri yoklar nişanlımla akşamları gelecekler.. Gündüz ağrım çok oolursa birini bulucam..sen Bir haftada toparlarsın gibime geliyor. Birde her insanda farklılık gösterebiliyor. Benim ağrı eşiğim çok yüksek ve kas zarı altı olucam ben. Yani kas üstü o yüzden rahatım biraz. Sen başaçıkabilir misin o arıyla o da var..

Yakın bir arkadaşın var mı yalnız yaşayan?? Onlarda kalsan bir hafta falan. Ben kayınvalidemde kalamam anlarlar dayı var yalnız yaşıyor bir hafta onda kalıcam gündüzleri yoklar nişanlımla akşamları gelecekler.. Gündüz ağrım çok oolursa birini bulucam..sen Bir haftada toparlarsın gibime geliyor. Birde her insanda farklılık gösterebiliyor. Benim ağrı eşiğim çok yüksek ve kas zarı altı olucam ben. Yani kas üstü o yüzden rahatım biraz. Sen başaçıkabilir misin o arıyla o da var..
ağrıya dayanır mıyım nasıl bir ağrı bilmiyorum . dayanabilirim gibi geliyor ama farklı bir şehir vs.:cry: yalnız bir arkadaşım yok bir akrabam var . o da gündüz çalışıyor olacak .

canım bu tek başına üstlenebileceğin bişey değil öyle kahramanlıklara kalkışma sakın gizli saklı olacak iş değil .o kadar aktif ve canı hiç tatlı olmayan ben bile bir hafta boyunca eşim yatırıp kaldırdı .desteksiz olmaz..sabah bile işe gitmeden kaldırıyordu beni yoksa yatsam gün boyu debelenir çıkamazdım o yataktan.
o kadar yani o_Otuvalet işini de mi kendin halledemiyordun ?

Back