Kucukmu acaba diye düşünüyorum dicektim :)Kızlar ameliyattan çıktım
Korkulacak bişey yokmuş yaa.hastanedeyim iyi hissedersem eve de g8debilirmisim.290 cc koymuş Öteki ler büyük geldi dedi .Küçüksu açana diye düşünüyorum
Kızlar ameliyattan çıktım
Korkulacak bişey yokmuş yaa.hastanedeyim iyi hissedersem eve de g8debilirmisim.290 cc koymuş Öteki ler büyük geldi dedi .Küçüksu açana diye düşünüyorum
Göğüs kafesi m dar değil canım ya 88cm.Geçmiş olsun Canim. Gogus kafesin dar ise kucuk protez yeterli gelmis olabilir. Odemlerin inince dolgunlasacaklar zaten. Agrim yok diye cok zorlama kendini 1 hafta mutlaka hic zorlanma.
Memealti kesisi ile ameliyat olan arkadaşlar dikisleriniz baslarda sertmiydi elleyince bastırınca sanki arkadada bisi var sert ve gergin sezeryandada bolemiydi hatirlamiyorum umarim bu sureclerde hatirlayamacagim kdr sorunsuz gecer artık simdiden sıkildim valla
Göğüs kafesi m dar değil canım ya 88cm.
Ödem inince dolgunlasirmi bunlar küçücük gibi geliyo.yandan bakınca silikon varmış gibi de onden sanki yok gibi.gece hep yan yattım ben taş gibi oldu yan yatınca da .uyuyamadim başka türlü. Moderate plus bide
Memealti kesisi ile ameliyat olan arkadaşlar dikisleriniz baslarda sertmiydi elleyince bastırınca sanki arkadada bisi var sert ve gergin sezeryandada bolemiydi hatirlamiyorum umarim bu sureclerde hatirlayamacagim kdr sorunsuz gecer artık simdiden sıkildim valla
srm Canim bende meme alti kesisiyle oldum ayni seyler var.Kizlar nolur yanlis anlamayin ama bisey soylemek istiyorum.Bizler bi operation gecirdik ve mememize ona ait olmayan bi madde yerlestirildi,kesi acildi dikis atildi yasadigimiz sertlik,agri,dikis izi,protezi zaman zaman hissetme yani bunlarda anormal hicbisey yok ki.Nolur boyle siradan seyler icin endiselenmeyin mutlaka gecicektir.Anlattiginiz hersey bende de var ama inanin bi gun bile bunun siradisi oldugunu dusunmedim.Bu dusuncelerle kendinizi uzmektense keyfini cikarin derim ben.
Foto nasıl koyulur bulamadım.Yani odemlerin inince biraz daha dolgun gorunur tabi ama bana biraz kucukmus gibi geldi. Tabi foto koyarsan daha net yorum yapabiliriz.
Foto nasıl koyulur bulamadım.
Yükledim galiba heryer bantli amaCanim albumlere gel. Orada yeni album olustur yaziyo zaten. Ordan yukleyebilirsin. Gizlilik ayarlarini sadece izlediklerim yap herkes gormesin.
Al benden de okadar dün ameliyata girerken 350 takarim dedi uyandığımda 295 şoka girdim kıyafetle hiç belli olmuo gibi azcık tişörtler den belli olcak sanıyordumKizlar tekrar merhaba.benim 300 cc high profil takilmisti.yani sundan bir hafta falan önce gözüme büyük görünüyordu. Simdi küçük duruyor gibi:)bir de kizlar bu memeler yürürken şöyle ziplayacaklarmi y.yumusayinca dolgunlasiyorlarmi.biraz dolgunlassinlar ya.bazen diyorum 325 mi olsalarmis acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?