Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar damla protezlilere soruyorum. Sanki protezin üst taraflarını hissediyorum yani elimle yokladığımda şekli elime geliyor sanki. Kenarlarını elimle hissediyorum. Anlatamıyorum ya. Mesala yanları altı üstü falan hiç hissetmiyorum ama üste kısımlarına dokunduğumda hissediyorum. Bende hiç göğüs dokusu yoktu, tahta gibiydim, ödem indikçe ondan mı böyle hissediyorum acaba?
Cnm hala eline geliyor mu degisiklik varmi durumla ilgili benim.nerdeyse komple elime gelicek derecede hissetmeye basladim :(

Goguslerim yumusamaya basladi ama baslamasaydi keske yaaa :KK43: protezin alt kismini hissediyordum ama suan iki göğsün birbirena bakan kisimlarini elleyince resmen dalga dalga elime geliyor hooofff valla sogudum resmen memelerden yaa hadi kiyi kose neysede dekoltede olmadiki bu duzelir mi acaba az dokuzu hic dokusu olanlar sizdede oldumi bole hissetme kiyi kose diil yani resmne kendisi hemde rippling gibi töbe tobe yaa :KK43:(
cnm o silikonun tam oturmaması ile ilgili olabilir mi acaba? benim de sol göğüs daha yukarda duruyor ve alt kısmında benim de elime geliyor.ama sanki aşağı indikçe azaldı gibi.ama bu durum zamanla düzelir gibi ya arkadaşlar bilenler bu duruma yorum yazsınlar ltf..

Dr normal demişti di mi? Bekle bakalım biraz daha??? Konu açana o zaman daha doğru yorumlar duyarsın ???

cnm o silikonun tam oturmaması ile ilgili olabilir mi acaba? benim de sol göğüs daha yukarda duruyor ve alt kısmında benim de elime geliyor.ama sanki aşağı indikçe azaldı gibi.ama bu durum zamanla düzelir gibi ya arkadaşlar bilenler bu duruma yorum yazsınlar ltf..
Normal demisti ama artti benim elime gelen dalgalanma pzt gidicem tekrar valla cok canim sikiliyor yaa bildigin rippling bu buda zamanla duzelmez yaa

benimde damla protez kas altı 3 yıl oldu öyle büyük sorunlar yaşamadım çok şükür sadece biraz büyük geliyor, doğal duruyor adet dönemlerimde ağrı oluyo ve şişiyo sonra iniyo ama masajlarınızı ihmal etmeyin bebe yağıyla

Yani disardan belli diil ama gogsumun o kismini elleyince ici uclarindaki kivrimlari dalga dalga hissediyorum cnm ozellikle sol göğsümde ve benim cok rahatsiz ediyor
anladim simdi bugun nedense asiri bir agrim var neden olduysa sol gogsumun catal kisma felaket agriyo seninde oldumu ole bide sabahlari uyandiginda aci hissediyomusun.

Cnm hala eline geliyor mu degisiklik varmi durumla ilgili benim.nerdeyse komple elime gelicek derecede hissetmeye basladim :KK43:

Canım iç kısmına dokununca sanki hissediyorum hala ama senin tarif ettiğin gibi dalga şeklinde değil. Doktoruma sordum çarşamba günü ama oranın kendi göğüs dokum olduğunu söyledi. Eğildiğin zaman dalga dalga oluyor mu? Senin ne kadar zaman olmuştu ameliyat olalı?

Canım iç kısmına dokununca sanki hissediyorum hala ama senin tarif ettiğin gibi dalga şeklinde değil. Doktoruma sordum çarşamba günü ama oranın kendi göğüs dokum olduğunu söyledi. Eğildiğin zaman dalga dalga oluyor mu? Senin ne kadar zaman olmuştu ameliyat olalı?
Benim bugün 25 gun oldu evt oluyor dalga dalga ya o gogsum bi garipte yaa bence ya daha erken diye bilmiyorun bazen cok yogun ele geliyor bazen cok hafif anliyamadim bakalim pzt beklicem artik

Kizlar Iyi aksamlar hepinize.Son durumlariniz nedir protezin asagi inmesi,yumusama,dekolte vs.Ilk ben baslim bugun tam bir ay oldu.Yumusama var,protez pek indi denemez,ortada iki elimle gayet rahat birlestirebiliorum,dekolteden cok memnunum,hic bi kuculme olmadi bende kuculecek diye cok korkuyodum sanirim goz alistigi icin bazi arkadaslarimiza kucuk gorunuyo.Benden haberler bunlar :KK76:

Canım ne güzel yaa ben de dekolte istiyorum! Ben Ankara'da 6 doktora gittim karar vermeden önce. Hepsine dekoltem olcak mı dedim. Hepsi de göğüslerin ayrık biraz ayrık durcak dedi gerçekten de öyle oldu. Benim göğüs uçlarım yanlara bakıyodu çünkü. Ama sütyenle o görüntüyü yakalayabilirim inşallah. Benimkiler de yumuşadı, kaya gibiydi ilk başta. Biraz daha yumuşamasını istiyorum. Seninki damla mı yuvarlak mı?

Benim bugün 25 gun oldu evt oluyor dalga dalga ya o gogsum bi garipte yaa bence ya daha erken diye bilmiyorun bazen cok yogun ele geliyor bazen cok hafif anliyamadim bakalim pzt beklicem artik

Canım sen yuvarlak kas üstü mü oldun? Ripplingin en çok bu durumda olduğunu okumuştum. İlk ödem indikten sonra belli oluyormuş ama çaresi var yağ dokusu enjekte ediyorlar. Tabii en iyisini doktorun bilir. Doktorun bişey demeden kendini yıpratma, ben de senin gibiyim gerçi ama böyle yapmamak lazım kendimize yapıyoruz...

Canım sen yuvarlak kas üstü mü oldun? Ripplingin en çok bu durumda olduğunu okumuştum. İlk ödem indikten sonra belli oluyormuş ama çaresi var yağ dokusu enjekte ediyorlar. Tabii en iyisini doktorun bilir. Doktorun bişey demeden kendini yıpratma, ben de senin gibiyim gerçi ama böyle yapmamak lazım kendimize yapıyoruz...
Yok cnm benim dualplan yuvarlak evet ama meme dokum hemen hemen hicc yoktu evt yapmamak lazim ama elim hep orda elleyemesemde aklim orda yani en kotu ikinci operasyon yapicak bisi yok ama hani bi keyfini sureydim yazin keşke

anladim simdi bugun nedense asiri bir agrim var neden olduysa sol gogsumun catal kisma felaket agriyo seninde oldumu ole bide sabahlari uyandiginda aci hissediyomusun.
Benim dikislerin alt kisminda com agrim olmustu biara dinlendim ve zormaladim cok egilince olmustu ve evt sabahlari rahatsiz bi hisle uyaniyorum hatta uykularim hep bölünüyor sertlesiyor geriliyor donmek sorun filan

Back