Canım teşekkür ederim. "sut sagma bobinine benziyo ameliyattan sonra kan akiyo içine" demişsin ya, şimdi daha iyi anladım. Süt sağma bobini gibi, göğüs ucuna mı takılıyor diye sormak istiyorum, ama neyse, onu da Google'a sorayım :))Diren sadece bir cubuk ameliyattan sonra doktorun istegine gore degisir takmak isterse takar istemezse takmaz onemli bisi degil sole anlatayim ameliyattan sonra olusabilecek kan toplanmasinin olmasini engelliyo sut sagma bobinine benziyo ameliyattan sonra kan akiyo icine 2 gun sonrada cikartiyolar. Acitan bisi degil yani
Canım teşekkür ederim. "sut sagma bobinine benziyo ameliyattan sonra kan akiyo içine" demişsin ya, şimdi daha iyi anladım. Süt sağma bobini gibi, göğüs ucuna mı takılıyor diye sormak istiyorum, ama neyse, onu da Google'a sorayım :))
Canım, koltukaltı kesisi olduğunda. Kesi yerinin hemen kenarında küçücük bi delik açıyorlar içine de o incecik hortumu sokup, kanı ve orada biriken sıvının dışarı atılmasını sağlıyorlar.çoğu ameliyatta diren kullanılır.meme büyütmede de içeride kanın birikmesini bazı doktorlar istemiyor, ileride kapsül oluşmasını engellediğini düşünüyorlar.bazı doktorlar da direne gerek yok , kanama olursa kullanılır diyor.anliiican ekol farkı.benim daha önce görüştüğüm bi Prof , diren kullanmam, oradaki kanamayı çok iyi durdururum dedi.ama son görüştüğüm iki Dr , diren şart dedi. HayırlısıCanım teşekkür ederim. "sut sagma bobinine benziyo ameliyattan sonra kan akiyo içine" demişsin ya, şimdi daha iyi anladım. Süt sağma bobini gibi, göğüs ucuna mı takılıyor diye sormak istiyorum, ama neyse, onu da Google'a sorayım :))
cnm beni izlermisincanım göğsün altına takılıyor. boru, ucunda plastik kapalı bir kap var. ben çıkınca çok rahatlamıştım. garip bişey çünkü..
1 bucuk ay oldu canim burda erkek kiz karisiyo ya ondan aciklama yaptim.canım erkeksin demedim ama bende seninkiler nasıl olmuş diye merak edip görmek istedim sadece, benim ay olmadı 3. haftadayım henüz, senin ne kadar oldu?
canım göğsün altına takılıyor. boru, ucunda plastik kapalı bir kap var. ben çıkınca çok rahatlamıştım. garip bişey çünkü..
Canım, koltukaltı kesisi olduğunda. Kesi yerinin hemen kenarında küçücük bi delik açıyorlar içine de o incecik hortumu sokup, kanı ve orada biriken sıvının dışarı atılmasını sağlıyorlar.çoğu ameliyatta diren kullanılır.meme büyütmede de içeride kanın birikmesini bazı doktorlar istemiyor, ileride kapsül oluşmasını engellediğini düşünüyorlar.bazı doktorlar da direne gerek yok , kanama olursa kullanılır diyor.anliiican ekol farkı.benim daha önce görüştüğüm bi Prof , diren kullanmam, oradaki kanamayı çok iyi durdururum dedi.ama son görüştüğüm iki Dr , diren şart dedi. Hayırlısı
Canım senin dekolte müthişşşşKizlar Iyi aksamlar hepinize.Son durumlariniz nedir protezin asagi inmesi,yumusama,dekolte vs.Ilk ben baslim bugun tam bir ay oldu.Yumusama var,protez pek indi denemez,ortada iki elimle gayet rahat birlestirebiliorum,dekolteden cok memnunum,hic bi kuculme olmadi bende kuculecek diye cok korkuyodum sanirim goz alistigi icin bazi arkadaslarimiza kucuk gorunuyo.Benden haberler bunlar
Hayir bendeCanım senin dekolte müthişşşşmaşallah.. Ama yumuşayıp indiklerinde de çok daha güzel olacaklardır , buna eminim.buradaki en dolgun meme sende sanırım
Oyyyyy oyyyyyy oyyyyy, maşallah fıstıklarıma
Dualarimiz seninle ve senin gibi ameliyat olacaklara canimkızlar bana dua edin yarın 12 de amelıyat:)
Canım hayırlısı olsun. Sağlıkla, çabucak kavuşursun inşallah istediğim göğüslere :) Dualarımız senle...kızlar bana dua edin yarın 12 de amelıyat:)
Yok ucuna takilmiyo dikislerin bitim noktasinda yarim santimden daha az serum fuzyolojinin gitti hortum varya gogsun icine lolipop seker cubugu gibi cubuk koyuyolar o hortumuda cikis noktasina takiyolar en altindada yumurta gibi seffaf yani sut sagma bobini gibi dedigim sey var ordan kan geliyo 1 gun falan ole iste :)))))))) cok komik oldu birazda karismis olabilir ama ben sana en iisi diren in linkini bulup atayimCanım teşekkür ederim. "sut sagma bobinine benziyo ameliyattan sonra kan akiyo içine" demişsin ya, şimdi daha iyi anladım. Süt sağma bobini gibi, göğüs ucuna mı takılıyor diye sormak istiyorum, ama neyse, onu da Google'a sorayım :))
http://sormabulmadunyasi.blogspot.com/2011/04/dren-ckartlrken-ac-verir-mi.htmlYok ucuna takilmiyo dikislerin bitim noktasinda yarim santimden daha az serum fuzyolojinin gitti hortum varya gogsun icine lolipop seker cubugu gibi cubuk koyuyolar o hortumuda cikis noktasina takiyolar en altindada yumurta gibi seffaf yani sut sagma bobini gibi dedigim sey var ordan kan geliyo 1 gun falan ole iste :)))))))) cok komik oldu birazda karismis olabilir ama ben sana en iisi diren in linkini bulup atayim
Burdan bakabilirsin yada google a ameliyat direni yaz gorsellere tikla ilk gelen resim
Benimde bir bucuk ay oldu yumusmaya basladi ama goruntu olarak skkinti yok silikonuda altindada dedigin gibi bir dalga yok nsil bisi anlamadim biraz daha acik anlatirsan dalgayiGoguslerim yumusamaya basladi ama baslamasaydi keske yaaaprotezin alt kismini hissediyordum ama suan iki göğsün birbirena bakan kisimlarini elleyince resmen dalga dalga elime geliyor hooofff valla sogudum resmen memelerden yaa hadi kiyi kose neysede dekoltede olmadiki bu duzelir mi acaba az dokuzu hic dokusu olanlar sizdede oldumi bole hissetme kiyi kose diil yani resmne kendisi hemde rippling gibi töbe tobe yaa (
Goguslerim yumusamaya basladi ama baslamasaydi keske yaaaprotezin alt kismini hissediyordum ama suan iki göğsün birbirena bakan kisimlarini elleyince resmen dalga dalga elime geliyor hooofff valla sogudum resmen memelerden yaa hadi kiyi kose neysede dekoltede olmadiki bu duzelir mi acaba az dokuzu hic dokusu olanlar sizdede oldumi bole hissetme kiyi kose diil yani resmne kendisi hemde rippling gibi töbe tobe yaa (
Yani disardan belli diil ama gogsumun o kismini elleyince ici uclarindaki kivrimlari dalga dalga hissediyorum cnm ozellikle sol göğsümde ve benim cok rahatsiz ediyorBenimde bir bucuk ay oldu yumusmaya basladi ama goruntu olarak skkinti yok silikonuda altindada dedigin gibi bir dalga yok nsil bisi anlamadim biraz daha acik anlatirsan dalgayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?