Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım teşekkür ederim. "sut sagma bobinine benziyo ameliyattan sonra kan akiyo içine" demişsin ya, şimdi daha iyi anladım. Süt sağma bobini gibi, göğüs ucuna mı takılıyor diye sormak istiyorum, ama neyse, onu da Google'a sorayım :))

canım göğsün altına takılıyor. boru, ucunda plastik kapalı bir kap var. ben çıkınca çok rahatlamıştım. garip bişey çünkü..

Canım, koltukaltı kesisi olduğunda. Kesi yerinin hemen kenarında küçücük bi delik açıyorlar içine de o incecik hortumu sokup, kanı ve orada biriken sıvının dışarı atılmasını sağlıyorlar.çoğu ameliyatta diren kullanılır.meme büyütmede de içeride kanın birikmesini bazı doktorlar istemiyor, ileride kapsül oluşmasını engellediğini düşünüyorlar.bazı doktorlar da direne gerek yok , kanama olursa kullanılır diyor.anliiican ekol farkı.benim daha önce görüştüğüm bi Prof , diren kullanmam, oradaki kanamayı çok iyi durdururum dedi.ama son görüştüğüm iki Dr , diren şart dedi. Hayırlısı

canım göğsün altına takılıyor. boru, ucunda plastik kapalı bir kap var. ben çıkınca çok rahatlamıştım. garip bişey çünkü..

Kızlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.
Valla foruma bakıyorum ama boş bakıyorum sanki kızlar. Tamam, deneyimlerinizi okuyorum ama, doktorun yanına gittiğimde hiç birşey soramıcam sanki. Teknik olarak işlemleri, terimleri bilmiyorum. Sadece korkularımdan bahsedicem doktora. Bu şekilde de doktor karşısına çıkmak yeterli mi olacak bilmiyorum Hayırlısı...

Kizlar Iyi aksamlar hepinize.Son durumlariniz nedir protezin asagi inmesi,yumusama,dekolte vs.Ilk ben baslim bugun tam bir ay oldu.Yumusama var,protez pek indi denemez,ortada iki elimle gayet rahat birlestirebiliorum,dekolteden cok memnunum,hic bi kuculme olmadi bende kuculecek diye cok korkuyodum sanirim goz alistigi icin bazi arkadaslarimiza kucuk gorunuyo.Benden haberler bunlar

Canım senin dekolte müthişşşş maşallah.. Ama yumuşayıp indiklerinde de çok daha güzel olacaklardır , buna eminim.buradaki en dolgun meme sende sanırım

kızlar ben de gün geçtikçe üzerimdeki o ağırlığı atmış gibi hissediyorum.sanki 1.aydan sonra daha hızlı yumuşama oluyor gibi geldi bana.ya da benim öyle oldu.bir de bazen yumuşak oluyor bazen bir anda sertleşiyor anlamadım bu durumu.sol göğsümdeki his kaybı gelmeye başladı ya çok mutluyum.ucunu sıkınca hissediyorum diğer göğüs ucu kadar olmasa da.boyuta da gözüm gitgide alışıyor.bence boyuta alışma olayı doğallaşmasıyla beraber oluyor gibi kızlar.portakal görünümü yavaş yavaş gidince göz de alışıyor..

Yok ucuna takilmiyo dikislerin bitim noktasinda yarim santimden daha az serum fuzyolojinin gitti hortum varya gogsun icine lolipop seker cubugu gibi cubuk koyuyolar o hortumuda cikis noktasina takiyolar en altindada yumurta gibi seffaf yani sut sagma bobini gibi dedigim sey var ordan kan geliyo 1 gun falan ole iste :)))))))) cok komik oldu birazda karismis olabilir ama ben sana en iisi diren in linkini bulup atayim

http://sormabulmadunyasi.blogspot.com/2011/04/dren-ckartlrken-ac-verir-mi.html

Goguslerim yumusamaya basladi ama baslamasaydi keske yaaa protezin alt kismini hissediyordum ama suan iki göğsün birbirena bakan kisimlarini elleyince resmen dalga dalga elime geliyor hooofff valla sogudum resmen memelerden yaa hadi kiyi kose neysede dekoltede olmadiki bu duzelir mi acaba az dokuzu hic dokusu olanlar sizdede oldumi bole hissetme kiyi kose diil yani resmne kendisi hemde rippling gibi töbe tobe yaa (

Benimde bir bucuk ay oldu yumusmaya basladi ama goruntu olarak skkinti yok silikonuda altindada dedigin gibi bir dalga yok nsil bisi anlamadim biraz daha acik anlatirsan dalgayi

Benimde bir bucuk ay oldu yumusmaya basladi ama goruntu olarak skkinti yok silikonuda altindada dedigin gibi bir dalga yok nsil bisi anlamadim biraz daha acik anlatirsan dalgayi
Yani disardan belli diil ama gogsumun o kismini elleyince ici uclarindaki kivrimlari dalga dalga hissediyorum cnm ozellikle sol göğsümde ve benim cok rahatsiz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…