Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar HayalinI kurdugunuz memelere kavustunuz no panic :KK76: operation oncesi arastirma yaptiysaniz anlattiginiz herseyin normal olsugunu bilmeniz gerek.Ayrica ben hicbi zaman gercek bi meme olmasini beklemiorum cunku biz onla yaptirdik kizlar.Mutlu olun keyfini cikarin.Bi tek ben mi mutluyum ya:KK48:hemde daha iki haftalik en sert en tepede halleriyle ve daha erkek arkadasim bilmio:oops:basima gelicekleri dusunmek istemiorum su anda:oops:
Canım tabikide araştırdık hele ben erteleye erteleye en sonunda oldum ameliyat azdaha masadan kaçacaktım doktor sakin ol uyandında çok iyi olucaksın dedi durdu bide habire resim çekti konturole gitim resimledi doktor çok güzel oldu dogal duruyor dedi durdu eşimde çok begeniyo diyo mememi vardı sıfırdı çok güzel diyı ama iyleşme süreci normale dönmesi sürwç uzın tabikide :KK45:

Kizlar HayalinI kurdugunuz memelere kavustunuz no panic :KK76: operation oncesi arastirma yaptiysaniz anlattiginiz herseyin normal olsugunu bilmeniz gerek.Ayrica ben hicbi zaman gercek bi meme olmasini beklemiorum cunku biz onla yaptirdik kizlar.Mutlu olun keyfini cikarin.Bi tek ben mi mutluyum ya:KK48:hemde daha iki haftalik en sert en tepede halleriyle ve daha erkek arkadasim bilmio:oops:basima gelicekleri dusunmek istemiorum su anda:oops:
Canım izlemeye alırmısın beni resimleeine baksam

valla bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.acaba büyük mü oldu diye yapay duruyor 300cc gerçi ama.ya da yuvarlak protez kullanılması mı bu şekilde yapay durmasına sebep..inş en kısa zamanda doğal görünümüne kavuşurlar :KK43:
Kilo ve boyunuzu bilmiyorum ama yinede 300 cc çok normal bi boyut ayrıca gördüğüm yuvarlaklar çok güzeldi ki benimde yuvarlak olucak..sizinde zamanla daha güzel daha doğal olacağına eminim.

valla bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.acaba büyük mü oldu diye yapay duruyor 300cc gerçi ama.ya da yuvarlak protez kullanılması mı bu şekilde yapay durmasına sebep..inş en kısa zamanda doğal görünümüne kavuşurlar :KK43:
Bana 300-325 cc high takıldı, 11 günüm, benimde şuan çok yukarıda bombeli duruyorlar bende sevmedim bu hallerini, zamanla ineceğini söylüyorlar ama bakalım :(

Bana 300-325 cc high takıldı, 11 günüm, benimde şuan çok yukarıda bombeli duruyorlar bende sevmedim bu hallerini, zamanla ineceğini söylüyorlar ama bakalım :KK43:
Canım seninki çok yeni daha benim aşa yukarı bi buçuk ay olucak hala alışamadım büyük gibi geliyor çıplakken ama çamaşırla normal görünüyor

Kızlar burdaki başlıklardan birinde bir arkadaşımız realself diye bir site önermiş. Dün inceledim. İlk haftalarda herkesinki şiş bi garip duruyor sonra düzelmiş. Girin bir bakın bence. Benim moralim düzeldi.
Bu arada benim iki göğsümde ve göğüs aramda minik minik sivilceler çıkmaya başladı sol göğüsümdekiler de biraz acıyor dokununca. Baya küçük böyle alerji gibi. Doktorumu arayım mı? Krem olarak arnica kullanıyorum bir de geçen masaj yapmak için bio oil denedim ondan mı oldu acaba?

kızlar meraba bende göğüs ameliyatı olmak istiyorum ama aklımda bi sürü sorular var. benim beden ölçülerim 88-67-100 boyum 1,70 göğüsümün 88 olduğuna bakmayın aslında gerçekten çok küçük sadece kemiklerim iri olduğu için ölçünce 88 oluyo. ameliyat sonrası acı çok oluyor mu? dokunduğunuzda yumuşak ve doğal mı yoksa sert elle dışardan hissedilebiliyor mu? birde dokunulduğunda size dokunulduğunu eskisi gibi hissedebiliyomusunuz? doğal duruyor mu? çok soru var kafamda lütfen yardım ediinnn o_O

nyc_girl nyc_girl canim o sivilcelerden bende de var ayni alerji gibi sivilce denemez aslinda.Normalmis derimiz gerildigi icin oluomus yani bi cesit travmaymis bu operation her operation gibi.

Kizlar 3 gun sonra 3 hafta olacak ameliyat olali.Bugun ilk defa biraz yumusamis hissettim.Acaba psikolojik mi yoksa bu kadar kisa surede yumusamaya baslar mi?Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir mi rica etsem

Slm kızlar baenım bıraz kafam karıstı yardıma ıhtıyacım var...yurt dısından godecegım ıcın doktor pazartesı dırek hastanede bır kac boyut getırıp amelıyata almak ıstıyor ne yapıyım ama ben daha once muayenehanede resımlere göre boyut secmeyı ıstıyordum morelım bozuldu ne yapıyım yardımcı olun lütfen

Canim Doktoruna guveniyosan teslim et kendini derim.Ben doktoruma sadece bi resim gosterdim ve bunun aynisini istiyorum dedim.O da 400 cc yeterli olur buyuk ihtimalle ama ameliyatta denicem demisti.Ameliyatta da denemis ve 400 cc yle bile zor kapanmis kesi.Su an cok memnunum.Zaten silikonlari sana verip sutyenden denetse de bisey anlamiosun.O yuzden ben sutyende denemedim bile silikonu.Sende bi resim sec begendigin bi memeyi goster doktoruna.Gogus kafesinin helede ilk operation da ne kadar buyuklukte bi protez alabilecegi ancak operation sirasinda anlasilio.Yabanci bi sitede okumustum sanirim ilk operation da istenilen buyukluk elde edilemedigi taktirde ikinci bir operation yapiliomus bi sure sonra tabi.Cunku deri esnekligi artiomus be daha buyuk bi protezi icine almasina yeterlilik saglaniomus.

Bana 300-325 cc high takıldı, 11 günüm, benimde şuan çok yukarıda bombeli duruyorlar bende sevmedim bu hallerini, zamanla ineceğini söylüyorlar ama bakalım :KK43:
evet benimde en sevmediğim bu oldu.normal meme o kadar yukarda zaten durmaz ki hiç kimsenin.inş kısa zamanda aşağı inerler :(

Kilo ve boyunuzu bilmiyorum ama yinede 300 cc çok normal bi boyut ayrıca gördüğüm yuvarlaklar çok güzeldi ki benimde yuvarlak olucak..sizinde zamanla daha güzel daha doğal olacağına eminim.
inşallah yorgunca77..boyum 1.64 kilom 50 ben büyük olmasından korkuyordum hep dr da sana 275 küçük olur dedi durdu ve 300 koymuş..yukarda diye mi gözümüze büyük görünüyor acaba?ya da aşağı inince daha mı büyük duracak anlamadım..kasaltı ameliyatların iyileşmesi daha uzun oluyormuş beklemek çok zor..yuvarlak high profil protez taktırıp yukarda olup zamanla aşağı inen arkadaşlar sizin düşünceleriniz neler?

inşallah yorgunca77..boyum 1.64 kilom 50 ben büyük olmasından korkuyordum hep dr da sana 275 küçük olur dedi durdu ve 300 koymuş..yukarda diye mi gözümüze büyük görünüyor acaba?ya da aşağı inince daha mı büyük duracak anlamadım..kasaltı ameliyatların iyileşmesi daha uzun oluyormuş beklemek çok zor..yuvarlak high profil protez taktırıp yukarda olup zamanla aşağı inen arkadaşlar sizin düşünceleriniz neler?
Benimde en büyük korkum buyuk olmasi canım . Ama burda gördüğümüz 325 cc çok normal boyutta hic abartılı değil . Zamanla aşağı iniyormuş bende yaptıracak lar arasındayım yani ne desem okuduğum diğer arkadaşlardan duyduklarımı söylüyorum bende.

Resım yollamamı ıstedı telden ona göre boyut getırcekmıs hastaneye bılemedım zaten doktora karar vermıstım ama böyle olmasını beklemıyordum

Benimde en büyük korkum buyuk olmasi canım . Ama burda gördüğümüz 325 cc çok normal boyutta hic abartılı değil . Zamanla aşağı iniyormuş bende yaptıracak lar arasındayım yani ne desem okuduğum diğer arkadaşlardan duyduklarımı söylüyorum bende.
evet haklısın acaba resimler bize yanıltıcı mı geliyor anlamadım ki..inş seninde istediğin boyutta olur..onca yıl küçük göğüslerden sonra bir anda büyük olması korkutuyor..
bu arada tüm arkadaşlar için yazıyorum şu site çok iyi.www.surgery.org/consumers/photos/breast/breast-augmentation burda bolca resim var..

kızlar meraba bende göğüs ameliyatı olmak istiyorum ama aklımda bi sürü sorular var. benim beden ölçülerim 88-67-100 boyum 1,70 göğüsümün 88 olduğuna bakmayın aslında gerçekten çok küçük sadece kemiklerim iri olduğu için ölçünce 88 oluyo. ameliyat sonrası acı çok oluyor mu? dokunduğunuzda yumuşak ve doğal mı yoksa sert elle dışardan hissedilebiliyor mu? birde dokunulduğunda size dokunulduğunu eskisi gibi hissedebiliyomusunuz? doğal duruyor mu? çok soru var kafamda lütfen yardım ediinnn o_O

Evet ameliyat sonrasi 3 gun ciddi agrili geciyor. yardim almak sart. Ama sonra hizla toparlaniyorsun. Dogalliga gelince, zaman gerekiyor. Zaman geçtikçe protezler yerine oturuyor ve masaj yaptikca yumusuyor. Gercek seklini almasi bi alti ayi buluyor. Ben yaptirali bir bucuk ay oldu dokundugumda hicbir sekilde elime gelmiyor. Bende hissizlik yok eskiden nasilsa simdide ayni hissi alabiliyorum. ama bi sure hissizlik yasayan arkarkadaslarsa var burda.

Back