Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar 3 gun sonra 3 hafta olacak ameliyat olali.Bugun ilk defa biraz yumusamis hissettim.Acaba psikolojik mi yoksa bu kadar kisa surede yumusamaya baslar mi?Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir mi rica etsem

Tabiki yumusamaya basliyor. Masaj yaptikca dahada yumusadigini hissedeceksin. Odemlerin de yavas yavaş gidiyor tabi.

inşallah yorgunca77..boyum 1.64 kilom 50 ben büyük olmasından korkuyordum hep dr da sana 275 küçük olur dedi durdu ve 300 koymuş..yukarda diye mi gözümüze büyük görünüyor acaba?ya da aşağı inince daha mı büyük duracak anlamadım..kasaltı ameliyatların iyileşmesi daha uzun oluyormuş beklemek çok zor..yuvarlak high profil protez taktırıp yukarda olup zamanla aşağı inen arkadaşlar sizin düşünceleriniz neler?

Benim odemlerim inince gozume daha buyuk gelmeye basladi. 300 cc hic buyuk degil. Benim 325cc ve cok ideal benim icin. Gozun alismamistir henuz. Hergun ac bak sütyen dene. Alismaya çalış :)))

Cocuklar cok iyimis yaa valla dillere dusmussun :)) hadi yaa iki ameliyat mi insallah deger gercekten
Degdi ya ufak tefek agrilarim oluyo normal bide fazla buyuk takmadilar mentor damla r322 295 cc ama bana cok yakisti minyonum zaten guzek oldu ilk defa dun ve bugun normal sutyen taktim var oldukalrini biliyorum yetiyo bu arada cok fenalar cocuklar ama hosuma gidiyo cocuklar bile fark ediyo dusunsene bide bu acidan bakmak lazim ama milletin cenesi durmuyo yine bu aciyi cekmisken biraz daha buyuk taktirsaydin ya diyolar ben buna dayanamadim bide dusunsene buyuk taktiklarini kolaymis gibi geliyo tuhaf.

Valla ayni benim durumum benimde esim renk belli etmiyordu taki kesin ameliyat olmaya karar verene kadr meger ne kdr dertliymis garibim ve 2 hafta once ameliyat oldum suan cok mutlu ve tum sureclerde yanimda destekti :) korkma asil onemlisi ameliyati esin icin degil kendin icin olmalisin eger istiyorsan
Bende 7 yillik evliyim bir kez bile yuzume vurmadi hic bir sey demedi ben bole seviyorum falan dedi maddiyat ta yoktu 2ay once ciddi ciddi sordum istermisin dedim oda bana sordu sen istiyomusun ben evet dddim ama para falan deyince hacettepe asistana gittim 3500 deyince esiim hemen kredi cekti arastirdi gun aldi yanimda oldu yuzu benden cok guldu dertliymis yani su andan benden daha fazla mutlu mesela hosuma gidiyo gjnduzleri ariyor memeli karim napiyo diyo cok mutluyum... allah olmayan herkese nasip etsin

arkadaşlar benım tarıhte kesınlestı.22 mayıs cuma.en az 350cc ustu olabılır dedı.toparlama da olacak.hıc acın olmayacak dedı.tas çatlasın ıkı gun yardıma ıhtıyacın olur dedı doktor.benı kandırdımı bu adam acaba yaa korkmasın dıye:))..3 hafta sonra denıze girip spor yapabılırsın dedı.kesın kas zarı altı yapacakmış.insallah bende musmutlu fotolar cekerım.dua edın bana.

arkadaşlar benım tarıhte kesınlestı.22 mayıs cuma.en az 350cc ustu olabılır dedı.toparlama da olacak.hıc acın olmayacak dedı.tas çatlasın ıkı gun yardıma ıhtıyacın olur dedı doktor.benı kandırdımı bu adam acaba yaa korkmasın dıye:))..3 hafta sonra denıze girip spor yapabılırsın dedı.kesın kas zarı altı yapacakmış.insallah bende musmutlu fotolar cekerım.dua edın bana.
Canım sen kime yaptıracaksın? Bana Oğuz Kılıç ismini önerdi pek çok kişi? ameliyatları çok başarılı geçiyormuş. sonuç çok doğal, ve çok güzel memeler oluyor dediler. Ben de toparatmak istiyorum. Oğuz beye ameliyat olan var mı aranızda? Varsa sonuçları yazar msınz?

Degdi ya ufak tefek agrilarim oluyo normal bide fazla buyuk takmadilar mentor damla r322 295 cc ama bana cok yakisti minyonum zaten guzek oldu ilk defa dun ve bugun normal sutyen taktim var oldukalrini biliyorum yetiyo bu arada cok fenalar cocuklar ama hosuma gidiyo cocuklar bile fark ediyo dusunsene bide bu acidan bakmak lazim ama milletin cenesi durmuyo yine bu aciyi cekmisken biraz daha buyuk taktirsaydin ya diyolar ben buna dayanamadim bide dusunsene buyuk taktiklarini kolaymis gibi geliyo tuhaf.
Millet iste yaa insanlar bayilir anlmadiklari seylerle ilgili konusmaya bizim cevremizde kimse bilmiyor neyseki yoksa bende duyup sinir olucaktim ii demekki agrilarin azalmaya başladı keyif zamani geliyor ne guzell :))

Kızlar doktorum bana başta bu göğüsleri aşağı indirmek için olan banttan vermemişti, sordum gelin verelim dedi, dün aldım ameliyatımın 11. gününde ilk kez taktım dün akşam ama 2 saat dayanabildim, göğüslerimde acayip ağrı yaptı, yatakta hareket ettiğmde bile canım acımaya başladı çok, dayanamadım çıkardım öyle uyudum, hatta sabah bu saat oldu hala ağrım var, bantı takana kdr agrım sızım kalmamştı. Neden böyle oldu acaba:( Aşağı insinler diye takmak da istiyorum bi yandan, napmalıyım bilemedm:cry:

Canım sen kime yaptıracaksın? Bana Oğuz Kılıç ismini önerddedik çok kişi? ameliyatları çok başarılı geçiyormuş. sonuç çok doğal, ve çok güzel memeler oluyor dediler. Ben de toparatmak istiyorum. Oğuz beye ameliyat olan var mı aranızda? Varsa sonuçları yazar msınz?
Canim ben antalyada yasadigim icin burda olucam.oguz bey istanbuldadir heralde.bana 13 cm yukari tasiyacagiz dedi.senin sadece toparlamami

Kızlar doktorum bana başta bu göğüsleri aşağı indirmek için olan banttan vermemişti, sordum gelin verelim dedi, dün aldım ameliyatımın 11. gününde ilk kez taktım dün akşam ama 2 saat dayanabildim, göğüslerimde acayip ağrı yaptı, yatakta hareket ettiğmde bile canım acımaya başladı çok, dayanamadım çıkardım öyle uyudum, hatta sabah bu saat oldu hala ağrım var, bantı takana kdr agrım sızım kalmamştı. Neden böyle oldu acaba:KK43: Aşağı insinler diye takmak da istiyorum bi yandan, napmalıyım bilemedm:cry:
Canım masaj.en iyisi zamanla yer çekimine dayanamıcak inicekler canım:KK47:

kızlar meraba bende göğüs ameliyatı olmak istiyorum ama aklımda bi sürü sorular var. benim beden ölçülerim 88-67-100 boyum 1,70 göğüsümün 88 olduğuna bakmayın aslında gerçekten çok küçük sadece kemiklerim iri olduğu için ölçünce 88 oluyo. ameliyat sonrası acı çok oluyor mu? dokunduğunuzda yumuşak ve doğal mı yoksa sert elle dışardan hissedilebiliyor mu? birde dokunulduğunda size dokunulduğunu eskisi gibi hissedebiliyomusunuz? doğal duruyor mu? çok soru var kafamda lütfen yardım ediinnn o_O
Göğüs altını ölç canım, aradaki farka göre anlaşılır.mesela benim göğüs 83,5- göğüs altı 80 cm.yani sıfır doku ;)

Valla ayni benim durumum benimde esim renk belli etmiyordu taki kesin ameliyat olmaya karar verene kadr meger ne kdr dertliymis garibim ve 2 hafta once ameliyat oldum suan cok mutlu ve tum sureclerde yanimda destekti :) korkma asil onemlisi ameliyati esin icin degil kendin icin olmalisin eger istiyorsan
Sizin eşler Belli etmiyomuş benim ki ilk fırsatta espri ile karışık söylerdi Afrikalı kadınlara benziyorsun hatun diye :KK70::KK70:

Kızlar doktorum bana başta bu göğüsleri aşağı indirmek için olan banttan vermemişti, sordum gelin verelim dedi, dün aldım ameliyatımın 11. gününde ilk kez taktım dün akşam ama 2 saat dayanabildim, göğüslerimde acayip ağrı yaptı, yatakta hareket ettiğmde bile canım acımaya başladı çok, dayanamadım çıkardım öyle uyudum, hatta sabah bu saat oldu hala ağrım var, bantı takana kdr agrım sızım kalmamştı. Neden böyle oldu acaba:KK43: Aşağı insinler diye takmak da istiyorum bi yandan, napmalıyım bilemedm:cry:
Honeyyylove Honeyyylove acaba çokmu sıkı taktın kemeri? Evet çok daraltıcı ve bunaltıcı geliyor ama faydası kesinlikle var. Bana ilk 5 gün taktırmıştı sonra 3-4 haftalıkken sanırım farkli inme yaptikları için dr. çok sıkmama şartıyla takabilirsin demişti bende geceleri yatarken ve gündüz iki saat daha takiyordum. Birde biraz rahat şekilde dene istersen.

Kızlar ben bişey sormak istiyorum bi ara burda gözüme ilişmişti ama dikkat etmedim sanırım . Ben sık sık akciğer röntgeni çektirmek zorunda kalıyorum acaba röntgen de çıkıyormu protezler ?

Honeyyylove Honeyyylove acaba çokmu sıkı taktın kemeri? Evet çok daraltıcı ve bunaltıcı geliyor ama faydası kesinlikle var. Bana ilk 5 gün taktırmıştı sonra 3-4 haftalıkken sanırım farkli inme yaptikları için dr. çok sıkmama şartıyla takabilirsin demişti bende geceleri yatarken ve gündüz iki saat daha takiyordum. Birde biraz rahat şekilde dene istersen.
canım doktoruma sordum o da çok sıkma dedi orta sıklıkta olsun dedi, sanırım sıkma işini abarttım ben bıraz :D öyle sıkmışım ki 2 saat takılı kaldı hala ağrısını çekiyorum şuan kaslarım gerildi bildiğin :) iş başı yaptıgım için sadece geceleri yatarken takarım diye düşündüm bende, bugün biraz daha sıkmadan deneyeceğim bakalım..

canım doktoruma sordum o da çok sıkma dedi orta sıklıfaydasın8n dedi, sanırım sıkma işini abarttım ben bıraz :KK70: öyle sıkmışım ki 2 saat takılı kaldı hala ağrısını çekiyorum şuan kaslarım gerildi bildiğin :) iş başı yaptıgım için sadece geceleri yatarken takarım diye düşündüm bende, bugün biraz daha sıkmadan deneyeceğim bakalım..
Bende birinde çok sıkmışım ordan biliyorum, ertesi gün kafes ağrısı oluyor. Birde masajdan sonra takmakta faydasını göreceksin, bunuda mutlaka bi dene cnm.

Back