Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben bişey sormak istiyorum bi ara burda gözüme ilişmişti ama dikkat etmedim sanırım . Ben sık sık akciğer röntgeni çektirmek zorunda kalıyorum acaba röntgen de çıkıyormu protezler ?
WhiteSwan_ WhiteSwan_ filim çekilirken silikon olduğunu söylemen şart ama zaten onlarda sorması gerekiyor. Filimde çıkıyor evet :))

Bende birinde çok sıkmışım ordan biliyorum, ertesi gün kafes ağrısı oluyor. Birde masajdan sonra takmakta faydasını göreceksin, bunuda mutlaka bi dene cnm.
tamam canım masaj yapıp öyle takarım aksam :) birde bu hastanenin taktıgı korseyi doktorun sana ne kdr süre taktırmıştı canım? bnmki 15 gün tak sonra 15 gün sporcu sutyeni tak dedi, kimi doktor o korseyi 1 ay taktırıyormuş sanırım.

tamam canım masaj yapıp öyle takarım aksam :) birde bu hastanenin taktıgı korseyi doktorun sana ne kdr süre taktırmıştı canım? bnmki 15 gün tak sonra 15 gün sporcu sutyeni tak dedi, kimi doktor o korseyi 1 ay taktırıyormuş sanırım.
Bana bir ay önermişti. Bir aydan sonra rahat, yani straplez tipi şeylerde giyebilirsin demişti, biraz destek olur ağri yapmaz dedi. Üç aylık kontrolümdede bundan sonra dilediğini giyin, herşey serbest dedi. Ben hala o straplez tipi sütyenlerden kopamadım, çok rahat ediyorum. Sarkıp sallanmadığından zaten kıyafetlede belli olmuyor içimde ne giyindiğim.

Canım benim bi arkadaşım silikonlu göğüsleriyle 2 çocuğunu da 2şer yıl emzirdi.şakır şakır sütü vardı.ben doğal memelerimle 2 çocuğumu da emzirdim ama 2 çocuğumda sütüm çok olmadı.anliiiican sütünün olup olmaması senin bünyenle alakalı, silikondan sonra rahatlıkla emzirebilirsin.ayrıca dur bakalım, çocuğunun olacağının garantisi var mı ......ben henüz yaptırmadım ama 3. Çocuğu düşünsem bile yaptırırdım.;))

Evet ameliyat sonrasi 3 gun ciddi agrili geciyor. yardim almak sart. Ama sonra hizla toparlaniyorsun. Dogalliga gelince, zaman gerekiyor. Zaman geçtikçe protezler yerine oturuyor ve masaj yaptikca yumusuyor. Gercek seklini almasi bi alti ayi buluyor. Ben yaptirali bir bucuk ay oldu dokundugumda hicbir sekilde elime gelmiyor. Bende hissizlik yok eskiden nasilsa simdide ayni hissi alabiliyorum. ama bi sure hissizlik yasayan arkarkadaslarsa var burda.
canım aslında ben ameliyattan da korkuyorum biraz çünkü geçen sene mecbur kalıp burnumdan estetik ameliyat olmuştum ve zor bi süreçti tabi benim için. ben bitane göğüs büyütücü krem aldım umudum yok ama belki işe yarar diye kullanıyorum eğer işe yaramazsa bende düşünüyorum ameliyat olmayı çünkü gerçekten çok özgüvensizlik yaratıyor... bakalım inş sorunsuzca hallederim bende senin hemen iyileşmiş çok sevindim..

canım aslında ben ameliyattan da korkuyorum biraz çünkü geçen sene mecbur kalıp burnumdan estetik ameliyat olmuştum ve zor bi süreçti tabi benim için. ben bitane göğüs büyütücü krem aldım umudum yok ama belki işe yarar diye kullanıyorum eğer işe yaramazsa bende düşünüyorum ameliyat olmayı çünkü gerçekten çok özgüvensizlik yaratıyor... bakalım inş sorunsuzca hallederim bende senin hemen iyileşmiş çok sevindim..

bugüne kadar kremlerin bi işe yaradığını görmedim duymadım. ama dene bakalım. denemedim demezsin :)

Göğüs altını ölç canım, aradaki farka göre anlaşılır.mesela benim göğüs 83,5- göğüs altı 80 cm.yani sıfır doku :KK66:
canım şimdi sen ölç deyince baktım 79 çıktı nası olur ya dedim şaşırdım tekrar ölçtüm falan meğer ben göğüsümü yanlış ölçmüşüm göğüsüm 83 müş Hoppa off napsam yaa sonunda bende olucam galiba ameliyat burdaki yazıları görünce yanlız olmadığımı anladım dahada rahatladım aslında..

Millet iste yaa insanlar bayilir anlmadiklari seylerle ilgili konusmaya bizim cevremizde kimse bilmiyor neyseki yoksa bende duyup sinir olucaktim ii demekki agrilarin azalmaya başladı keyif zamani geliyor ne guzell :))
Bugun gezdim agrim olmadan cok sukur artik millete aldiris etmiyorum. Hayatima bakiyorum super gorunuyolar.bayiliyorum aynaya bakmaya ve banyo yapmaya.

Kizlar Bugun ilk kontrolume gittim.Iki gun sonra 3 hafta olmus olacak.Hersey yolundaymis medikal sutyeni takma dedi doktorum.Disari cikarken istersen tak sutyen balensiz bi tane ama artik hic kullanmasanda olur dedi.Bi de bol bol oyna mincikla dedi yumusasin diye.Ozel bI masaj yapmana gerek yok dedi.

canım şimdi sen ölç deyince baktım 79 çıktı nası olur ya dedim şaşırdım tekrar ölçtüm falan meğer ben göğüsümü yanlış ölçmüşüm göğüsüm 83 müş Hoppa off napsam yaa sonunda bende olucam galiba ameliyat burdaki yazıları görünce yanlız olmadığımı anladım dahada rahatladım aslında..
Merhaba konuya dahil oldum ama benimkide sifir dokuydu 6 nisanda ameliyat oldum minyoN Oldugum icin 295 mentor takildi dortorumla konusmaya gittigimde bana komplikasyonlarin olabilecegini soledi cok korkmama ragmen ameliyati oldum fakat korktugum basimageldi hematom olustu sol gogus sizdirma yapti kani durduramadilar ve tekrar ameliyat oldum 2 . Ameliyati olmak korkutucuydu fakat olduktan sonra yeniden xogmusa dondum hemato olustugu icin cok kotuydu kolum agriyo morluklar butun vucuduma dagiliyodu her gun ii olacam diye daha kotu oluyodum neyseki 10. Gununde ameliyat oldum sislikler bir anda yok oldu 1 hafta agri cektim su 2 .ameliyatimin birinci ayi bitti agridan sancidan eser yok yani sizin sorunsuz olursa 10 gunluk zorlugu var bana sorarsan deger mi diye son 3 gundur deger diyorum mukemmel gorunuyolar dumduz bir vucuttan bombeli bir vucuta banyolarim daha mutlu kiyafetlerimi artik reyonda ne gorursem alabiliyorum esimin bakislari bile degisti cocuklarim anne seni. Memen buyumus diyolar artikin ozguvenli birisiyim doktorumun dedigi gibi en dogal hakkiniz. DusunuyosaN gozunu yum sirkelen ben basaracagim de ve yaptir.:))

Merhaba konuya dahil oldum ama benimkide sifir dokuydu 6 nisanda ameliyat oldum minyoN Oldugum icin 295 mentor takildi dortorumla konusmaya gittigimde bana komplikasyonlarin olabilecegini soledi cok korkmama ragmen ameliyati oldum fakat korktugum basimageldi hematom olustu sol gogus sizdirma yapti kani durduramadilar ve tekrar ameliyat oldum 2 . Ameliyati olmak korkutucuydu fakat olduktan sonra yeniden xogmusa dondum hemato olustugu icin cok kotuydu kolum agriyo morluklar butun vucuduma dagiliyodu her gun ii olacam diye daha kotu oluyodum neyseki 10. Gununde ameliyat oldum sislikler bir anda yok oldu 1 hafta agri cektim su 2 .ameliyatimin birinci ayi bitti agridan sancidan eser yok yani sizin sorunsuz olursa 10 gunluk zorlugu var bana sorarsan deger mi diye son 3 gundur deger diyorum mukemmel gorunuyolar dumduz bir vucuttan bombeli bir vucuta banyolarim daha mutlu kiyafetlerimi artik reyonda ne gorursem alabiliyorum esimin bakislari bile degisti cocuklarim anne seni. Memen buyumus diyolar artikin ozguvenli birisiyim doktorumun dedigi gibi en dogal hakkiniz. DusunuyosaN gozunu yum sirkelen ben basaracagim de ve yaptir.:))
Geçmiş olsun ... Benimde ameliyattan bir hafta sonra sağ göğsümde sıvı birikmesi olmuştu. Vücudumun proteze karşı verdiği bir tepki idi. Tekrar ameliyata alınmıştım acil. Ameliyattan önceki gece korkunç ağrı yaşamıştım,sabah ezanları ile hastaneye gitmiştik. Doktorum hemen ameliyata almamız lazım demişti. Çok korkmuştum ama ameliyattan sonra o kadar rahatlamış ve iyi hissediyordumki kuş gibi hafiflemiştim :) Senşn bu yorumunu okuyunca o yaşadıklarım aklıma geldi :) Yinede pişman olmadım hiç,iyiki bu ameliyatı olmuşum diyorum ;)

Cok gecmis olsun zor bi surecin olmus ama sonunda mutlu son. Ben sorunsuz bi surec gecirdim ve yazdiklarini okudukca basima gelseydi naapardim bilemiyorum. Insallah bundan sonra tadini cikarirsin

Geçmiş olsun ... Benimde ameliyattan bir hafta sonra sağ göğsümde sıvı birikmesi olmuştu. Vücudumun proteze karşı verdiği bir tepki idi. Tekrar ameliyata alınmıştım acil. Ameliyattan önceki gece korkunç ağrı yaşamıştım,sabah ezanları ile hastaneye gitmiştik. Doktorum hemen ameliyata almamız lazım demişti. Çok korkmuştum ama ameliyattan sonra o kadar rahatlamış ve iyi hissediyordumki kuş gibi hafiflemiştim :) Senşn bu yorumunu okuyunca o yaşadıklarım aklıma geldi :) Yinede pişman olmadım hiç,iyiki bu ameliyatı olmuşum diyorum :KK66:
gecmis olsun canim isin garip tarafi bende sabah ezaniyla hastaneye gitmistim nefes alamiyodum cok korktum nefes alamyinca akcigere hava kacabilir tup takabiliriz demisti doktorum aklima ilk gelen o oldu fakat sukur kki sadece hematom mus yani abutun arkadaslar 2.ameliyattan korkmasinlar varsa sorun daha rahat oluyosunuz ameliyatta geciyo ya basa gelen cekiliyo bide.

gecmis olsun canim isin garip tarafi bende sabah ezaniyla hastaneye gitmistim nefes alamiyodum cok korktum nefes alamyinca akcigere hava kacabilir tup takabiliriz demisti doktorum aklima ilk gelen o oldu fakat sukur kki sadece hematom mus yani abutun arkadaslar 2.ameliyattan korkmasinlar varsa sorun daha rahat oluyosunuz ameliyatta geciyo ya basa gelen cekiliyo bide.
Herkes de olmaz tabi. Ben doğum kontrol için spiral takılmıştım. Onda bile masadan kalkamamıştım. Şiddetli ağrı ve kanama olmuştu. Doktor ağrı kesici kullan demişti ama bir hafta zor dayandım ve gidip çıkarttım. Doktor nasıl bir vücudun var,yabancı maddeye çok fazla tepki veriyor ve atmaya çalışıyor demişti :) Allah'tan proteze alıştı artık ;)

Cok gecmis olsun zor bi surecin olmus ama sonunda mutlu son. Ben sorunsuz bi surec gecirdim ve yazdiklarini okudukca basima gelseydi naapardim bilemiyorum. Insallah bundan sonra tadini cikarirsin
evet canim zor bir surc

Evet canim zor bir surecti ama gecti simdi cok mutluyum

Herkes de olmaz tabi. Ben doğum kontrol için spiral takılmıştım. Onda bile masadan kalkamamıştım. Şiddetli ağrı ve kanama olmuştu. Doktor ağrı kesici kullan demişti ama bir hafta zor dayandım ve gidip çıkarttım. Doktor nasıl bir vücudun var,yabancı maddeye çok fazla tepki veriyor ve atmaya çalışıyor demişti :) Allah'tan proteze alıştı artık :KK66:
:)) bendede spral var sikinti yasamadim senin talihsizligin olmus ama sanslisin korkutulacak gibi degilmis ameliyat anlaminda soledim. Protezler binde bir kiside oluyomus zaten vucutla cok uyumluymus bilirsin solemislerdir ne kadar oldu sen ameliyat olali?

Back