- 2 Ocak 2015
- 136
- 113
- 103
- 56
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım his bendede yok 6 ayı bulur dedi doktor bana. Bi buçuk ay olcak aşa uukarı
canım 6 ayı bulurmuymuş neden o kadar uzun acaba?off ya valla psikolojim bozuldu..ben açıkçası ameliyat sonrasının bu kadar zor geçeceğini düşünmüyordum..his sorununu kafaya tak, göğüsler aşağı inecek mi onu kafaya tak, bir de bana 300cc taktı dr sanki biraz büyük gibi hep içimde 275cc kaldı..şimdi de küçülsünler diyorum birazCanım his bendede yok 6 ayı bulur dedi doktor bana. Bi buçuk ay olcak aşa uukarı
Canım şişlikler inince normale gelicek tek sorunumuz masajı tam anlamıyla yapamamamız his olayı gerçekten kötü bekliycez süreç bu kadar uzun olacağınıcanım 6 ayı bulurmuymuş neden o kadar uzun acaba?off ya valla psikolojim bozuldu..ben açıkçası ameliyat sonrasının bu kadar zor geçeceğini düşünmüyordum..his sorununu kafaya tak, göğüsler aşağı inecek mi onu kafaya tak, bir de bana 300cc taktı dr sanki biraz büyük gibi hep içimde 275cc kaldı..şimdi de küçülsünler diyorum birazof ki ne off
Canım malesef öyle yapıcak bişeybyok iyleşme süreci uzun 5 yada 6 ayda tam iyleşiyormuşcanım 6 ayı bulurmuymuş neden o kadar uzun acaba?off ya valla psikolojim bozuldu..ben açıkçası ameliyat sonrasının bu kadar zor geçeceğini düşünmüyordum..his sorununu kafaya tak, göğüsler aşağı inecek mi onu kafaya tak, bir de bana 300cc taktı dr sanki biraz büyük gibi hep içimde 275cc kaldı..şimdi de küçülsünler diyorum birazof ki ne off
evet masaj yapamıyoruz ki..üstelik bazen kendiliğinden daha da şişiyor inmek bir yana dursun..şu göğüslerin yapaylığından bir an önce kurtuluruz inşallah ve his sorunumuz düzelir..Canım malesef öyle yapıcak bişeybyok iyleşme süreci uzun 5 yada 6 ayda tam iyleşiyormuş
O ne demek?Bu @sevilay1994 benimle ozelden konustu su an banlanmis gorunuyor merak ettim neden banladi bu insallah yine erkek cikmammistiriyiki resimlerimi gostermedim
Canım harika bi mesaj....... Çok beğendimmmmmmmmmkızlar memeli memesiz bütüüüüün annelerin anneler kutlu olsun![]()
O Sevilay1994 bana da özelden yazdı ve Msj aynen şuydu"Abla slm sende estetik yaptirdinmi". Ben de henüz yaptırmadım deyince, " hayırlısı olsun " yazmış. Vay salak vayyyy, peki hesabı nasıl kapatıldı, nasıl anlaşıldı ?Ciddimisin canım.bana da mesaj attı.ben şüphelendiğimden değil ama kendi kendime bundan sonra resim koymayanları izlemeye almama kararı aldığım için izlemeyeceğimi söyledim.iyi ki izlememişim.bundan sonra çok daha dikkatli olacağım kesinlikle
![]()
bir de bensensiz diye biri özelden resimlere bakmak istediğini yazmış, forumda hiç rastlamadım.o da mı acaba....??Kesinlikle çok haklısın canım.ben de resim olmasa da mesajlara bakıyordum,ona göre karar veriyordum.ama bundan sonra sadece resim koyanları alıcam izlemeye![]()
Ayy çok komik yaaO Sevilay1994 bana da özelden yazdı ve Msj aynen şuydu"Abla slm sende estetik yaptirdinmi". Ben de henüz yaptırmadım deyince, " hayırlısı olsun " yazmış. Vay salak vayyyy, peki hesabı nasıl kapatıldı, nasıl anlaşıldı ?
Şüphelenince şikayet ediyorsun ve araştırılıyor sanırımbir de bensensiz diye biri özelden resimlere bakmak istediğini yazmış, forumda hiç rastlamadım.o da mı acaba....??
İnşallah en kısa zamanda normale kavuşurlar yapma oldugu çok bellievet masaj yapamıyoruz ki..üstelik bazen kendiliğinden daha da şişiyor inmek bir yana dursun..şu göğüslerin yapaylığından bir an önce kurtuluruz inşallah ve his sorunumuz düzelir..
Siz böyle söyleyince ben korkuyorum açıkçası yapay bi görüntü hiç hoş değil ama burda gördüğümüz arkadaşların yapay değil gayet doğal bir görüntüsü vardı acaba normalinden büyük olmasımı yapay gösteriyor ?İnşallah en kısa zamanda normale kavuşurlar yapma oldugu çok belli![]()
valla bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.acaba büyük mü oldu diye yapay duruyor 300cc gerçi ama.ya da yuvarlak protez kullanılması mı bu şekilde yapay durmasına sebep..inş en kısa zamanda doğal görünümüne kavuşurlarSiz böyle söyleyince ben korkuyorum açıkçası yapay bi görüntü hiç hoş değil ama burda gördüğümüz arkadaşların yapay değil gayet doğal bir görüntüsü vardı acaba normalinden büyük olmasımı yapay gösteriyor ?