Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Baktim canim yok içte gibi bi goruntu ucunda siyah bisi var cunku ip mi kabuk mu anlamadim. Ayrica benim dikislerim sizlerinki gibi muntazam diil bugun bantlari cikardimda umarim zmanla duzelir.

canım elinle kontrol edince eline batması lazım minik minik. zaten şeffaf iplikler göremezsin.

Selam millet bende giremiorum yogunlukdan bu memeler ne zmn yumsayacak yaaa :) bide hala yara kabugu var sag meme dikis ucunda nye dusmuyo anlamadm :)

Ya ben okuduklarimdan boyle anlamamistim ama yani ilk 1 haftadan sonra tabiki agri vs oluyor ama normal hayata aktivitelere geri donebiliyordunuz benim bu agri 3 gunudr artti iyice bu ne yahu benim daha bi kiyafet bikini vs denicek keyifli anim olmadi :KK43:
Aynen bende cok keyifsizim 1 ay 1 hafta oldu tam anlamiyla ii olmadi hqftaya dugun var ben kara kara dusunuyorum normal sutyen takabilecekmiyim. Agrilarim gecince insallah yuzumde gulecek

canım benimde 8.günüm bugün, morluklara hiç takılma benim sağ ğöğsüm resmen çürümüş gibi çok morardı, doktor nadir gördüğüm bişey bu kdr morarma dedi, ama geçicekmiş zamanla, seninki bnmkinin yanında eminim hiçbişeydir:) ilk 3 günden sonra benimde ağrılarım çok azalmıştı, kollarımı çok kullandım, sonrasında ağrılarım arttı şimdi daha tedbirli davranıyorum, benimde p.tesi iş başı ama nasıl başlycam bilmiyorum vallahi, ateşin olmadıkça sıvı fln gelmedikçe korkma bence, ağrılar olması normaldir..
Aynen beni Sanki 10 kisi sopayla dovmus gibi her tarafim curksu bir morarmaydi boydan boya hatta popoma kadar indi o morluklar fakat 35.gundeyim 2 gun once tamamen bitti gitti morluklar korkmayin yalniz goguste varsa doktora gidin buyuk ihtimalle hematom oluyo gogusteki morluk

Aynen bende cok keyifsizim 1 ay 1 hafta oldu tam anlamiyla ii olmadi hqftaya dugun var ben kara kara dusunuyorum normal sutyen takabilecekmiyim. Agrilarim gecince insallah yuzumde gulecek
Insallah yaa ben bugun daha iyiyim dinlendim ve duzeldi resmen ama cocukla dinlenmek ne mumkun insallah en kisa zamanda toparlanir keyfini cikaririz valla yoksa zorrr

Kizlar Forumda takibe aldigim uyeler fotograf yukleyenler.Burun dudak falan olsa albumumu acik bile yapardim ama meme olunca baska oluyo nolur affedin.Goren arkadaslarim buraya yorum yazip objektif gozle sizleri aydinlatabilirler

Aynen aynen bizimde durum boyle belkide toparlanamamak bu yüzden sonucta tam dinlenme olmuyor ama napalım gec olsun guc olmasin memisli.olmak kolay degilmis :) ama guzelmisss
Evet ya memisli olmak cok guzel yillardir hep ezik hissediyodum kendimi simdi cok sukur sporcu sutyeninden ciksak yeter cocuklarimda birz uzuldu ama onceden kizim dalga geciodu babamin memesi seninkinden buyuk anne diyo simdi olum herkese soluyo :) annemin memesi buyudu diye bide annem ve esim sagolsun cok ilgilendiler.aci cektim sadece anlayacgin bide ben ameliyatin 10.gununde hematom olustu 2 kez amelyat oldum dusun cektigim acilari insallah degmistir.

Evet ya memisli olmak cok guzel yillardir hep ezik hissediyodum kendimi simdi cok sukur sporcu sutyeninden ciksak yeter cocuklarimda birz uzuldu ama onceden kizim dalga geciodu babamin memesi seninkinden buyuk anne diyo simdi olum herkese soluyo :) annemin memesi buyudu diye bide annem ve esim sagolsun cok ilgilendiler.aci cektim sadece anlayacgin bide ben ameliyatin 10.gununde hematom olustu 2 kez amelyat oldum dusun cektigim acilari insallah degmistir.
Cocuklar cok iyimis yaa valla dillere dusmussun :)) hadi yaa iki ameliyat mi insallah deger gercekten

kızlar selam..ben de 17 sinde ameliyat oldum 4.haftanın içine girdim şu an.kasaltı 300 cc high profil takıldı..benim bir iki kafama takılan şey var gerçi dr sordum düzelir dedi fakat yine de içim rahat değil..protez çok yukarda duruyor o kadar bombeli ki yandan mesela bir göğsün olması gereken anotomisinde değil.ameliyattan sonra böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?bu protezler aşağıya sarkacak değil mi? ne kadar sürede normal göğüs şeklini alacak ya da alacak mı?çünkü ben böyle istemedim, acaba protez büyük mü geldi de bu şekilde oldu..ikincisi de baştan beri ilk birkaç gün içinde sağ göğsüme his geldi fakat sol göğsümde hala his yok gibi bir şey.sadece sert bir şekilde ucunu sıkınca acıyor..korkuyorum his gelmez diye..bu durumları yaşayan varsa kızlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız..

Bu Erkekler nasil yaratiklar ben artik anlayamiorum.Hic usenmeden foruma uye olup bide mesajlasiolar kizlarla terbiyesizler.Google a yazsinlar meme diye bi dunya meme cikar.Bu kadar zahmet niye a akil fakirleri oooof of tam dayaklik bunlar ya.

Back