Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm öncelikle geçmiş olsun sağlıkla kullan inş. arkadaş olarak ekliyorum kabul edersen görmek isterim fotolarını

canımmmm şimdi baktım fotoğraflarına harika gözüküyorlar güle güle kulllaaaaaaan

superi , çok güzel olmuş kaç günlük bunlar ?

çok diikatli olup iyi bir doktora gitmek sart.Benim bir yakınım cok ünlü bir doktora gitmesine rağmen 2. kere ameliyat olmak zorunda kaldı:S

ıyı doktor oldugunu nasıl anlayacagım? bence cok amelıyat yapan veya benım anatomık yapımda hastası olanlar ıyı olandır..

silikon özelliğini sormuştum buldum..ben büyük istiyorum ama doğal olmalı demekki bnde 280 cc istesem uygun, gerçi daha dr görmedi :) ama sizin çok güzel olmuş maaşallah

merhaba ben doktor sorusturuyorum, naci beyın soyadı nedir?

silikon özelliğini sormuştum buldum..ben büyük istiyorum ama doğal olmalı demekki bnde 280 cc istesem uygun, gerçi daha dr görmedi :) ama sizin çok güzel olmuş maaşallah

Teşekkür ederim canım. Doktorum Barış Çakır. Beğenmene sevindim, çok yeni oldukları için gözüm yeni yeni alışıyor güzel mi değil mi ayırt edemiyorum henüz çünkü. darısı en kısa sürede senin başına diyorum:)

cok guzel cok, barıs cakırı duymustum..artık dr ısımlerıne asına oluyorumi evt yaa darısı basıma

gecmıs olsun, kasınızın kucuk oldugunu muayenede anlamamıs mı? cok spor yapar mısınız, benım kasım kesın kucuktur onun ıcın soruyorum..

paylasım ıcın cook tesekkurler, cok faydalı oldu, doktorunuz kımdı? benım b cup ama a ya yakın, c olsun ıstıyorum, sert fark edılen sılıkon ıstemıyorum..sızın sertlıgı 2 yılda gecmıs..bn bırkac ayda gercek sertlıgını bulsun ıstıyorum..sızce buyutmenın oranından mı yoksa sılıkon cınsınden mı oluyor 2 yılda sertlıgının degısmesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…