Öne doğru eğildiğimde yumuşacık oluyorlar,dik durduğumda sertleşiyorlar.doktorum biraz daha yumuşayacaklar dedi.benim ameliyattan sonra da geç yumuşamıştı.ben rahatsız değilim aslında ama eşim diyor bazen sert bunlar diye:)
Canım, Mayıs fikri hala aklımdaHahaa:)) az kaldi bulcan sende Canim. benim verdigim gaz bitmis galiBa azicik daha veriyim. Hani hic tarihten falan bahsetmiyoruz...
Arkadaslar sonunda
canım çooooook geçmiş olsunArkadaslar sonunda bitti cok şükür hastanedeyim ins sabah cikacagimiyisin di mi
Gördüm canım çok iddalilar göbek de aynı şekilde walla bnm suan çocuğum yok olduktan sonra bende düşünüyorum artık daha önce olanlardan resim görmemiştim ilk seni gordum karın da ve cok başarılı buldumbaktin mi?
Çok geçmiş olsun canım nasıl ağrıların çok yoktur umarimArkadaslar sonunda bitti cok şükür hastanedeyim ins sabah cikacagim
SLM.KIZLAR ELİZİZ NİKLİ BAYANIMNDİYEN KİŞİ ERKEK ARKADAŞLAR İZLEMEYE ALANLAR DİKAT ETSİN ŞİMDİ BURDAKİ NİKİDE DWGİŞMİŞ YENİ NİKİDE Thebigard dikat edin arkadaşlar benden uyarması bir erkegin memelerimizi görmesini istemeyiz
Korse çok sıkıyo kemiklerimÇok geçmiş olsun canım nasıl ağrıların çok yoktur umarim
Teşekkür ederm canım düne göre daha iyiyimde hayalimdeki gibi olmadı Sanki küçük gibiCanım, Mayıs fikri hala aklımdaama benim iş Bayram sonrasına kalacak sanırım
Kemiklerim agriyo sanki ama dünden daha iyiyim cnm
canımm çok geçmiş olsun, sende atlattın bi ben kaldım valla :) kaç cc takmışlar sana? yuvarlak mı damla mı bide?Teşekkür ederm canım düne göre daha iyiyimde hayalimdeki gibi olmadı Sanki küçük gibi
INS daha ii olacaksın canım agrilar geçici kalıcı olanlar yeni cicişler kaç taktı dr canım söyledi mi sen dr devlette oldun demi canim
Hyr cnm özelde oldum 325 cc yuvarlak takıldı ama daha büyük bekliyorduMcanımm çok geçmiş olsun, sende atlattın bi ben kaldım valla :) kaç cc takmışlar sana? yuvarlak mı damla mı bide?
Hyr cnm özelde oldum 325 cc yuvarlak takıldı ama daha büyük bekliyorduM
Bence çok ideal canım hiç üzülme bende 325 cc düşünüyorum doğal duracak lar eminim sen beklentini biraz yüksek tutmussun ondan ama baktıkça alosacaksin ve sonra sende çok begeneceksin burda libraydi sanırım o da o aralarda taktirmisti ve müthiş duruyo senin kiler de ole olcak merak etme
Geçmiş olsun cnm. Görebiliyormusunki? Hem biraz sabret, zamanla gözüne daha büyük gelecekler.
Katılıyorum cnm sana, benim 360/375 şimdiki aklim olsa bende 300/325 seçerdim.canım çoook geçmiş olsun. hadi gözün aydın atlattın :)) şuan çok ödemli olduğun için küçük görünüyorlar gözüne biraz ödemlerin inince daha büyük gözükecekler inan. bak benim boyum senden uzun banada 325 taktı ve boyutundan çok memnunum.
Canım benimkiler de bazen ağrıyor.en son kontrolümde doktorum baktı ve kapsül oluşumu yok dedi çok şükür.ayrıca benim doktorum 15. gün ve 2 ay arası masaj yaptırttı sadece.sonrasında kendileri yumuşamaya devam edecekler demişti.ben yine elledim sürekli ama öyle düzenli masaj yapmadım sonrasında.zaten yaptığım masaj da,yukarıdan aşağıya,yanlardan ortaya ,alttan yukarıya itme şeklindeydi.öyle sıkma vs yoktu.masajı verme sebebi de kapsül oluşumunu önlemek içinmiş.ama sen yine de kontrolünü yaptır tabii.GAZELLE84 Violetta72 artik yuvarlak olduğundanmı bilemicem burda arkadaşim var onunda yuvarlak oda sizin dediğiniz gibi diyor, masaj yapinca yumuşuyor ertesi gün yine sert oluyor diye, ben fazla sıkarak masajda yapamıyorum hemen bileklerim ağrıyor ve hatta 4 ay olmasina rağmen sağ memem hala sanciyor. Normal değil artik bence. Endişelenmeye başladım. Bugün ultrason için almanyadayimya burdaki dr.umdan randevu alayim dedim, taaa haziran ortasi verdi. Sizce normal mi hala ağriması?
Ins cnmBence çok ideal canım hiç üzülme bende 325 cc düşünüyorum doğal duracak lar eminim sen beklentini biraz yüksek tutmussun ondan ama baktıkça alosacaksin ve sonra sende çok begeneceksin burda libraydi sanırım o da o aralarda taktirmisti ve müthiş duruyo senin kiler de ole olcak merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?