• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Öne doğru eğildiğimde yumuşacık oluyorlar,dik durduğumda sertleşiyorlar.doktorum biraz daha yumuşayacaklar dedi.benim ameliyattan sonra da geç yumuşamıştı.ben rahatsız değilim aslında ama eşim diyor bazen sert bunlar diye:)

O icindekini bildigi icin psikolojik olarakta sert geliyo olabilir. Cunku odemi gidince cok sert degiller aslinda. Tabiki yumusacikta degiller ama bi dirilik var guzel bence

GAZELLE84 GAZELLE84 Violetta72 Violetta72 artik yuvarlak olduğundanmı bilemicem burda arkadaşim var onunda yuvarlak oda sizin dediğiniz gibi diyor, masaj yapinca yumuşuyor ertesi gün yine sert oluyor diye, ben fazla sıkarak masajda yapamıyorum hemen bileklerim ağrıyor ve hatta 4 ay olmasina rağmen sağ memem hala sanciyor. Normal değil artik bence. Endişelenmeye başladım. Bugün ultrason için almanyadayimya burdaki dr.umdan randevu alayim dedim, taaa haziran ortasi verdi. Sizce normal mi hala ağriması?

SLM.KIZLAR ELİZİZ NİKLİ BAYANIMNDİYEN KİŞİ ERKEK ARKADAŞLAR İZLEMEYE ALANLAR DİKAT ETSİN ŞİMDİ BURDAKİ NİKİDE DWGİŞMİŞ YENİ NİKİDE Thebigard dikat edin arkadaşlar benden uyarması bir erkegin memelerimizi görmesini istemeyiz

Siz bu kanıya nereden vardınız ?

Hyr cnm özelde oldum 325 cc yuvarlak takıldı ama daha büyük bekliyorduM

Ama canım sana da 260 cc demişlerdi sanırım, benim istediğim beğendiğim ölçü 300-325, bence sana da ideal olmuştur, zayıf olduğunu söylemiştin çünkü. Zamanla değişiyorlar yakınlaşıyorlarmış, bence bozma moralini, eminim çok güzel olmuşlardır, sen bir an önce iyileşmene bak :)

Bence çok ideal canım hiç üzülme bende 325 cc düşünüyorum doğal duracak lar eminim sen beklentini biraz yüksek tutmussun ondan ama baktıkça alosacaksin ve sonra sende çok begeneceksin burda libraydi sanırım o da o aralarda taktirmisti ve müthiş duruyo senin kiler de ole olcak merak etme

canım çoook geçmiş olsun. hadi gözün aydın atlattın :)) şuan çok ödemli olduğun için küçük görünüyorlar gözüne biraz ödemlerin inince daha büyük gözükecekler inan. bak benim boyum senden uzun banada 325 taktı ve boyutundan çok memnunum.

canım çoook geçmiş olsun. hadi gözün aydın atlattın :)) şuan çok ödemli olduğun için küçük görünüyorlar gözüne biraz ödemlerin inince daha büyük gözükecekler inan. bak benim boyum senden uzun banada 325 taktı ve boyutundan çok memnunum.
Katılıyorum cnm sana, benim 360/375 şimdiki aklim olsa bende 300/325 seçerdim.

GAZELLE84 GAZELLE84 Violetta72 Violetta72 artik yuvarlak olduğundanmı bilemicem burda arkadaşim var onunda yuvarlak oda sizin dediğiniz gibi diyor, masaj yapinca yumuşuyor ertesi gün yine sert oluyor diye, ben fazla sıkarak masajda yapamıyorum hemen bileklerim ağrıyor ve hatta 4 ay olmasina rağmen sağ memem hala sanciyor. Normal değil artik bence. Endişelenmeye başladım. Bugün ultrason için almanyadayimya burdaki dr.umdan randevu alayim dedim, taaa haziran ortasi verdi. Sizce normal mi hala ağriması?
Canım benimkiler de bazen ağrıyor.en son kontrolümde doktorum baktı ve kapsül oluşumu yok dedi çok şükür.ayrıca benim doktorum 15. gün ve 2 ay arası masaj yaptırttı sadece.sonrasında kendileri yumuşamaya devam edecekler demişti.ben yine elledim sürekli ama öyle düzenli masaj yapmadım sonrasında.zaten yaptığım masaj da,yukarıdan aşağıya,yanlardan ortaya ,alttan yukarıya itme şeklindeydi.öyle sıkma vs yoktu.masajı verme sebebi de kapsül oluşumunu önlemek içinmiş.ama sen yine de kontrolünü yaptır tabii.

Bence çok ideal canım hiç üzülme bende 325 cc düşünüyorum doğal duracak lar eminim sen beklentini biraz yüksek tutmussun ondan ama baktıkça alosacaksin ve sonra sende çok begeneceksin burda libraydi sanırım o da o aralarda taktirmisti ve müthiş duruyo senin kiler de ole olcak merak etme
Ins cnm

Back