• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sağol canım görüntüsü doğallığı benimde hoşuma gidiyor dolgunda duruyor ama kesinlikle büyük değiller ben mutluyum ama daha küçük olsalardı çok üzülürdüm
Herzaman diyorum..... favorimsin, harika ötesi memelere kavuştun:)))

Sağol canım görüntüsü doğallığı benimde hoşuma gidiyor dolgunda duruyor ama kesinlikle büyük değiller ben mutluyum ama daha küçük olsalardı çok üzülürdüm

Seninle ayni dusunuyorum yaa. Daha buyuk gogusleri cok begeniyorum evet ama kendiminkiler tamm bana gore diyorum. Iyiki daha kucuk yada daha buyuk olmamislar diyorum. Ama biraz daha yumusamalarini ve dogallasmalarini bekliyorum.

Canım burdaki nikini niye degişti ozamn erkek degilse ve vatsapta gurubumuzda sürekli yan yön bel resim isteyip.duruyordu diger arkadaşlar niye istemedi peki yazmışki kızlar hadi yarım profil memelerinizin resmini cekip atın :KK57: kaç gündür şüphelenihordum kendisini savunmadu bile ve bi buçuk senedirde ameliyat olacak burdada yazmış tarihlerine bakabilirsiniz ben buraya üye oldumdan 2 yada 3 ay sonra ameliyat oldum iyce araştırdım sizce normalmi yaptıgı kaç kişiyi izliyor bi bak
Canım burdaki nikini niye degişti ozamn erkek degilse ve vatsapta gurubumuzda sürekli yan yön bel resim isteyip.duruyordu diger arkadaşlar niye istemedi peki yazmışki kızlar hadi yarım profil memelerinizin resmini cekip atın :KK57: kaç gündür şüphelenihordum kendisini savunmadu bile ve bi buçuk senedirde ameliyat olacak burdada yazmış tarihlerine bakabilirsiniz ben buraya üye oldumdan 2 yada 3 ay sonra ameliyat oldum iyce araştırdım sizce normalmi yaptıgı kaç kişiyi izliyor bi bakın derim
Aranızda olan bitenleri bilmem. Biri erkek üyesidir demesi için bi sebebi vardır diye düşünmek çok doğal bi tepki olsa gerek. Ben şahsen bu konuda çok hassasım bu yüzdende izlemeden aldım. Bu erkek üyesi tepkimden dolayı benide izlemeden silenler oldu. Saygıyla karşıladım, herkes yerinde sağolsun, sende saygı gösterirsen sevinirim. Ben yaşadıklarımı kısaca anlattım zaten, bire bir erkek üyesiyle karşılaşmış olarak benim tepkimi çok görme bana. Gerisini @lalezar1969 ile çözmeye bakmalısın.
Aranızda olan bitenleri bilmem. Biri erkek üyesidir demesi için bi sebebi vardır diye düşünmek çok doğal bi tepki olsa gerek. Ben şahsen bu konuda çok hassasım bu yüzdende izlemeden aldım. Bu erkek üyesi tepkimden dolayı benide izlemeden silenler oldu. Saygıyla karşıladım, herkes yerinde sağolsun, sende saygı gösterirsen sevinirim. Ben yaşadıklarımı kısaca anlattım zaten, bire bir erkek üyesiyle karşılaşmış olarak benim tepkimi çok görme bana. Gerisini @lalezar1969 ile çözmeye bakmalısın.

Aramizda olan biten hic bir sey olmadi,en ilgincide bu.Kadin bana whts uptan,ben hic birsey demeden resim yollamaya basladi,sonra bir grup kurmus oraya ekledi,tek bir kez yari profil resim cekermisiniz dedim,surekli resim istedimi yazmis yukarda,ve daha neler neler.Ve ben sana hicbir sekilde tepki gostermiyorum.Beni silmis olmanada.Cunku ben sana soru sordumda sen cevap verdin,ben senin resimlerinide gordum.Beni silmenide evet saygiyla karsiliyorum.
Tepkim asla ona deil,tepkim 2 aylik bir uyeyin tek sozune inanmaya.
Ve bu kadinin bu sekilde hakaret edisini,tolere edenlere.
Yarin oburgun sizinde basiniza gelebilir,biri cikar sizin hakinzda uyduruk,hasta fantaziler kurupp anlatir,ve bu cok sinir bozucu ve yipratici bir durumdur.
Sizde benim nasil hissetimi anlamaya calisin,

Seninle ayni dusunuyorum yaa. Daha buyuk gogusleri cok begeniyorum evet ama kendiminkiler tamm bana gore diyorum. Iyiki daha kucuk yada daha buyuk olmamislar diyorum. Ama biraz daha yumusamalarini ve dogallasmalarini bekliyorum.
O biraz sabır istiyo görüntü olarak 2 aya daha doğal görüntü oluyor ama normal meme kıvamına yakın bi yumuşama 1 yıl.benim 7 ayı geçti bana göre hala çok yumuş yumuş değiller

O biraz sabır istiyo görüntü olarak 2 aya daha doğal görüntü oluyor ama normal meme kıvamına yakın bi yumuşama 1 yıl.benim 7 ayı geçti bana göre hala çok yumuş yumuş değiller
Benimkiler hiç yumuşamıyor desem yeri :KK43:
Damla daha sert diyedir sanırım. Hatta sanki hep böyle kalacaklar, yerinden oynamıyor gibi.

Aramizda olan biten hic bir sey olmadi,en ilgincide bu.Kadin bana whts uptan,ben hic birsey demeden resim yollamaya basladi,sonra bir grup kurmus oraya ekledi,tek bir kez yari profil resim cekermisiniz dedim,surekli resim istedimi yazmis yukarda,ve daha neler neler.Ve ben sana hicbir sekilde tepki gostermiyorum.Beni silmis olmanada.Cunku ben sana soru sordumda sen cevap verdin,ben senin resimlerinide gordum.Beni silmenide evet saygiyla karsiliyorum.
Tepkim asla ona deil,tepkim 2 aylik bir uyeyin tek sozune inanmaya.
Ve bu kadinin bu sekilde hakaret edisini,tolere edenlere.
Yarin oburgun sizinde basiniza gelebilir,biri cikar sizin hakinzda uyduruk,hasta fantaziler kurupp anlatir,ve bu cok sinir bozucu ve yipratici bir durumdur.
Sizde benim nasil hissetimi anlamaya calisin,
Canım ister istemez insan huzursuz oluyor.bizi de hoş gör.sen de haklısın.inşallah bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaz:KK68:

Benimkiler hiç yumuşamıyor desem yeri :KK43:
Damla daha sert diyedir sanırım. Hatta sanki hep böyle kalacaklar, yerinden oynamıyor gibi.
Benimkiler de yuvarlak olmasına rağmen öyle çok yumuşak değiller.bazen yumuşacık gibi,bazen taşş gibi hissediyorum.ama hiçbir zaman gerçek meme yumuşaklığında değiller.kendi dokumun çok az olması da etkiliyor herhalde.neyse buna da şükür:))

Benimkiler de yuvarlak olmasına rağmen öyle çok yumuşak değiller.bazen yumuşacık gibi,bazen taşş gibi hissediyorum.ama hiçbir zaman gerçek meme yumuşaklığında değiller.kendi dokumun çok az olması da etkiliyor herhalde.neyse buna da şükür:))

Aaa ben masaj yapinca ust taraflar cok guzel yusuyo gercek meme gibi ama sonra taş a bağlıyolar tekrar :)))

Canım ister istemez insan huzursuz oluyor.bizi de hoş gör.sen de haklısın.inşallah bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaz:KK68:
Canim insanlar konusmadan once dusunmeye calisalar,boyle seyler yasanmaz zaten,ben kendimde gormustum adan adan fotosunun altinda erkek yazmisti,hemen tersledim,raporda ettik,ama o besbelliydi.
Ama bir kadina sen erkeksin demek nasil hissetirir.Kisiline hakarettir bu.
Neyse artik,gercek illaki orataya cikiyor bu dunyada,ve allah herkeze haketini yetistiriyor.

Aaa ben masaj yapinca ust taraflar cok guzel yusuyo gercek meme gibi ama sonra taş a bağlıyolar tekrar :)))
Öne doğru eğildiğimde yumuşacık oluyorlar,dik durduğumda sertleşiyorlar.doktorum biraz daha yumuşayacaklar dedi.benim ameliyattan sonra da geç yumuşamıştı.ben rahatsız değilim aslında ama eşim diyor bazen sert bunlar diye:)

Back