• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

GAZELLE84 GAZELLE84 Violetta72 Violetta72 artik yuvarlak olduğundanmı bilemicem burda arkadaşim var onunda yuvarlak oda sizin dediğiniz gibi diyor, masaj yapinca yumuşuyor ertesi gün yine sert oluyor diye, ben fazla sıkarak masajda yapamıyorum hemen bileklerim ağrıyor ve hatta 4 ay olmasina rağmen sağ memem hala sanciyor. Normal değil artik bence. Endişelenmeye başladım. Bugün ultrason için almanyadayimya burdaki dr.umdan randevu alayim dedim, taaa haziran ortasi verdi. Sizce normal mi hala ağriması?

canım bilemiyorumki yaa benim sadece sabahları ağrım oluyor. oda hareketsiz yatıyorum şişiyorum ondan sanıyorumki. üst tarafları sıkıca masaj yapıyorum çok güzel yumuşuyo alt taraflar dikişlerim taze pek dokunamıyorum.
ama senin durumun normal olabilir. içerideki dokular ancak iyileşiyor olabilir. sigara içiyorsan onun olumsuz etkisi olabilir. ama tabi bi doktora gözükmende fayda var bence.

Bence çok ideal canım hiç üzülme bende 325 cc düşünüyorum doğal duracak lar eminim sen beklentini biraz yüksek tutmussun ondan ama baktıkça alosacaksin ve sonra sende çok begeneceksin burda libraydi sanırım o da o aralarda taktirmisti ve müthiş duruyo senin kiler de ole olcak merak etme
Teşekkür ederim canımm:KK68:evet benimkiler de 325.ama benimkiler mod plus olduğu için yükseklik daha az.denizinkiler benimkinden de daha büyük duracaklar büyük ihtimalle.@deniz cim çok güzel bir büyüklük:)

Teşekkür ederim canımm:KK68:evet benimkiler de 325.ama benimkiler mod plus olduğu için yükseklik daha az.denizinkiler benimkinden de daha büyük duracaklar büyük ihtimalle.@deniz cim çok güzel bir büyüklük:)
Snnde mi önceden küçük gibiydi?

Snnde mi önceden küçük gibiydi?
Canım benimkiler hastanedeyken gözüme küçük geldi.sonra şişmeye başladılar ve bu defa çok büyük gelmeye başladılar.eşim bana çok kızdı.ne yaptın sen böyle ,beni dinlemedin büyük taktırdın diye.sonra şişlikler inince normale döndüler.benim resimlerimi biliyorsun.ama seninkiler high profil olduğu için benimkilerden daha dolgun duracak.

Seninle ayni dusunuyorum yaa. Daha buyuk gogusleri cok begeniyorum evet ama kendiminkiler tamm bana gore diyorum. Iyiki daha kucuk yada daha buyuk olmamislar diyorum. Ama biraz daha yumusamalarini ve dogallasmalarini bekliyorum.
Gazellecim senin kaç gün oldu? Benim bu 7.günüm doktora yarın gorunecegim masaj söyleMedi henüz. Kaçıncı gün başladın?

Nanoh Nanoh geçmiş olsun canım ilk zamanlar odemler her tarafta oluyor o yüzden boyutunu anlamayabilirsin. Yani tum gogus kismin sis oluyor. catal kismi bile. Moralini bozma eminim çok güzel olmuşlardır.

Gördüm canım çok iddalilar göbek de aynı şekilde walla bnm suan çocuğum yok olduktan sonra bende düşünüyorum artık daha önce olanlardan resim görmemiştim ilk seni gordum karın da ve cok başarılı buldum :-)

Tskler canim.. Bende cok mutluyum iyiki yaptirmisim, kararini verdiginde iyi bir doktora gercekten isinin ehli olana yaptirmani tavsiye ederim!
Ben 6 Doktorla görüstükten sonra doktorumu buldum.

Back