• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım :KK66: Inan dekolte vermediğin sürece eskiden dolgulu sütyenle nasıl duruyorduysa şimdide öyle duruyor. Ama üçgen bikini giyindiginde yada yakası açık vir bady giyindiginde sexy görüntü oluyor yalan söylemiyim :KK66: yani nasıl istiyorsak öyle :KK70: Benim hayalim tamda buydu,sütyen takmadan diri dolgun memelerdi kavuştum ❤️ Çevre faktörü önemli tabi ama o çevrede ona göre giyiniyoruz zaten :) yatakta vahşi bir kobra,dışarıda uysal bir kedicik :KK70:

Waaaooovvv :))) cok tuttum bu lafi :))) seninkiler hakkaten oyle ama. Gosterirsen seksi gostermezsen dolgun :))))
Ama benimkilerde cok guzel oldu yaaa bakip bakip bayiliyorum valla bide azcik yumusasalar 10 numara olcaklar.

Teşekkür ederim canım :KK66: Inan dekolte vermediğin sürece eskiden dolgulu sütyenle nasıl duruyorduysa şimdide öyle duruyor. Ama üçgen bikini giyindiginde yada yakası açık vir bady giyindiginde sexy görüntü oluyor yalan söylemiyim :KK66: yani nasıl istiyorsak öyle :KK70: Benim hayalim tamda buydu,sütyen takmadan diri dolgun memelerdi kavuştum ❤️ Çevre faktörü önemli tabi ama o çevrede ona göre giyiniyoruz zaten :) yatakta vahşi bir kobra,dışarıda uysal bir kedicik :KK70:
12 yıllık evliliğimde, memelerimin eksikliği yüzünden hep o olmak istediğim VAHŞİ KOBRA olamadım, hep bi utanma ,oğlan çocuğu gibiyim nasıl sexy olabilirim ki .... Gibi gibi... Ama Bi yaptıriiiiim , evde 1 ay üstsüz gezicem :KK70:

Emzirmenin faydaları nı yaşıyoruz biz canım :KK66: Sonuçta o memeler sütle doldu boşaldı. Yani deri esnedi O yüzden göğsümüz gayet doğal bir kıvamda ve duruşta :KK66:

E bende emzirdim. Benimkilerde doldu doldu bosaldi ama Derim esnemedi. Birazda yapisal yaa. tekrar cocuk sahibi olursam busefer cok dogallasacaklar diye umut ediyorum.

E bende emzirdim. Benimkilerde doldu doldu bosaldi ama Derim esnemedi. Birazda yapisal yaa. tekrar cocuk sahibi olursam busefer cok dogallasacaklar diye umut ediyorum.
Kesinlikle , silikondan sonra 2 çocuk emziren arkadaşım , emzirme olayı Memelerimi daha doğal hale getirdi, demişti .

Waaaooovvv :))) cok tuttum bu lafi :))) seninkiler hakkaten oyle ama. Gosterirsen seksi gostermezsen dolgun :))))
Ama benimkilerde cok guzel oldu yaaa bakip bakip bayiliyorum valla bide azcik yumusasalar 10 numara olcaklar.
Yumuşayacak tabiki ama sabırlı olmalısın ;) Onlara dokun,okşa :P zamanla yumuşaklık daha uzun sürecek sonra sertleşecek tekrardan Yine masaj yapacaksın yumuşama süreci uzayacak ;) En az altı ay geçsin hele bak ne güzel olacaklar ;)

12 yıllık evliliğimde, memelerimin eksikliği yüzünden hep o olmak istediğim VAHŞİ KOBRA olamadım, hep bi utanma ,oğlan çocuğu gibiyim nasıl sexy olabilirim ki .... Gibi gibi... Ama Bi yaptıriiiiim , evde 1 ay üstsüz gezicem :KK70:
Çamaşırımız gezmenin keyfide daha başka ;) Bence dahada sexy ;)

Emzirmenin faydaları nı yaşıyoruz biz canım :KK66: Sonuçta o memeler sütle doldu boşaldı. Yani deri esnedi O yüzden göğsümüz gayet doğal bir kıvamda ve duruşta :KK66:
Sizin eski halinizde güzelmiş de ondan yoksa bende emzirdim 2 tane hemde fışkırırdı sütüm o zaman bile şimdiki halinîn yarsıydı emzirme bitti yine dümdüz anca 300 sığdı bunada şükür tabi

Yumuşayacak tabiki ama sabırlı olmalısın :KK66: Onlara dokun,okşa :p zamanla yumuşaklık daha uzun sürecek sonra sertleşecek tekrardan Yine masaj yapacaksın yumuşama süreci uzayacak :KK66: En az altı ay geçsin hele bak ne güzel olacaklar :KK66:

Masaj yapinca yumusuyo evet sonra sertlesiyo tekrar. Sabir isi biraz beklemem gerekiyo Haklisin :)

Sizin eski halinizde güzelmiş de ondan yoksa bende emzirdim 2 tane hemde fışkırırdı sütüm o zaman bile şimdiki halinîn yarsıydı emzirme bitti yine dümdüz anca 300 sığdı bunada şükür tabi
Benim altta dokum vardı,o da avantaj dı ;) birde kas zarı altı yöntemi oldu. Kas altında daha baskıya mağruz kalıyor protez. Kas üstünde daha iyi gösteriyor büyüklüğünü ;)

Arzummmm ve aşklitabının memeleri, hayalimdeki dolgun , yumuşak memeler :KK66: ama dediğin gibi bize çok uzak:KK66: bin maşallah :KK66:

Bende ve Arzumda da dokumuz vardi ama emzirmelerden sönmüslerdi! Yani cc herkesin yapisina göre yerlestirir. Ayrica boy, kg, ve omuz genisligi gibi faktörlerde cc büyüklügü icin rol oynar. Sükür ki istedigim protezler sigdi benim memislerime ve büyüklük olarak tam benim istedigim gibi oldular, dolu dolu, doktorcugumun ellerine saglik! :KK68:!

Herkese tavsiyem iyi doktor arastirmasindan sonra, doktorunuza alabildigi en büyügünü koyun, söyleyin. Cünkü sonradan yani ödemler gitikten sonra göze ele kücük geliyorlar gercekten! Cok arakadaslar dogal olsun istegi üzerine ameliyata girdiler sonrada kücük oldu diye , üzüldüler! Hem iyilesme süreci acisindan hem para acisindan, yazik olur!
Ama tabiki herkesin karari kendine!
Burda olmak istiyen bütün arkadaslara mutlu sürec ve sonuc dilerim, umarim herkes benim gibi sonuclarindan mutlu olur...

Canim seninkiler zaten hep seninmisler gibi duruyo. zaten dolgun dolgun duruyor.

Bende ve Arzumda da dokumuz vardi ama emzirmelerden sönmüslerdi! Yani cc herkesin yapisina göre yerlestirir. Ayrica boy, kg, ve omuz genisligi gibi faktörlerde cc büyüklügü icin rol oynar. Sükür ki istedigim protezler sigdi benim memislerime ve büyüklük olarak tam benim istedigim gibi oldular, dolu dolu, doktorcugumun ellerine saglik! :KK68:!

Herkese tavsiyem iyi doktor arastirmasindan sonra, doktorunuza alabildigi en büyügünü koyun, söyleyin. Cünkü sonradan yani ödemler gitikten sonra göze ele kücük geliyorlar gercekten! Cok arakadaslar dogal olsun istegi üzerine ameliyata girdiler sonrada kücük oldu diye , üzüldüler! Hem iyilesme süreci acisindan hem para acisindan, yazik olur!
Ama tabiki herkesin karari kendine!
Burda olmak istiyen bütün arkadaslara mutlu sürec ve sonuc dilerim, umarim herkes benim gibi sonuclarindan mutlu olur...
Evet katılıyorum mesela ben 3 Dr la görüştüm 250-300cc anca dediler son söylediğim 300 altı olacaksa olmam daha iyi dedim şimdi boyutundan memnunum ha çok az daha büyük olsa fena olmazdı lakin daha küçük olsaydı çok çok üzülürdüm.

BEN CEVAP VERIM,GERCEKTEN MI?
DEGIL,ONCE BIR SORSANIZ.
SEN BUNU NASIL OGRENDIN DIYE?
BIR SORUN NERDEN BILIYORSUN,NASIL OGRENDIN DIYE.
INANAMIYORUM YA.1 SENEDIR FORUMDAYIM.
SAPIN BIRI GELMIS,BANA HAKARET YADIRMIS VE BEN BUNUNLA UGRASMAK ZORUNDAYIM.
ASIL ONU RAPOR ETMEK LAZIM.BUNUN AMACI NE?
Aranızda olan bitenleri bilmem. Biri erkek üyesidir demesi için bi sebebi vardır diye düşünmek çok doğal bi tepki olsa gerek. Ben şahsen bu konuda çok hassasım bu yüzdende izlemeden aldım. Bu erkek üyesi tepkimden dolayı benide izlemeden silenler oldu. Saygıyla karşıladım, herkes yerinde sağolsun, sende saygı gösterirsen sevinirim. Ben yaşadıklarımı kısaca anlattım zaten, bire bir erkek üyesiyle karşılaşmış olarak benim tepkimi çok görme bana. Gerisini lalezar1969 lalezar1969 ile çözmeye bakmalısın.

Back