Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gittim görüştüm dr zeynep... açıkcası pek tatmin olmadım görüşmede banada 4000 tl fiyat çıkarmıştı.. dahası asistan drmuş

Gittim görüştüm dr zeynep... açıkcası pek tatmin olmadım görüşmede banada 4000 tl fiyat çıkarmıştı.. dahası asistan drmuş
evet asistanlar 0 fiyata yapıyor normal doktorlar 5binden baslıyor paarlık payları var yani ilk etapta 7binden agızlarını açsalarda

Aynen bende zeyneple görüştüm hiççççç bilgi aktarmıyo bu konuda çokta bilgili oldugunu düşünmüyorum zaten bana 3600 dedi oraya 3600 vereceğime güvendiğim bi dr a gider 1000 2000 fazla veririm diye düşündüm bi arkds sayesinde de buldum salı günü ameliyat olcam inş

Hangi dr ne kadar ücreti? Canım çok sevindim hadi inşallahhhh

Evet ya arkadaşlar mesela birde üniversite hastanelerinde nerdeyse 1 yıl sonraya gün veriliyor..ben tam cesaretini toplayıp gitmiştim Haldun beye ama taaaaa seneye ocak ayı deyince elemek zorunda kaldım birde Dr iyi tamam ama Hacettepe bana hastane ortamı olarak vasat göründü. .yani demem o ki zaten Hacettepe 6000 tl falan fiyatlar ocak ayına kadar da artış olur azda olsa iyisimi 1000 -2000 tl fazla ver hem bekleme hem iyi bir hastanede olsun..

canım fazla vermeye bile gerek yok zaten 6000-7000' e özelde rahat rahat yaptırır ...

Ankarada önerebileceğiniz doktor varsa yazarmısınız
Ben tercihimi Ankara Oğuz Kılıç olarak kullandım bir yıl önce. Aklımda başka şeyler vardı ama kendi önerisi ile silikon protez yaptırdım. haklıymış gerçekten bir çok yerden sıkıntı çeken kadınları okuyorum. Oğuz hoca derim tavsiye olarak

Kızlar sonuç olarak protez ücreti 1200 -1600 civarı ameliyat 350-400 geri kalan doktor insiyatifi gibi geliyor .. Özel ya da devlet hastanesi diye ayrım yapmak haksızlık. Sadece biri diğerinden daha fazla ameliyat yapmış olduğu için mi tercih meselesi?biraz Şans işi ve iyi araştırmak şart bence.

Teşekkürler cnm geçen salı görüşmeye gttm onumuzdekı salı ameliyatım var :)

Merhaba ben esteworlde gittim...aslinda yarin gidi amelyati oluyorum.meme icin yazi bekliycem iyilesme suresi uzun calisirken zor olacgi icin iznimi beklycem.gitmiskwn fiyat sordum 7bin dedi o da ikinci amelyatim olcak diyeymis yoksa 8binmis.Fakat doktor Bahadir bey cok naif bir adam

off hep aynı dert.. bende bir yıldır araştırıyorum çok sıkıldım artık mayıs ayında bir terslik çıkmazsa olmayı düşünüyorum yeter artık sırtıma yük oldu düşünmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…