- 30 Mart 2015
- 379
- 427
- 123
- 32
Mersin
Hmm orayı bilmiyorum çünkü şehir şehir değişiyor Ankarada olsaydın yardmcı olablrdm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mersin
çok mnun olurum bilgilendirir sen fiyati maddi durumuna el verirse neden olmasin insan korkuyordu her doktora kendini teslim etmeyeHmm orayı bilmiyorum çünkü şehir şehir değişiyor Ankarada olsaydın yardmcı olablrdm
çok mnun olurum bilgilendirir sen fiyati maddi durumuna el verirse neden olmasin insan korkuyordu her doktora kendini teslim etmeye
Ne zaman olucaksn tarih Bellini gorustunmu doktoruna yada aklında duyduqun guvenilir bir doktor varmiÖzelde fiyatlar 5-10 bin arası. Hastanede daha uygun mesela ben hacettepeye gitmiştim 3600 dediler ama güvenemediğim için oraya ameliyat olmycam
Ne zaman olucaksn tarih Bellini gorustunmu doktoruna yada aklında duyduqun guvenilir bir doktor varmi
Denizzd az kaldı nasıl geçecek derken bak günler nasıl da geçiyor.. Bende bu çarşamba akşamı ankaraya geliyorum inşallah birdahaki pzrts de benimki olacak bir aksilik çıkmaz ise .. Gün geçtikçe daha da heyecanlanıyorum ben yaaaaTunalıdaki oğuz kılıç yapcak ameliyatımı bu salı
Denizzd az kaldı nasıl geçecek derken bak günler nasıl da geçiyor.. Bende bu çarşamba akşamı ankaraya geliyorum inşallah birdahaki pzrts de benimki olacak bir aksilik çıkmaz ise .. Gün geçtikçe daha da heyecanlanıyorum ben yaaaa![]()
Tunalıdaki oğuz kılıç yapcak ameliyatımı bu salı
Bende aynı senin durumundayım cnm kimse bilmiyor.. Birtek erkek arkadaşım biliyor ona da anltınca abartıyorsun diyor. Artık ona da anlatamıyorum elimde tlf durmadan araştırma yapıyorum.. Akşam yatağa yatınca parmaklarım acıyor tlf la uğraşmaktanSormaaa heyecandan yerımde duramıyorum annemlerde bilmiyo kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum hyecanımı gunde belki 15 kez eşimi arayıp nasıl olcak napıcam dıye bu durumu paylaşmaya calısıyorumbıktı adam benden
Bende aynı senin durumundayım cnm kimse bilmiyor.. Birtek erkek arkadaşım biliyor ona da anltınca abartıyorsun diyor. Artık ona da anlatamıyorum elimde tlf durmadan araştırma yapıyorum.. Akşam yatağa yatınca parmaklarım acıyor tlf la uğraşmaktan![]()
Hayır yaaa, sorma kimse yok yanında.aklım onda doğrusu, birini ayarliiicak inşallah.Ankarada kimse olmayacakmı yanında ?
Hayır yaaa, sorma kimse yok yanında.aklım onda doğrusu, birini ayarliiicak inşallah.
Bende aynı senin durumundayım cnm kimse bilmiyor.. Birtek erkek arkadaşım biliyor ona da anltınca abartıyorsun diyor. Artık ona da anlatamıyorum elimde tlf durmadan araştırma yapıyorum.. Akşam yatağa yatınca parmaklarım acıyor tlf la uğraşmaktan![]()
Ben kırıkkaledeyim, aslında ameliyat günü bi Ankara'ya gitsem mi dedim.ama iki çocuk var, kime bırakcam bilmiyorum.Olurmu olr sey yaa nasıl ıdare edecek bende bi ara eşime soylemıyım dedım ama zorluklarını okudukca guvenımı kaybettım olmazsa ben bıle gidebilirim yanına destek ıcın
Ben kırıkkaledeyim, aslında ameliyat günü bi Ankara'ya gitsem mi dedim.ama iki çocuk var, kime bırakcam bilmiyorum.
Ayy bildirim gelmedi canm şimdi şans eseri gördüm yazdıklrınızı.. Teşekkür ederim ilginize beni düşünmenize vallahii iyiki üye olmuşum buraya iyiki de sizin gibi güzel yürekli insanları tanımışımİnş canım şuan mesgul sanırım o yuzden yazmıyo olabilir müsait olup yazdıgında ben konusurum onunla zaten
Canımmmm vallahi tuhaf oldu içim.. Bu güne kadar hiç birileri beni düşünmedi ben herşeyi tek başıma yaptım. Hasta oldum gittim hastanede bütün gün tek başıma yattım serumlar yedim hep tektim biri yoktu yanımda. Şimdi siz böyle söylediniz ya inanın gelipp yardım etmiş gibi oldunuz.. Ben perşembe dr la konuştuktan sonra ayarlarım aklınız kalmasın bendeHayır yaaa, sorma kimse yok yanında.aklım onda doğrusu, birini ayarliiicak inşallah.
Ayy bildirim gelmedi canm şimdi şans eseri gördüm yazdıklrınızı.. Teşekkür ederim ilginize beni düşünmenize vallahii iyiki üye olmuşum buraya iyiki de sizin gibi güzel yürekli insanları tanımışım![]()
Înan ben Deniz'in de bu konuda çok samimi olduğunu hissediyorum![]()