• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

çok mnun olurum bilgilendirir sen fiyati maddi durumuna el verirse neden olmasin insan korkuyordu her doktora kendini teslim etmeye

Özelde fiyatlar 5-10 bin arası. Hastanede daha uygun mesela ben hacettepeye gitmiştim 3600 dediler ama güvenemediğim için oraya ameliyat olmycam

Denizzd az kaldı nasıl geçecek derken bak günler nasıl da geçiyor.. Bende bu çarşamba akşamı ankaraya geliyorum inşallah birdahaki pzrts de benimki olacak bir aksilik çıkmaz ise .. Gün geçtikçe daha da heyecanlanıyorum ben yaaaa:rolleyes:

Sormaaa heyecandan yerımde duramıyorum annemlerde bilmiyo kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum hyecanımı gunde belki 15 kez eşimi arayıp nasıl olcak napıcam dıye bu durumu paylaşmaya calısıyorum :D bıktı adam benden

Tunalıdaki oğuz kılıç yapcak ameliyatımı bu salı
Sormaaa heyecandan yerımde duramıyorum annemlerde bilmiyo kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum hyecanımı gunde belki 15 kez eşimi arayıp nasıl olcak napıcam dıye bu durumu paylaşmaya calısıyorum :KK70: bıktı adam benden
Bende aynı senin durumundayım cnm kimse bilmiyor.. Birtek erkek arkadaşım biliyor ona da anltınca abartıyorsun diyor. Artık ona da anlatamıyorum elimde tlf durmadan araştırma yapıyorum.. Akşam yatağa yatınca parmaklarım acıyor tlf la uğraşmaktan :KK48:

Bende aynı senin durumundayım cnm kimse bilmiyor.. Birtek erkek arkadaşım biliyor ona da anltınca abartıyorsun diyor. Artık ona da anlatamıyorum elimde tlf durmadan araştırma yapıyorum.. Akşam yatağa yatınca parmaklarım acıyor tlf la uğraşmaktan :KK48:

Ankarada kimse olmayacakmı yanında ?

Hayır yaaa, sorma kimse yok yanında.aklım onda doğrusu, birini ayarliiicak inşallah.

Olurmu olr sey yaa nasıl ıdare edecek bende bi ara eşime soylemıyım dedım ama zorluklarını okudukca guvenımı kaybettım olmazsa ben bıle gidebilirim yanına destek ıcın

Olurmu olr sey yaa nasıl ıdare edecek bende bi ara eşime soylemıyım dedım ama zorluklarını okudukca guvenımı kaybettım olmazsa ben bıle gidebilirim yanına destek ıcın
Ben kırıkkaledeyim, aslında ameliyat günü bi Ankara'ya gitsem mi dedim.ama iki çocuk var, kime bırakcam bilmiyorum.

İnş canım şuan mesgul sanırım o yuzden yazmıyo olabilir müsait olup yazdıgında ben konusurum onunla zaten

İnş canım şuan mesgul sanırım o yuzden yazmıyo olabilir müsait olup yazdıgında ben konusurum onunla zaten
Ayy bildirim gelmedi canm şimdi şans eseri gördüm yazdıklrınızı.. Teşekkür ederim ilginize beni düşünmenize vallahii iyiki üye olmuşum buraya iyiki de sizin gibi güzel yürekli insanları tanımışım:KK68:

Hayır yaaa, sorma kimse yok yanında.aklım onda doğrusu, birini ayarliiicak inşallah.
Canımmmm vallahi tuhaf oldu içim.. Bu güne kadar hiç birileri beni düşünmedi ben herşeyi tek başıma yaptım. Hasta oldum gittim hastanede bütün gün tek başıma yattım serumlar yedim hep tektim biri yoktu yanımda. Şimdi siz böyle söylediniz ya inanın gelipp yardım etmiş gibi oldunuz.. Ben perşembe dr la konuştuktan sonra ayarlarım aklınız kalmasın bende :KK68::KK15:

Back