- 8 Nisan 2015
- 128
- 144
- 23
- 34
selam, benim ameliyatım yarın olacak. taze deneyim istersen paylaşırım :) bana 300 damla takacak doktor ama arkadaşlar küçük dediği için 345 i soracağım. benden çok korkamazsın sanırım. hiç dert etme sonucu güzel olacak onu düşün. forumda onlarca güzel insan var iyi ki yaptırmışım diyorlar hep. pişman olan da görmedim. Allah pişman etmesin. forumu okudukça da cesaret geliyor insana.
sol gögsüm sağa göre biraz daha sert sanki buda normal değilmiii cok bariz bi sertlik yok ama sağ daha yumsak geliyor
yapıorum cnm cok sert değil ama sağa göre sert sağ baya bi yumsadı bide sol tarafta asagı kısımda dokununca elime gelio hissediorummasaj yap canım. çok rahatlatıyo yumuşatıyo.
yapıorum cnm cok sert değil ama sağa göre sert sağ baya bi yumsadı bide sol tarafta asagı kısımda dokununca elime gelio hissediorum
ona dıkkat etmedm bak bi bakym akşam :) sen nasıl oldun normal hayata döndün dmi bakk ha geldi ha gelecek derken ay olcak yaaburada okuduklarımıza göre normal gibi daha çok yeni çünkü. eline gelebilir ama görüntüde bi sorun yoksa takma bence. yani dalgalanma falan yoksa.
ona dıkkat etmedm bak bi bakym akşam :) sen nasıl oldun normal hayata döndün dmi bakk ha geldi ha gelecek derken ay olcak yaa
bn 2.hafta başlamıstım yavastan yan yatmaya yoksa uyumam mümkün değildihala yan yatamamamı saymazsak çok iyiyim :)) 16. günüm. 1 ayı tamamlarsam daha rahat etcem sanırım :)))
bn 2.hafta başlamıstım yavastan yan yatmaya yoksa uyumam mümkün değildi
evet bide sabah kaktıgında kötü oluyo ama snra gecio 1 aydan sonra tam rahat edersn su an ben rahatm ama ynede cok yuklenemiorum amlyt yerleri gerlince agrı yapıyor cunküayyy bana bıçap saplıyolar sanki. çok sancılı oluyo
çok normal canım iki göğüs hep farklı iyileşiyor veya yumuşuyor bu durum bende 3-4 ay sürdüsol gögsüm sağa göre biraz daha sert sanki buda normal değilmiii cok bariz bi sertlik yok ama sağ daha yumsak geliyor
hımmm ii o zmn walla insan korkyo en ufak seyde belirtilri olabliyor cunkü kötü seylerin allaha şükür bi skntm yok 1 aydır hersey seyrinde ilerliyorçok normal canım iki göğüs hep farklı iyileşiyor veya yumuşuyor bu durum bende 3-4 ay sürdü
haklısın canım bende öyleydim sürekli kendimi dinliyor inceliyordum bu ameliyatın kapsül riski herkesin korkusu malesef hala arada sertleşti sanki diye düşünmüyor değilim ki benim 7 ay oldu.ama içini ferah tut unutmayalımki dr lar bile 1 yılı beklemek gerek diyor bu ameliyat içinhımmm ii o zmn walla insan korkyo en ufak seyde belirtilri olabliyor cunkü kötü seylerin allaha şükür bi skntm yok 1 aydır hersey seyrinde ilerliyor
evet zaten amlyatı olmak zor değil zaten bn hc korkmadm korktugum sey amlyt sonrasıydı halada dua ediorum bsy olmasn dye :)haklısın canım bende öyleydim sürekli kendimi dinliyor inceliyordum bu ameliyatın kapsül riski herkesin korkusu malesef hala arada sertleşti sanki diye düşünmüyor değilim ki benim 7 ay oldu.ama içini ferah tut unutmayalımki dr lar bile 1 yılı beklemek gerek diyor bu ameliyat için
4 binden başlıyor cnmKızlar ankara da göğüs estetiği ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Bende en kısa sürede yaptırmayı düşünüyorum. fakat fiyatlar çok yüksek uygun fiyata yaptıran arkadaşlar help mee ....
En düşük 3600 e buldum ama orayada güvenemediğim için oraya yaptırmıycamKızlar ankara da göğüs estetiği ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Bende en kısa sürede yaptırmayı düşünüyorum. fakat fiyatlar çok yüksek uygun fiyata yaptıran arkadaşlar help mee ....
Hangi hastane canım?En düşük 3600 e buldum ama orayada güvenemediğim için oraya yaptırmıycam
hacettepe ama bence gitme oraya yinede sen bilirsinHangi hastane canım?
Sen yaptırdın mı tatlım?4 binden başlıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?