aynen öle cıkcm brzdanmasallah iştemisin sen şu anda kızzzkoştur koştur hastaneye mi gidceksin
![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öle cıkcm brzdanmasallah iştemisin sen şu anda kızzzkoştur koştur hastaneye mi gidceksin
![]()
evet aksam olmazdıboş boş beklemek daha stresli olurdu. bence de işte olman iyi olmuş canım.
Sanmıyorum canım yük taşıyamazsınyardım alman gerekir. kas altı mı olacaksın?Hersey bi yana taşıyabilir durumda olsan bile taşımamalısın dikişlerine zarar verebilirsin.
ayy canım yaa allah yardımcın olsunhepinizi öpüorum bana dua edin görüşürüz![]()
senin cocugun olduğundan daha rahat geçirebilirsin belki.herkes farklı geçiriyor bu süreci umarım rahat geçirirsin..evet canım kas altı olucam. ameliyattan sonra doktorum korse gibi sıkı ve sert bir sütyen giydiricek onunla bişey olmaz dedi. ama ben o gücü bulabilecekmiyim acaba?
hepinizi öpüorum bana dua edin görüşürüz![]()
senin cocugun olduğundan daha rahat geçirebilirsin belki.herkes farklı geçiriyor bu süreci umarım rahat geçirirsin..
Hayır canım bebek emzirenler daha rahat geciriyor o yuzden.merak etme gececek agri sizi geriye guzel memislerin kalacak.herseye deger.aynen yasanip gorulecek bisey..çocuğu olanlar daha mı rahat geçiriyor acaba? daha önce ameliyat geçirdiğimiz için mi acaba? amaaannn bilemiyorum yaşayıp görücez işte. hayırlısı ...
Hayır canım bebek emzirenler daha rahat geciriyor o yuzden.merak etme gececek agri sizi geriye guzel memislerin kalacak.herseye deger.aynen yasanip gorulecek bisey..
Evet canım benimki de 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi.[/QUOT. Peki arabanın kapısını açabilecekmıyız kapatabılecekmıyız ay çok soru sordum:)))
Ilk 4 gün bu acı bu sıkıntı geçmez ben ne yaptım diye ağladım hep .5 gün kalktım nasıl yani dedim gayet iyiydim ama 1 ay deliksiz uyuyamadum çünkü sırtım inanılmaz ağrıdı sürekli sırt üstü yatmaktan ve sabah kalkınca silikonların baskısı 10-15 dk canımı acıttı.10 gün sonra araba kullandım sadece direksiyonu çevirirken yavaş yapabiliyordum..1hafta sonra yavaş yavaş her işimi kendim yaptım.inşallah dedikleri gibi olur ben 6. günümde çocuğumu kreşe götürmek zorundayım çünkü. allahtan araba otomatik :))
Dualarımız seninle canımhepinizi öpüorum bana dua edin görüşürüz![]()
canım beni de izler misin????masallah iştemisin sen şu anda kızzzkoştur koştur hastaneye mi gidceksin
![]()
Ilk 4 gün bu acı bu sıkıntı geçmez ben ne yaptım diye ağladım hep .5 gün kalktım nasıl yani dedim gayet iyiydim ama 1 ay deliksiz uyuyamadum çünkü sırtım inanılmaz ağrıdı sürekli sırt üstü yatmaktan ve sabah kalkınca silikonların baskısı 10-15 dk canımı acıttı.10 gün sonra araba kullandım sadece direksiyonu çevirirken yavaş yapabiliyordum..1hafta sonra yavaş yavaş her işimi kendim yaptım.
ÇOK geçmiş olsun canım nasılsın çok agrın yoktur inşallahAynen yatakta yatiorum su an hah
Oh çok şükür geçmîş olsun tatlım nasılsın ?Aynen yatakta yatiorum su an hah
Çok geçmiş olsun sıkıntısız bir süreç dilerimAmeliyatimi oldum hastanedeyiz![]()