- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm(((
inşşş :)senin adına bende çok heyecanlıyım canım. inşallah herşey yolunda gider...
Canım bak dünkü duayı hatırla.Hiç bunalma.gönlünü ferah tut.Neyi düşünürsek neyi söylersek o olur!!!Unutma SÖZ BÜYÜDÜR.çok heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm(((
Yok canım yanlislikla senin duvarına yazdım geliba Mister 81 e yazcaktim merak ettim de nasıl oldugunu:)Beni de izleermisin bende görmek istiyorum
Canım izliyorum seni.Ama ben Haziran'da yaptırmayı düşünüyorum inş.sadece şimdiki halini koydum.
Canım beni de izleermisin bende görmek istiyorum merak ettimCanım benim fotoları biliyorsun ben dolu dolu b cupım 75 b bazen c oluyor ama tam toplamıyor c o yüDen b alıyorum genelde
Canım aklım sende bugün ameliyatın vardı Allah yardımcın olsun haberdar et lütfençok heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm(((
evet akşam tamam söz veemiorum ne zmn kendmi ii hissedersem o zmn girrim :)Canım aklım sende bugün ameliyatın vardı Allah yardımcın olsun haberdar et lütfen
walla doktor çarşamba işe gideblrsn dedi bana bn bugun olcam bnmde iş sıkıntı bakalım iinş rezil olmamKızlar karar veremıyorm amelıyata ben 10 gun rapor alabılıcem daha sonra işe dönebılırmıyım emin degılım bazıları 2 3 hafta dogrulamadıgından araba kullanamadıgından bahsetmış ne yaşayacagımı bılmedıgım için çok kararsızım bır yandan da ertelersem
İnşallah hadi bakalım hayırlısıyla gırıp çıkarsın inşallah agrısız sıkıntısız atlatman dilgıylewalla doktor çarşamba işe gideblrsn dedi bana bn bugun olcam bnmde iş sıkıntı bakalım iinş rezil olmam![]()
Kızlar karar veremıyorm amelıyata ben 10 gun rapor alabılıcem daha sonra işe dönebılırmıyım emin degılım bazıları 2 3 hafta dogrulamadıgından araba kullanamadıgından bahsetmış ne yaşayacagımı bılmedıgım için çok kararsızım bır yandan da ertelersem
Peki mesela ayakkbını gıyıp çıkarabılıyormuydun araba kullanıcam mesela kapımı kapatıp dıreksıyonu cevırebılırmıyımben çok ağrılı ve sıkıntılı geçirmeme rağmen 6.gün işe döndüm.çanta bile taşıyamıyordum kolumu asla kaldıramıyordum.onun dışında idare ettim.eğer masa başı bi işte çalışıyosan 10 gün yeter.
onları yaparsın diye tahmin ediyorum ..bu ameliyatın en zor yanı gece yatmak sabah kalkmaktı benim için.bide evdeki kapı kulplarını bastırıp açamıyordum.wc ninkini mesela.yani gögüs kaslarına yüklenecek bi hareket yapamıyorsun canım.ama bu kas altı için geçerli kas üstü olanlar daha ağrısız.ha şu da var ben ağrılı geçirdim ama sen daha iyi atlatacaksın belkide ağrın olmaz.öyle olmasını dilerimPeki mesela ayakkbını gıyıp çıkarabılıyormuydun araba kullanıcam mesela kapımı kapatıp dıreksıyonu cevırebılırmıyım
Evet canım benimki de 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi.neeee ... 10 gün çok değilmi yaaa. 5-7 gün normal hayata dönersin dedi doktorum. tabi kişiden kişiye değişir.
Hoşgeldin canım memesizler ve yeni memelenenler kulübüneKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 165 boy 52 kilo B cup 75 bedenim... Bende silikon yaptırmak istiyorum.
Yazılarınızı okuyorum hep. Önce ve sonraki resimleri merak ediyorum. Umarım herşey istediğimiz gibi olur...