- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Çok geçmiş oldu canım nasılsın?Ameliyatimi oldum hastanedeyiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş oldu canım nasılsın?Ameliyatimi oldum hastanedeyiz![]()
Canım naaptın nasıl oldu??? Rahat mısın?Aynen yatakta yatiorum su an hah
Iim agri disinda :)Canım naaptın nasıl oldu??? Rahat mısın?
Tsklr :))
Aaa onu hic sormadim gormedim cnku narkozun etkisi gecmedigi icin ax once aradi aklmada gelmedi sabh sorarim kimildayamiorum mlsfCanım kımıldayabiliyor musun? Kaç cc takmış doktorun???
Maşallah diyelim benim ilk gece bırak mesaj yazmayı telefona dokunacak halim yoktu.4-5 gün sabır canım olduda bitti maşallahamelyat olupda burda yazan tek kisiyimdir hrraldE :)))))))
Hadi ya ben cok iim gogus agrisi disinda masallah deyim:)Maşallah diyelim benim ilk gece bırak mesaj yazmayı telefona dokunacak halim yoktu.4-5 gün sabır canım olduda bitti maşallah
Agrilarim var ilaclarla kontrol ediliyor. Cok şükür..Çok geçmiş oldu canım nasılsın?
Amin inşallah. Cok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun sıkıntısız bir süreç dilerim
Cok teşekkür ederiz canim :)
Saol cnm iyiyim ben uykusuzluk ve sirt agrisi disinda :)R rnp06 P prensess21 kizlar gecmis olsun. Bir an once toparlanmanizi dilerim. Gun gun durumunuzu bildirin lutfen aklimiz sizde.
Cok şükür bugun daha iyiyim. Agrilarim da azaldi. Ameliyat sonunda taktiklari bu korse cok fena canimi yakiyor.koltum altimi heo kesmiş . bıçak sanki mubarekR rnp06 P prensess21 kizlar gecmis olsun. Bir an once toparlanmanizi dilerim. Gun gun durumunuzu bildirin lutfen aklimiz sizde.
Bnde nye korse yok anlamadm sargi bezi yapstrmslar ssdece onun disinda bsy yok bende :)ama zaten ole bsy takilsa duramazdim acayip gerginCok şükür bugun daha iyiyim. Agrilarim da azaldi. Ameliyat sonunda taktiklari bu korse cok fena canimi yakiyor.koltum altimi heo kesmiş . bıçak sanki mubarekagrim cok cok az tum işimi kendim yapabiliyorum. Hayirlsiyla resim yüklemeyi de düşünüyorum.yorumlarinizi bekliycem:)
Bazi drlar ilk kontrolden sonra o sporcu atletleri taktiriyolar canim. Ama cok rahatsiz . cok agrili biseyBnde nye korse yok anlamadm sargi bezi yapstrmslar ssdece onun disinda bsy yok bende :)ama zaten ole bsy takilsa duramazdim acayip gergin
Cok saol bende opuyorum canimÇok öpüyorum hepinizi!!!!