- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sikiyor koltuk altim kesiliyor resmenP prensess21 R rnp06 sütyen sizi 10-15 gün rahatsız eder ödemden dolayı ama mutlaka takın sırt ağrısı insanı mahvediyor o yüzden mümkün olduğunca gezinin hareket edin .sırtınıza birkaç yastık koyarak hafif oturur pozisyonda uyuyun bir süre
Haklısın canım benim en büyük sıkıntım o sütyen ve sırt ağrısıydı ama hergün biraz daha rahatlıcak biraz sabır kesen yerlere pamuk falan koyabilirsinCok sikiyor koltuk altim kesiliyor resmen![]()
Gece yataktan kaymışım korse üste çıkmış koltuk altimi kesti hemsireyi çağırdım sargi bezi koydular ama cok sıkıntılı süreç.simdi de boyitundan korkuyorum kuculecek diye o sıkıntı daha ağırHaklısın canım benim en büyük sıkıntım o sütyen ve sırt ağrısıydı ama hergün biraz daha rahatlıcak biraz sabır kesen yerlere pamuk falan koyabilirsin
1 saat kadar önce konustuk iyiymiş ama uykusuzmus ve sirti agriyormus. Belki uyuyodur canim simdiLilis nasıl acaba???
Sanirim kimildayamamaktan canımCanım ya, sırt ağrısı ameliyattan mı yoksa kımıldamadan yapmaktan mı?
Benim diren yerim cok agriyor. Cikarirken de ilk kez bağırdım ağlamisim yani gözümden yaş gelmiş. Farkinda dahi degilim. Onu icinden çıkarırken nasil agridi. Hala da cekiyorum.inşallah geçerYani hep yatmayın, gezin , dolaşın fln diyordu o yazıda.
InsallahCanım olsun geçicek.o gün lilis e de dedim.35 yaşındayım ve hiç bi acı mı hatırlamıyorum. Sen de söyler misin hangi acını hatırlıyorsun???? Bu da öyle yarın veya öbür gün bu da unutulacak![]()
Geçmiş olsun hayırlı olsun yeni memişler. :Benim diren yerim cok agriyor. Cikarirken de ilk kez bağırdım ağlamisim yani gözümden yaş gelmiş. Farkinda dahi degilim. Onu icinden çıkarırken nasil agridi. Hala da cekiyorum.inşallah geçer![]()
Tskler sanada gecms olsn nyee baya kan topladi ya diren olmazsa icinde kaliyormus odemler kanlar filanGeçmiş olsun hayırlı olsun yeni memişler. :
Bana doktorum diren takmadı
Bilmiyorum cnm neden takmadığını. Yarın sorıcam. Gerekmi görmedi acaba inşallah kötü bişey olmaz.Tskler sanada gecms olsn nyee baya kan topladi ya diren olmazsa icinde kaliyormus odemler kanlar filan
Yaa iyil3sme surecine etkisi var bsy olmaz yani zamanla duzelcek hepsiBilmiyorum cnm neden takmadığını. Yarın sorıcam. Gerekmi görmedi acaba inşallah kötü bişey olmaz.
![]()
İnşallah canım çok sağol. Bu gerginliğe alışamadım daha. İşe başlayana kadar geçer umarım.Yaa iyil3sme surecine etkisi var bsy olmaz yani zamanla duzelcek hepsi