üyelik 2013 amaKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 165 boy 52 kilo B cup 75 bedenim... Bende silikon yaptırmak istiyorum.
Yazılarınızı okuyorum hep. Önce ve sonraki resimleri merak ediyorum. Umarım herşey istediğimiz gibi olur...
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üyelik 2013 amaKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 165 boy 52 kilo B cup 75 bedenim... Bende silikon yaptırmak istiyorum.
Yazılarınızı okuyorum hep. Önce ve sonraki resimleri merak ediyorum. Umarım herşey istediğimiz gibi olur...
Sen hala oradan laf mı yetiştiriyorsun bakiiiim,yat uzan dinlen 1 saat sonra ameliyatın yok mu senin huuuuuuuuuuüyelik 2013 ama![]()
çalısıorum ben yaaSen hala oradan laf mı yetiştiriyorsun bakiiiim,yat uzan dinlen 1 saat sonra ameliyatın yok mu senin huuuuuuuuuu![]()
evet canım 2013 :) ama ozamandan beri pek girmedim o yüzden öyle söyledimüyelik 2013 ama![]()
aynen öleee walla napım stresm su an bayaGaliba ben de anestezi verilene kadar forumda dururum senin gibi.Gizli bi güç almak için
anladımevet canım 2013 :) ama ozamandan beri pek girmedim o yüzden öyle söyledim
hahahah tamam görşrz bnde ckcam zaten :)Canım kıyamam ya.benim ufaklık uyanmak üzere,o uyanınca giremem foruma çünkü telefona yapışıyor.Cevap yazamazsam sakun bu kız nereye kayboldu deme, kalbim seninle![]()
Teşekkür ederim mutluluk2015 sen oldunmu ameliyat.. Keşke bi solukta olsa ve bitse... Artık desteksiz giymek istiyorum ya, cici ince sütyenler almak istiyorumHoşgeldin canım memesizler ve yeni memelenenler kulübüne![]()
Yok canım nerdeeeee?ben de bu siteye girip o coşkuyu kendime vermeye çalışıyorum.Haziranda düşünüyorum inşallah.Teşekkür ederim mutluluk2015 sen oldunmu ameliyat.. Keşke bi solukta olsa ve bitse... Artık desteksiz giymek istiyorum ya, cici ince sütyenler almak istiyorum![]()
Evet canım benimki de 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi.
masallah iştemisin sen şu anda kızzzaynen öleee walla napım stresm su an baya![]()
merak etme araba sürersin sıkıntı olmazinşallah dedikleri gibi olur ben 6. günümde çocuğumu kreşe götürmek zorundayım çünkü. allahtan araba otomatik :))
merak etme araba sürersin sıkıntı olmaz![]()
aynen öleee walla napım stresm su an baya![]()
Sanmıyorum canım yük taşıyamazsınpeki çocuğu araba koltuğuna bindirebilirmiyim sence?