Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 165 boy 52 kilo B cup 75 bedenim... Bende silikon yaptırmak istiyorum.
Yazılarınızı okuyorum hep. Önce ve sonraki resimleri merak ediyorum. Umarım herşey istediğimiz gibi olur...
üyelik 2013 ama :D

:KK6:Galiba ben de anestezi verilene kadar forumda dururum senin gibi.Gizli bi güç almak için

Canım kıyamam ya.benim ufaklık uyanmak üzere,o uyanınca giremem foruma çünkü telefona yapışıyor.Cevap yazamazsam sakun bu kız nereye kayboldu deme, kalbim seninle:KK68:

Rahat ol güzel meme resimlerine bak.İşte bu,ben de böyle olacağım diyerek ver gazı kendine :KK55:

Teşekkür ederim mutluluk2015 sen oldunmu ameliyat.. Keşke bi solukta olsa ve bitse... Artık desteksiz giymek istiyorum ya, cici ince sütyenler almak istiyorum :oops:
Yok canım nerdeeeee?ben de bu siteye girip o coşkuyu kendime vermeye çalışıyorum.Haziranda düşünüyorum inşallah.

ya arkadaşlar ben bu siteye girip çıkarken hep sorun yaşıyorum :( sürekli takip edemiyorum uyararuyara falan gelmiyo resimleri göremiyorum tel yazsakta whatsaptan falan grup olustursak olmaz mı yoksa valla elimden tel düşmüyor mesaja bakacam diye kırk yere giriyorum mudur her geldiğinde elimde telefon

Back