üyelik 2013 amaKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 165 boy 52 kilo B cup 75 bedenim... Bende silikon yaptırmak istiyorum.
Yazılarınızı okuyorum hep. Önce ve sonraki resimleri merak ediyorum. Umarım herşey istediğimiz gibi olur...
Sen hala oradan laf mı yetiştiriyorsun bakiiiim,yat uzan dinlen 1 saat sonra ameliyatın yok mu senin huuuuuuuuuuüyelik 2013 ama
çalısıorum ben yaaSen hala oradan laf mı yetiştiriyorsun bakiiiim,yat uzan dinlen 1 saat sonra ameliyatın yok mu senin huuuuuuuuuu
evet canım 2013 :) ama ozamandan beri pek girmedim o yüzden öyle söyledimüyelik 2013 ama
aynen öleee walla napım stresm su an bayaGaliba ben de anestezi verilene kadar forumda dururum senin gibi.Gizli bi güç almak için
anladımevet canım 2013 :) ama ozamandan beri pek girmedim o yüzden öyle söyledim
hahahah tamam görşrz bnde ckcam zaten :)Canım kıyamam ya.benim ufaklık uyanmak üzere,o uyanınca giremem foruma çünkü telefona yapışıyor.Cevap yazamazsam sakun bu kız nereye kayboldu deme, kalbim seninle
Teşekkür ederim mutluluk2015 sen oldunmu ameliyat.. Keşke bi solukta olsa ve bitse... Artık desteksiz giymek istiyorum ya, cici ince sütyenler almak istiyorumHoşgeldin canım memesizler ve yeni memelenenler kulübüne
Yok canım nerdeeeee?ben de bu siteye girip o coşkuyu kendime vermeye çalışıyorum.Haziranda düşünüyorum inşallah.Teşekkür ederim mutluluk2015 sen oldunmu ameliyat.. Keşke bi solukta olsa ve bitse... Artık desteksiz giymek istiyorum ya, cici ince sütyenler almak istiyorum
Evet canım benimki de 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi.
masallah iştemisin sen şu anda kızzzaynen öleee walla napım stresm su an baya
merak etme araba sürersin sıkıntı olmazinşallah dedikleri gibi olur ben 6. günümde çocuğumu kreşe götürmek zorundayım çünkü. allahtan araba otomatik :))
merak etme araba sürersin sıkıntı olmaz
aynen öleee walla napım stresm su an baya
Sanmıyorum canım yük taşıyamazsınpeki çocuğu araba koltuğuna bindirebilirmiyim sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?