Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar bence cc lere takılmayın.ben su cc istiyorum falan gibi bi düşünce içerisine girmeyin.cc ler herkeste aynı duymuyor.doktora söylerken örneğin c cup olsun sütyeni doldursun istiyorum kaç cc yeterli olacaksa onu takın diye söyleyin.
bn cub ımı bilmiorum yani hangi cup neye denk gelir onuda blmiorum :)

Bizim daha burda birseyler öğrenmemiz için 1 2 ay burda durmasını canimbende senin gibi herseye yabanciyim
yok bn cogu seyi ögrendm aslında ama su cup meselesni çözemedm bi ilk üye oldgmda bnde öleydm bide kmse izlemiyor fotolar meme fotoları olunca :D

yok bn cogu seyi ögrendm aslında ama su cup meselesni çözemedm bi ilk üye oldgmda bnde öleydm bide kmse izlemiyor fotolar meme fotoları olunca :KK70:
Canım benim fotoları biliyorsun ben dolu dolu b cupım 75 b bazen c oluyor ama tam toplamıyor c o yüDen b alıyorum genelde

Canım benim fotoları biliyorsun ben dolu dolu b cupım 75 b bazen c oluyor ama tam toplamıyor c o yüDen b alıyorum genelde
hımm b cup daha küçük oldugundan daha ii topluyor demekki tamam bnde 75 b olsam yeter o zmn su an blmiorum ama a flnmdır yani :)

hımm b cup daha küçük oldugundan daha ii topluyor demekki tamam bnde 75 b olsam yeter o zmn su an blmiorum ama a flnmdır yani :)
Evet canım 75b iyice topluyor dekolte kısmı çok hoş duruyor o yüzden c cup da olmasına rağmen almıyorum.ben eskiden a yı bile tam doldurmuyordum diyebilirim

Evet canım 75b iyice topluyor dekolte kısmı çok hoş duruyor o yüzden c cup da olmasına rağmen almıyorum.ben eskiden a yı bile tam doldurmuyordum diyebilirim

Bende 75 a bile değilim. b cup olsam çok çok yeter bana fotolarını görebilirmiyim bende. bide yuvarlak mı seninki damla mı?

Ya evet ne gicik bir durum. Mesajlarimi bilditimlerimi goremiyorum. Noolmus siteye amlamadim.

Back